Flunssavirus lentoruiskutuksista

10.2.2016 Jari Virtanen

Artikkeli on karkea, Google Translate -ohjelmalla tehty käännös.

Alkuperäinen englanninkielinen kirjoitus: http://worldtruth.tv/chemtrail-flu-have-you-got-it-yet/

 

Se ei ole flunssa. Se on Dr. Len Horowitzin mukaan salaliitto. Hänen mielestään se ei perustu salaliittoteorioihin vaan se on todellinen salaliitto.

Olet sairas ja nenäsi on tukkoinen. Kehoasi särkee, olet hikinen, sinua yskittää ja aivastuttaa ja sinulla ei ole tarpeeksi energiaa nousta ylös sängystä. Se ei ole flunssa. Se on Dr. Len Horowitzin mukaan salaliitto. Hänen mielestään se ei perustu salaliittoteorioihin vaan tosiasioihin. Viimeisten 10 vuoden aikana Horowitzista on tullut Amerikan kaikkein aikojen kiistellyin lääkäri. Yliopistossa koulutettu lääketieteen tutkija, Horowitz, 48, väittää että osa Yhdysvaltain hallitusta on salaliitossa suurten lääkeyritysten kanssa tehdäkseen suuria väestöryhmiä sairaaksi. Valtamedia raportoi että sairaaloiden ensiavuissa on ruuhkaa, joka johtuu oudon ylähengitysteiden infektion kanssa kärsivistä potilaista. Se ei tunnu virukselta. He raportoivat, että se on "mysteerinen" flunssa ja että influenssarokotteet ovat tehottomia sitä vastaan. "Se on kaikki hölynpölyä", sanoo tohtori Leonard Horowitz. "Tosiasia on, että olemme nähneet tämän tyyppistä epidemioita vuoden 1998 lopusta lähtien. Ihmiset ovat yskineet tämän oudon sairauden käsissä, tämä sairaus ei näytä seuraavan mitään loogista viruksen tai bakteerin puhkeamista. Jos se todella olisi bakteeri- tai virusinfektio, se olisi aiheuttanut kuumetta, mutta se ei ole, ja kaiken lisäksi se kestää viikkoja, jopa kuukausia. Poskionteloiden tukkoisuus, yskä, väsymys ja yleinen huonovointisuus ovat sille tyypillisiä oireia. Puolustusvoimien Patologian tutkimuslaitos on rekisteröinyt patentin patogeenista mykoplasmasta, joka aiheuttaa epidemian. Voit lukea patentin raportin kirjassa "Healing codes for the biblical apocolypse".

Mykoplasma ei oikeastaan ole ​​sieni, ei ​​bakteeri, eikä ​​virus. Sillä ei ole soluseinää. Se menee syvälle solutumaan jolloin on hyvin vaikeaa muodostaa immuunivaste sitä vastaan. Se on ihmisen aiheuttama biologinen ase. Patenttiraportissa selitetään miten se aiheuttaa kroonisia ylähengitysteiden infektioita, jotka ovat lähes identtisiä sen kanssa mitä tapahtuu juuri nyt."

 

Dr Len Horowitz - Anglo American Flu Genocide

 

Kemikaalivana tuhoavat sinun immuunitoimintasi

Tohtori Horowitz sanoo: "Uskon että kemikaalivanat ovat vastuussa ihmisten kemiallisesta myrkyttämisestä, joka sitten aiheuttaa yleistä eritasoista immunosuppressiota, riippuen altistumisen laadusta. Immuunijärjestelmän toimintahäiriö aiheuttaa sen, että ihmiset tulevat herkiksi infektioille, kuten tämä mykoplasman aiheuttama sekä muut opportunistiset infektiot."

"Aloin tutkia kemikaalivanoja, kun niitä ruiskuteltiin lähellä kotiani Pohjois-Idahossa. Otin kuvia vanoista, ja sitten otin yhteyttä valtion ympäristönsuojeluvirastoon. He olivat asiasta täysin tietämättömiä ja ohjasivat minut ilmavoimien puheille. He yhdistivät minut Yhdysvaltojen tautienhallintakeskukseen, CDC:hen, ja noin viikko sen jälkeen sain kirjeen eräältä heidän johtavista toksikologeistaan. Kirjeessä sanottiin että lentokoneen polttoaineessa todellakin oli jonkin verran etyleenidibromidia.

Etyleenidibromidi on tunnettu ihmisen kemiallinen karsinogeeni, joka poistettiin lyijyttömästä bensiinistä, sen syöpää aiheuttavien vaikutusten vuoksi. Ja nyt se on yllättäen ilmestynyt lentopetroliin, jota korkeilla lentävät lentokoneet levittävät!"


Etyleenidibromidia tulee lentopetrolin mukana ja se aiheuttaa ihmisille immunosuppression ja heikentää ihmisten immuunijärjestelmää. Sitten sinulla micoplasma mikrobi tai sieni, joka aiheuttaa ylempien hengitysteiden sairauksia. Yhtäkkiä sinulle kehittyy toissijainen bakteeri-infektio. Sitten saat annoksen antibiootteja, antibiootit aiheuttavat kehon kemian myötä happamuutta, joten nyt saat ihottumaa ja muita vaivoja. Maksasi on nyt täynnä myrkkyjä ja niitä alkaa tulla ihon läpi ihottumien muodossa ja lisäksi saat hyperallergenisia reaktioita muista kemikaaleista. Minulla on kollegoita Bahamalla, Bermudalla, Torontossa ja British Columbiassa ja he raportoivat samaa ilmakehän kylvämistä. Se mitä ilmakehässämme tapahtuu on halveksittavaa.

Musta budjetti

"Frank Church kongressin kuulemistilaisuudet 1975 alttiina CIA biologisten aseiden rakennusalan yrityksestä - Litton Bionetics ja Army Corp of Engineers jotka olivat kehittämällä ja hyödyntämällä eri biologisten aseiden kantoihin. Ja tämä kaikki tapahtuu salaisten operaatioiden varjolla, ne saavat rahoitusta ja kongressin ihmisille ei koskaan kerrota oikeastaan ​​mihin rahat menevät. Se on musta budjetti ", kertoo Horowitz.

"Ja nykyajan sodankäynnin areenalla, jossa asiantuntijat biologisessa ja kemiallisessa sodankäynnissä kokontuvat ja keskustelevat tavoista, jotka ovat ihanteellisia tehdä sodankäynnin tänään, todella ottaa vihollinen pois, et halua tappaa ihmisiä. Haluat tuottaa ihmisiä, jotka ovat kroonisesti sairaita ja tulleett riippuvaiseksi valtiosta ja imevät valtion resurssit kuiviksi. Ja sitten viet maahan sotilas-lääketieteen ja varusteet ja kansainväliset lääketieteen-lääketeollisuuden kartellin. Sitten myyt näille kukistetuille maille kaikki lääkkeet, kemikaalit, ja muut mitä he tarvitsevat säilyttääkseen tarvittavan näennäisen terveen toimintaan.

Maa on imetty kuiviin. He eivät voi koota armeijaa. Luot riippuvuuden ja siten heikennät väestöä, ja heikentynyt populaatiot ovat helposti hallittavissa. Joten sinulla väestönkasvun hillitseminen, ja teet valtavia omaisuuksia sen sijaan, että räjäyttäisit ydinaseen ja tuhoaisit infrastruktuurin jonka omistat. Sinä ja ystäväsi omistatte infrastruktuurin. Haluat päästä eroon ihmisiä, et halua tuhota infrastruktuuria."

Kuka on vastuussa?

"Se mitä nyt kerron, ei ole spekulointia. Jos lukisit asiantuntijoiden analyysin sotilaallista sodankäynnistä, mukaan lukien Iron Mountain raportin, huomaisit, että Rockefellerit ovat yksi suurimmista toimijoista salaliitossa. He ovat yksi suurimmista toimijoista maailman kansanmurhissa, maailman väestön vähentämisessä. Se ei ole enää salaisuus.

Kun tutkitaan kuka omistaa kemikaaliivanojen polttoaineen, ketkä ovat polttoaineen valmistajien yritysjohtajia, yhtäkkiä olet Rockefellerien ja kuninkaallisten perheiden valtakunnassa - Standard Oil ja British Petroleum. Ja mitkä ovat heidän muut tavoitteensa? Yhtäkkiä näet heidän asiakirjojaan, ja ne osoittavat, että he ovat rahoittaneet kautta historian eugeniikkaa, rodunjalostusta, kansanmurhia, väestökatoa, perhesuunnittelua, äitien ja lasten 'terveydenhuoltoa' - jossa he valmistavat ja toimittavat rokotteita, ja saastuneita veritarvikkeita. Nämä ovat bankstereita, samat ihmiset, jotka johtavat veripankkeja johtavat pankkejakin ", sanoo tohtori Horowitz.

"Viittaan hyvään kirjaan jonka kirjoitti Dr. John Coleman. Hän toimi Britannian salaisen palvelun agenttina korkeimmalla tasolla. Hän kertoi selvällä kielelläsen, kuka noita yrityksiä johti. Se kaikki menee takaisin lopulta korkeimmalle tasolle kuninkaallisin perheisiin. Bushin perhe, Rothschild perhe, Rockefeller rahat, ja koko Rockefellerien imperiumi perustuu Rothschildien rahaan ja kuninkaallisiin perheisiin.

Jos et voi selittää sitä rationaalisesti tai muulla tavalla, mielestäni sinun täytyy alkaa harkita salaliittoteorioita ja poistaa salaliittoteorioitsta se negatiivinen leima, joilla on demonisoitu luonnonlääketiedettä."

Yhdysvaltojen neljäs valtakunta

Hallitseva rikollisperheet tekevät valtavia omaisuuksia ihmiskunnan kärsimyksellä. Rockefellerit monopolisoivat amerikkalainen lääketieteen 1920-luvulla. He yhdessä I.G. Farben, Saksan johtava teollisen organisaation kanssa, pitävät hallussaan maailman maailman kemikaali- ja lääketeollisuutta.

Rockefellerit ja I.G. Farben työskennelleet yhdessä jo ennen toista maailmansotaa ja toisen maailmansodan aikana. Käytännössä, Rockefellerit ja I.G. Farben olivat kolmas valtakunta.

Kuka muu on mukana? Merck Pharmaceutical Company. Heidän presidenttinsä George W. Merck, oli Amerikan biologisten aseiden alan johtaja toisen maailmansodan aikana. Hänet henkilökohtaisesti nimitti presidentti Roosevelt ja sotasihteeri Stimson.

Natsit suunnittellivat Uuden maailmanjärjestyksen (UMJ) . Heillä oli jopa termi sille - "neue Ordnung", mikä tarkoittaa New Order, New World Order. Tänään tämä UMJ on neljännen valtakunnan nousu. Juuri tätä he visioivat ja se suoritetaan sitten maailmanlaajuisesti. Neljännen valtakunta tavoitteena on väestönhallinta ja kansanmurha.

99,99 prosentilla vapaamuurareita ei ole hajuakaan mitä korkeimmalla tasolla tapahtuu. He antavat sinulle lisää tietoa jokaisen korkeamman asteen jälkeen.Kun pääset 33. asteelle, saat korkeimman indoktrinaation siihen, mitä kutsutaan Ancient Arcana, muinainen pyhä tieto, jota kuvataan kirjassa Healing Codes of Bible Apocalypse. Siellä jumalattomat paholaiset jotka pyörittävät planeettaamme, pesivät.

Miten henkilö nousee noin korkealle vapaamuurarien organisaatiossa? Verisukulaisuuden kautta. Sinun täytyy olla kungasperhettä, mieluiten jälkeläinen tai läheinen jollekin, joka on hyvin lähellä kuninkaallisia.

Keitä he kohdentavat?

Jos on yritetään parhaillaan vähentää planeetan väestöä, miksi sitä ei tapahdu?

"Katsokaa ​​Afrikkaa, muita kolmannen maailman maita, joissa on suuret määrät HIV / AIDS-tapauksia. Ja ota huomioon, että 73 prosenttia HIV / AIDS-potilaista Amerikassa ovat mustia tai latinoja. Tilastollisesti 55 prosenttia homomieshistä Amerikassa on jo kuollut. Näetkö nyt kuinka väestönvähentäminen on suunnattu?

He eivät halua kokonaan poistaa väestöä, vain tietyt populaatiot. Ja eikö se olekin heidän näkökulmastaan hienoa? He ovat peitellet väestökatoa eikä monikaan ole siitä perillä

Kyse ei ole vain rahasta. Mielestäni on olemassa saatanallinen tai paha ideologia, koska Nixon itse sanoi viitaten Rockefellereihin, - näillä ihmisillä kyse ei ole rahasta, vaan vallasta.

Monopoli-peli

Mitä teet Monopoli-pelin lopussa? Yksi henkilö voittaa, hän omistaa kaikki kiinteistöt, kaikki varat, pyyhkivät kaikki muut pelaajat pois ja peli on ohi. Älä pelaa monopolia maapallollamme.

Henkilö, joka voittaa lopussa meidän Maailman Monopoly pelin, saa järjestää kaikki uusiksi. Ja juuri tätä olemme todistaneet viime vuosina. Olet nähnyt ole suurien kalojen syövän suurimman kalan kansainvälisessä kaupassa, olet nähnyt mega-valaiden syövän mega-valaita näissä mega-fuusioissa. Kaikki nämä pienet yritykset, jotka tuottavat vitamiinilisiä ovat suurten monikansallisten yritysten tytäryhtiöitä. Tänään Warner Lambert tai Glaxo Wellcom, kaikki nämä valtavat, valtavat yhtiöt omistavat kaikki pienet kalat. He ostavat ne pois. Joten jälleen kerra pelilaudan asetelman saa muuttaa, jos he vain haluavat, ja ilmeisesti se on juuri se mitä he haluavat. Se on heidän agendansa, voit nähdä sen.

Denverin lentokentällä on suuri kivi, jonka vapaamuurarit ovat omistaneet New World Airport komissiolle. Siellä on myös suuri värikäs seinämaalaus, joka on omistettu ihmislajin sukupuutolle. Etualalla tuossa maalauksessa on​ kolme avointa ruumisarkkua ja taustalla liekkejä ja tuhoa.

Vahvista immuunijärjestelmääsi

Ensimmäinen vaihe: Kehosi puhdistaminen

Koska meitä kaikki on ruokittu Monsanton myrkyllisiellä roskalla, heidän geenimuunnelluilla elintarvikkeillaan ja kemikaaleillaan ja fluorideillaan ja kloorillaan meidän täytyy puhdistaa kehomme. Helppo kehonpuhdistamisohjelma on tuoretta puristettua limonadia jonka valmistat tuoreista luomusitruunoista, vaahterasiirapista ja cayennenpippurista.

Vaihe kaksi: Happamuuden vähentäminen

Jos haluat muuttaa kehon kemiaa, tee siitä emäksisempi. Bakteerit, virukset, sienet, homeet, syöpä, ja syöpäsolut viihtyvät vain happamassa ympäristössä. Ne eivät voi kasvaa emäksisessä ympäristössä. Mikä aiheuttaa kehosi kemian happamoitumisen? Kofeiini, nikotiini, sokeri, puhdistetut hiilihydraatit, alkoholi, lääkkeet kuten antibiootit, punainen liha ja stressi ovat tärkeimmät syyt. Poista tai vähennä niitä niin paljon kuin mahdollista.

Purista sitruunamehua veteen. Sitruunassa on paljon kalsiumia ja se muuttuu kalsiumhydroksidiksi juomavedessä. Se on alkalisoivaa, ja nostaa veden PH-arvon noin 7:stä noin 8:aan. Cayennepippuri on yksi kehoasi alkalisoiva aine jota voit käyttää. Se puhdistavaa ja laskee happamuutta yhdellä kertaa.

Kolmas vaihe: Lisää happea

Rockefellerien johtama kansainvälinen banksterien liike, banksterien veripankit ja lääketieteen monopolistit ovat olleet kiireisiä tukahduttaessaan immuunijärjestelmäämme.Nosta veresi happipitoisuutta.

Lue artikkeli tästä: http://worldtruth.tv/chemtrail-flu-have-you-got-it-yet/
 

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Yli 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Yle tiededokumentti: Ongelmana alumiini

kertoo alumiinin vaaroista ja tuon kehollemme tarpeettoman metallin yleisyydestä. Alumiinia käytetään myös lentoruiskutuksissa.

 

Tässä hieman pidempi versio englanninkielisenä

 

Alzheimer/ dementiakuolemissa Suomi on ylivoimainen ykkönen maailmassa.

Seuraavassa videossa Ylen Ongelmana alumiini- ohjelmasta tuttu, 30 vuotta alumiinin biologisia vaikutuksia tutkinut tohtori Christopher Exley englantilaisesta Keelen yliopistosta kertoo, kuinka [lentoruiskutettukin] alumiini kerääntyy aivoihin aiheuttaen mm. alzheimeria.

 

Teollisuuden etiikasta

Yli 150 tieteellistä tutkimusta julkaissut Tohtori Exley sanoi rokoteturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa, että [jugurteistaan tuttu] "Danone veti tukensa heidän tutkimuksiltaan kun heille selvisi, että Danonen kivennäisvesi todennäköisesti parantaa alzheimeria". Miksi Danone ("teollisuus") ei halua, että alzheimerin tautiin löydetään lääke?

"Alumiini on myrkyllinen metalli, josta ei ole mitään hyötyä millekään elävälle organismille."

 

Yhteystiedot

info miukumauku ilmastonmuokkaus.fi

 

Kemikaalivanoista Facebookissa tässä

 

Powered by Aava 3