Kemikaalivanat ja salaseurat

Jari Virtanen 2.1.2016

 

Toimivatko päättäjämme mielestäsi Suomen etujen mukaisesti? Kuka hyötyy pakolaiskriisistä? Ketkä tätä showta pyörittävät? Kenen etuja ajaa hallituksemme? Kuka omistaa Niinistömme?

 

Sivu on kesken.

 

 

Vanhempi asianajaja Karen Hudes oli töissä Maailmanpankissa noin 20 vuotta, ja paljasti monet kerrat Maailmanpankin salaisuuksia ja korruptiota, kunnes hänet erotettiin vuonna 2009. Hän sanoo haastattelessa videolla Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia:

"Kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat."

"Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa."

"Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin."

Monissa salaseurojen rituaaleissa hyväksikäytetään lapsia. Lue myös: Yle 8.1.2016: Katolisen poikakuoron jäseniä raiskattiin ja hakattiin vuosikymmeniä – tutkimus kolminkertaisti uhrimäärän

Yle 6.7.2014: Yle: Britanniassa väitteitä poliitikkojen pedofiiliringin peittelystä – yli sata asiakirjaa katosi jäljettömiin

Yle MOT: Maailmanherrojen salaseura (Bilderberg-ryhmä)

 

Salaisuus salaseurojen takana, suomenkielinen tekstitys:

 

Kesken oleva, karkea ja tarkastamaton käsikirjoituksen lyhennelmä. Professori Veith mainitsee monessa kohdassa lähteensä, niitä kaikkia lähteitä ei ole mainittu tässä lyhennelmässä:

 

Professor Walter J. Veith luennoi vuonna 2004: Secret behind secret societies

-33. asteen vapaamuurari Albert G. Mackey on kirjoittanut kirjan “Loosin käsikirja” (Manual of the lodge).

-The Independent-lehti, 5.9.2000: Vatikaani sanoi: "Muut kirkot eivät ole sisar-kirkkojamme" (Other churches are no sisters of ours.)

-Salaseuroissa on usein kaksi eri oppia, yksi vihityille jäsenille ja yksi ulkopuolisille (Goyims).

-Temppeliritareilla oli myös kaksi tunnustusta. Sisäinen joka oli luottamuksellinen, okkultistinen oppi sekä ulkoinen, eksoteerinen oppi, joka oli katolilaisuus.

-Valtavirta (uudet jäsenet) sai uskonnon, jonka sisäpiiri käänsi päälaelleen.

-Okkultismin sisäpiiriläisten kesken Lusifer on Jumalan todellinen poika, Jeesus on toinen poika, jonka Lusifer kukisti ja syrjäytti.

-Lusifer on todellinen valontuoja, voittaja taistelussa, ja tulee olemaan se ainoa jota tullaan palvomaan aikojen lopussa. Se on okkultistien oppi, kabbalan oppi, sekä gnostisismin oppi.

-Minuutti 7:36 kuva: Salaseurojen juuret (The origins of secret societies). Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Gary H. Kah sanoo kirjassaan ”Tie globaaliin miehitykseen”, On route to the global occupation: "Muinaiset mysteeriuskonnot tulivat babyloniasta ja ne olivat panteistisia, palvoivat luontoa."

-Heidän tapansa uskoa siirtyi kabbalismiin, kristillisenä aikana heidän tapansa siirtyi gnostisismiin.

-Temppeliritarit olivat se salainen sisäpiiri jolla oli muinainen tieto mystiikasta.

-Tuo tieto siirtyi ruusuristiläisyyteen, sekä vapaamuurareille ja illuminatille, jotka Kahnin mukaan säätelevät marxismia, eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia salaisia poliittisia seuroja, kansainvälistä pankkitoimintaa ja kirkkojen maailmanneuvostoa.

-Minuutti 10:18 kuva: Jumalien nimiä eri puolilla maailmaa. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Minuutti 11:27 kuva: Christianity and secret societies. Lähde: Eliphas Levi, “Histoire de la magic.” Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Temppeliritarit olivat eräänlainen roomalaiskatolinen veljeskunta. Heidät oli määrätty vartioimaan temppelivuorta ja heillä oli vahvat siteet islamilaisiin ryhmiin, ismaileihin, karmatiitteihin, fatimalaisiin, druseihin ja "salamurhaajiin". Noilla ryhmillä on myös kaksi eri oppia, yksi uusille ja toinen vihityille jäsenille.

-Jesuiitat perustivat vapaamuurarit.

-Vapaamuurarit kehitettiin roomalaiskatolisen kirkon protestanttiseksi haaraksi. Heidät huiputettiin tekemään sitä työtä mitä Rooma halusi heidän tekevän.

-Minuutti 14:00 kuva: Risti jota moni uskonto käyttää tänäänkin symbolinaan, mm. karismaattiset kirkot, Jehovan todistajat. Klikkaa kuva suuremmaksi.

[Suom.huom. Jehovan todistajat käyttivät em. symbolia 1900-luvun alussa.]

Kuva (jesuiittojen kontrolloimassa?) Wikipediassa, Jehovan todistajat:

-Kirja: Nesta H. Webster: Secret societies and subversive movements (1924): "... Temppeliritarit olivat ns. aikansa pankkiirieliitti ... Perjantaina 13.10.1307 Ranskan kuningas Filip IV lopetti Temppeliritarit virallisesti pidättämällä heidän ritarinsa."

-Minuutti 16:02 kuva: Syytteet Temppeliritareita vastaan: ristin häpäiseminen, Kristuksen kieltäminen ja epäsiveelliset menot. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Temppeliritari eivät kuitenkaan kadonneet.

-Vapaamuurareiden rituaaleissa on viitteitä Temppeliritareihin: "Useat ritarit, jotka oli asetettu pelastamaan Palestiinan pyhät paikat saraseeneilta, muodostivat yhdistyksen nimeltä Vapaat muurarit, osoittaen näin että heidän pääasiallinen tarkoituksensa oli Salomonin temppelin uudelleenrakennus."

-Minuutti 17:45: Jerusalemissa on palatsi nimeltään Notre Dame Vatican, joka on Paavin edustusto. Sen läheisyydessä on latinalainen patriarkaatti, joka alunperin kuului Temppeliritareille. Nyt sitä hallitsevat paavikunnan ritarit, ja sen sisällä on Jupiterin patsas Pietarina, jonka jalkaa suudellaan. Kirkko on tärkeä, koska molemmat paavit, sekä Paavali VI, että Johannes Paavali II vierailivat siellä. Tuota vierailua pidetään erittäin symbolisena. Kirkon alttarissa on tiettyjä kuvioita, kaksipäinen kotka, kaksi kompassin muodostavaa miekkaa, pyrstösulat, sekä kotkansulat, jotka kaikki ovat vapaamuurareiden symboleita. 

-Jesuiitat perusti Ignatius Loyola 15.8.1534 ja järjestön hyväksyi paavi Paavali III 27.9.1540. Jesuiitat luotiin seisomaan uskonpuhdistusta vastaan, tuhoamaan uskonpuhdistus. Loyola tahtoi veljestön olevan katolisen yhteyden esitaistelijoita. Ja alamaisuus "Kristuksen sijaiselle", paaville, oli todella keskeistä.

-Muurarien ja jesuiittojen asteissa on huomattavia yhdenmukaisuuksia: myös jesuiitat tallaavat toisen kengän ja paljastavat polvensa.

-Jesuiittojen Perustuskirja toistaa 500 kertaa sen, että Kristus tulee nähdä Kenraalin hahmossa. Vaikka Jumala antaisi sinulle koiran ohjaamaan sinua, sinun tulee totella häntä kuin itse Jeesusta Kristusta. jokainen jesuiitta vannoo jesuiittavalan tullessaan jesuiitaksi: "Minä ___ vannon Jumalan ja kaikkien näiden pyhimysten läsnäollessa ... että hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen sijaishallitsija ja ainoa universaalisen kirkon johtaja ... Paavilla on valta suistaa vallasta harhaoppisia kuninkaita ... valtioita ... hallituksia ..." Jesuiitat siis sanovat, että jos valtio ei ole Roomalle alamainen niin se voidaan tuhota ... teen parhaani hävittääkseni juurineen harhaoppiset pritestanttiset ja liberaalit opit .... lupaan ettei minulla ole omaa mielipidettä ... sodin salassa tai avoimesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja, ja liberaaleja vastaan ... tuhoan ja hävitän heidät ... en säästä ketään sukupuolen, iän tai kunnon perusteella ... tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa, elävältä haudata ..."

-Kaikissa jesuiittojen enklaaveissa figuriinit ovat pienissä luolissa ja niiden yläpuolella ovat kirjaimet IHS. Jesuiitoille ne tarkoittavat egyptiläistä kolminaisuutta Isis Horus Set, eivät Kristillistä. Yksi jesuiittojen symbooleista on kaiken näkevä silmä [joka on myös Yhdysvaltojen seteleissä].

-Minuutti 26: Jesuiitat kontrolloivat NewAge-liikettä, myös he käyttävät kaikennäkevää silmää symbolina.

-Jesuiittojen yliopiston katolla Prahassa on Atlas, ei Jeesus.

-Minuutti 33: Lista jesuiittakenraaleista, nykyinen on Peter Hans Kolvenbach. [Suom.huom. Video kuvattu vuonna 2004, vuodesta 2008 kenraalina on toiminut Adolfo Nicolás Pachón.]

-Jesuiittakenraali eli Black Pope eli musta paavi on ehkä maailman vaikutusvaltaisin henkilö.

-Jesuiitat kontrolloivat Maltan Ritareita (The Knights of Malta) ja Maltan Ritarit kontrolloivat suurta osaa maailman tiedustelupalveluista.

-Minuutti 34: Jesuiittojen vala, lähde: kongressin kirjasto

-Tämä on hegeliläistä tiedettä: kaksi vastustavaa katsomusta, diklektinen ajattelu; soditaan toisiaan vastaan kunnes mitään ei ole jäljellä. Teesi ja antiteesi ja lopulta päästään synteesiin jota oltiin tavoiteltu.

-Jesuiitta voi olla aktiivinen yhdellä puolella, mutta hän voi olla yhtä toimelias toisella puolella. Tämä kaikki on prosessia, jolla pyritään saavuttamaan tulosta.

-30-vuotinen sota: mistä siinä oli kyse? Päämääränä oli että sodasta tulisi hävityssota. Olisiko sitä paitsi ollut mahdollista, että he olisivat sallineet rauhan maissa, jonka kapinalliset hallitukset olisivat laatineen lain, jonka mukaan jesuiitat eivät kuoleman uhalla enää saisi näyttää naamaansa…

-Jesuiitat karkotettiin lähes kaikista katolisista maista, koska he olivat niin erimielisyyttä aiheuttavia. Edes katoliset kuninkaat eivät uskaltaneet vangita jesuiittaa. Jos kuningas sen teki, niin maa tuhottiin, katolinen tai ei, ja jesuiitat palasivat, se oli varmaa.

-Teksti 30 -vuotisesta sodasta jatkuu: "Pelottava vastuu tästä kauheasta sodasta täytyy langeta keisari Ferdinand II:lle, ja hänen opettajilleen, hallitsijoilleen ja läheisille ystävilleen, Loyolan pojille."

-Minuutti 36:30: W.C. Brownlee, New York, John S. Taylor, Publisher 1836, sivu 156: "Paavius on kansallisen- ja uskonnollisen vapauden vihollinen". Vuonna 1550 paavi Julius III julkisti vaatimuksensa universaaliin maalliseen (poliittiseen) valtaan, painattamalla kolikon, jonka motto oli: "Valtakunta joka ei palvele minua tulee tuhoutumaan!" huomatkaa että tämä oli roomalaiskatolinen lausunto, että maa joka ei palvele paavia tuhoutuu. Mitä tämä tarkoittaa protestanttisesta näkökulmasta ajatellen? Tulevatko protestanttiset valtiot olemaan vaikeuksissa? Ehdottomasti.

-Tomas Akvinolainen, suuri roomalaiskatolinen filosofi, sanoi: "Paavilla on jumalallisen oikeuden kautta oikeus korkeimpana kuninkaana..."

-"Rooman paavi paavillisen valtion päänä vaatii ehdotonta suvereeniutta ja ylivertaisuutta kaikkien maailman hallitusten yli."

-Jokainen näistä lainauksista on erittäin vaikutusvaltaiselta henkilöltä.

-Kardinaali Henry Manning, Westminsterin arkkipiispa, sanoi vuonna 1892: "Oikeus kuninkaan vallasta syöksemiseen on luontainen korkeimmalle yksinvaltiudelle, joka paaveilla Kristuksen varakuninkaina on kaikissa kristityissä maissa."

-Paavi hallitsee kaikkia kansakuntia.

-Raamattu kertoo Kristuksen ristiin kirjoitettujen sanojen tarkoittavan "Jeesus nasaretilainen, juutalaisten kuningas” (Joh. 19:19). Mutta Websterin sanakirja sanoo: "Roomalaiskatolisessa krusifiksissä lukeva I.N.R.I-teksti tarkoittaa ’Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum’, mutta jesuiittojen päävalassa sillä on erityinen merkitys: Iustum Necare Reges Impios. Se tarkoittaa [suomeksi]: On oikeutettua tuhota tai hävittää jumalattomia tai kerettiläisiä kuninkaita, hallituksia, tai hallitsijoita."

-Minuutti 38:44: Toinen heidän tavoitteensa on tuhota protestanttisuus. Lainaus teoksesta Extracts from the secret plan, The Brothers Karamazov, Fyodor Dostoyevsky, (New York Random House 1950, alunperin julkaistu 1880) s. 309: "Vaalimme sydämemme pohjasta tätä periaatetta: se mikä ei yhdy meihin täytyy tuhota. Pidämme itsemme valmiina toteuttamaan nämä voimakkaat periaatteet niin pian kuin meillä on keinot (Yhdysvaltojen keskuspankki). Protestantismi on jo kulumassa loppuun ja vajoamassa rappioon... Jouduttakaamme tätä hajoamista yhteisin ponnistuksin... Olemme saavuttaneet vaikuttavia miehiä sen joukosta... He ovat katolilaisista pahimpia, inkvisiittorit, jesuiitat!... He ovat roomalainen armeija tulevaisuuden maailman yksinvaltiuden puolesta. Sen keisariksi tulee Rooman piispa... Vähän niin kuin globaali maaorjuus, jonka herroina he ovat. He eivät ehkä edes usko Jumalaan."

-"Jesuiittojen kenraali vaatii yksinvaltiutta. Mihin tahansa jesuiitat päästetään, heistä tulee valtiaita hinnalla millä hyvänsä. Heidän yhteisönsä on luonnostaan diktatorinen, ja siitä syystä leppymätön vihollinen kaikelle perustuslailliselle vallalle." Lähde: Fifty years in the Church of Rome, [Isä] Charles Chiniqui.

-Jesuiittojen perustaja Ignatius Loyola, 1540: "Kenraalin valta tulee olla niin rajoittamaton, että jos hänen mielestään on Jumalan kunniaksi tarpeen, on hänen pystyttävä lähettämään takaisin jopa heidät, jotka paavi on lähettänyt."

-Friedrich von Hardenberg sanoi vuonna 1800: "Koskaan ennen maailman historiassa ei ole sen kaltaista yhteisöä ollut. Ei edes vanha Rooman senaatti punonut juonia maailman hallitsemiseksi suuremmalla onnistumisen todennäköisyydellä.”

He haluavat maailman hallintaan ja paavin maailmanvaltiaaksi.

-Roomalaiskatolinen Lafayette sanoi: "Olen sitä mieltä, että jos maamme, Yhdysvaltojen, kansalaisten vapaudet joskus tullaan riistämään, sen tulevat tekemään oveluudellaan roomalaiskatoliset jesuiitat. He ovat salakavalimpia ja vaarallisimpia vihollisia kansalais- ja uskonnonvapaudelle. He ovat lietsoneet suurimman osan Euroopan sodista."

-Morse, morse-koodin keksijä, sanoi: "Ja keitä ovat nämä agentit? He ovat suurimmaksi osaksi jesuiittoja, maailmankuulu kirkollinen järjestö. He ovat ovelia, kaksinaamaisia ja täysin tyhjiä moraalisista periaatteista. He ovat järjestö joka on niin taitava kaikissa petoksen muodoissa, että jopa katolisissa maissa, ja Italiassa itsessään, siitä tuli niin sietämätön, että kansa vaati sen lopettamista. "

Arkkiherttua Maximilian Francis, Itävallan kuningattaren poika, sanoi vuonna 1815: "He ovat niin jatkuvasti sekaantuneet oikeuslaitoksen ja valtion asioihin, että heitä täytyy oikeuden mukaan nuhdella pyrkimisestä maailman herruuteen."

-Minuutti 42:30: Michael Angelo Tamburini, jesuittakenraali, sanoi Brancasin herttualle vuonna 1720: "Katsokaa, herrani. Tästä huoneesta, tästä huoneesta käsin en hallitse vain Pariisia, vaan Kiinaa, enkä vain Kiinaa, vaan koko maailmaa ilman että kukaan tietää kuinka se tapahtuu."

-"Paavin rippi-isän täytyy olla jesuiitta, ja hänen täytyy käydä vatikaanissa kerran viikossa, tiettyyn aikaan ja vain hän voi antaa paaville synninpäästön." Lähde: The Vatican empire, Nino Lo Bello, New York Trident Press vuonna 1968, sivu 78.

-Jesuittakenraali johtaa seuraavia salaseuroja:

+Maltan ritarit

+Skottilaisen riitin vapaamuurarit

+Illuminati

+Kolumbuksen ritarit

+Klu Klux Klan

+B'nai B'rith

+Nation of Islam ja Fruit of Islam

+Amerikan mafiakomissio

+Opus Dei

 

-Minuutti 45:42: Osa 2

-Illuminati sai alkunsa Ingolstadtin yliopistossa Saksassa.

-The Order on jaosto 322 Saksan salaseurasta (German secret society). Klikkaa kuva suuremmaksi.

-The British Chapter is “The Group”. It links to the jewish equivalent, the Rothschilds in Britain,

-George W. Bush sanoi : “There are thousand points of lights illuminating the world.”

-Minuutti 73:02: Illuminatin kartta. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Minuutti 78: Bohemian Grove video, sisäpiiriläisen nauhoittama.

-Minuutti 80:30: Kontrolloitavat osa-alueet. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Hegeliäläisyys, hegelialism, vasen on sama kuin oikea.

-Trilateral Commissioniin kuuluu yli 200 jäsentä, sen perusti David Rockefeller.

-Minuutti 83: Ulompi kehä (CFR,Trilateral Commission) sisempi kehä ja keskus.

-Paavi puhuu Uudesta maailmanjärjestyksestä ,CNN 1.1.2004. Klikkaa kuva isommaksi.

-Paavin kiertokirje Uudesta maailmanjärjestyksestä (New World Order), siihen kuuluu maailman rikkauksien uudelleen jakaminen.

 


 

Video: NWO (Uusi maailmanjärjestys) lausahduksia maailman johtavilta henkilöiltä:

 

Uuden maailmanjärjestyksen symboliikkaa Denverin lentokentällä (jonka alla on pommisuojamainen kaupunki ja josta sen rakentamiseen osallistuneiden kertoman mukaan on maanalainen yhteys muihin vastaaviin Yhdysvalloissa) sekä Bank of American rakennuksen aulassa:

 


 

Obama‘s White Papal Masters:

List copied from vaticanassassins.org

 

The most comprehensive list of the Chain of Command leading and controlling Obama and his administration. See who really runs the show from the top to the bottom (Obama). Read their credentials and connections.

Chain of Command

Adolfo Nicolas
30th Superior General, Society of Jesus
“The Black Pope”

Pope Benedict XVI
Vicar of Christ/Vicar of Horus
“The White Pope”

“The White Pope”
The Evil Emperor

“The Black Pope”
Darth Vader

Masters of “The Matrix”

James E. Grummer, S.J.
American Assistant to General Nicolas
Borgo di Santo Spirito #5, Rome
Master of US Jesuit Conference
Master of American Jesuit University Presidents
Master of 10 American Provincials
Master of New York Provincial

Thomas H. Smolich. S.J.
President, US Jesuit Conference
Former California Provincial
Former Master of Gov. Arnold Schwarzenegger
Conspirator: Present Chinese-Mexican Invasion
Conspirator: Future Sino-Soviet-Muslim Invasion

David S. Ciancimino, S.J.
New York Provincial
Overseer of Archbishop of New York City
Occult Overseer of New York City
Wall Street, Federal Reserve, NYSE

Joseph M. McShane, S.J.
President, Jesuit Fordham University
Bronx, New York
“Penholder for Cardinal Egan”
Notice: Equilateral Triangle Pendant
Masonic symbol for the Risen Horus
 

THE COMING RISEN POPE/”The Beast”

Pope Benedict the XVI
Roman Papal Caesar
Egyptian Osiris
Vicar of Christ/Vicar of Horus

Edward Cardinal Egan
“Prince of the Pope’s Church”
Roman Papal Senator

Edward Cardinal Egan
Archbishop of New York City
“Archbishop of the Capital of the World”
“The American Pope”
Head: American Branch of the Knights of Malta
Head: Knights of Columbus

Occult Master of:
Supreme Council of the 33rd Degree
American Scottish-Rite Freemasonry
Council On Foreign Relations
B’nai B’rith/Anti-Defamation League
Central Intelligence Agency
National Security Agency
Federal Bureau of Investigation
Office of Naval Intelligence
The Pentagon

Joseph A. O’Hare, S.J.
President Emeritus, Jesuit Fordham University
Bronx, New York
Member: Knights of Malta
Presider: Council on Foreign Relations
Advisor to Knight of Malta David Rockefeller, CFR
Advisor to Knight of Malta Henry Kissinger, CFR
Advisor to Michael Bloomberg
Mayor, New York City
Papal Knight of the Vatican’s Revived
Latin Kingdom of Jerusalem“—Israel

John J. DeGioia
President Jesuit Georgetown University
Member: Knights of Malta
Member: Council On Foreign Relations
Adminstrator: “Latin Kingdom of Jerusalem“—Israel

Richard N. Haass
Chairman: Council on Foreign Relations
New York City
Servant of Edward Cardinal Egan
Overseer of AIPAC:
American Israel Public Affairs Committee
Freemasonic Jewish Labor Zionist
Court Jew for the Pope
Administrator: “Latin Kingdom of Jerusalem“—Israel

Zbigniew Brzezinski
Member: Knights of Malta
Member: Bilderberg Group
Member: Council On Foreign Relations
Member: Trilateral Commission
Advisor: Jesuit Georgetown University
Polish Roman Catholic Socialist-Communist
Professor: Columbia University, New York
Recruiter of Barry Soetoro, 1981
Creator of “Barack Hussein Obama”

George Soros
Member: Council on Foreign Relations
Member: Carlyle Group
Multi-billionaire
Major Stockholder: Halliburton
Hungarian Jew: Socialist-Communist
Financial Backer of Barack Hussein Obama
Friend of Rupert Murdoch
Freemasonic Jewish Labor Zionist
“Court Jew for the Pope”

Rupert Murdoch
Member: Council on Foreign Relations
Member: Knights of St. Gregory
International Media Mogul
Owner: Fox News Network
Friend of George Soros
Occult Protector of Barack Hussein Obama
Bill O’Reilly – The O’Reilly Factor

Sean Hannity – Hannity & Combes

Joseph R. Biden
Papal Knight; Jesuit Temporal Coadjutor
Vice President: Rome’s “Holy Roman”
14th Amendment American Empire
Alter Ego: Jesuit Advisor to
President Barry Davis Obama
Promoter: Council on Foreign Relations
Honorary Degrees:
Jesuit University of Scranton, Scranton, PA
Jesuit St. Joseph’s University, Philadelphia, PA

Barry Davis
“Barack Hussein Obama”
32nd Degree Prince Hall Freemason
President of Rome’s “Holy Roman,”
14th Amendment American Empire
Sunni Moslem, Pretended Protestant Christian
Mulatto: Mulatto Father, White Mother
Father: Frank Marshall Davis, Jr.
Wife: Michelle, Member: Chicago CFR
Obama: CFR-Controlled and CFR Spokesperson
Obama: Promoted by the late William F. Buckley, Jr.
Buckley: Knight of Malta, Bonesman, Bilderberger, CFR Member
Buckley: Promoter of Reverse Discrimination against Whites
Buckley: Promoter of a Coming Black President
Obama: Trained in Romanism, Islam and Apostate Protestantism
Obama: “Nimrod”; Pretended Unifier of Whites and Blacks
Obama: Promoter of the Papal Crusade against Shia Islam
Obama: Promoter of Bush’s Papal Inquisition
Against Protestant American Liberties
Obama: Jesuit Temporal Coadjutor
Promotor of the Black Pope’s Counter-Reformation
Barry Davis: “Boy” of Pope Benedict XVI

 

 

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Yli 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Yle tiededokumentti: Ongelmana alumiini

kertoo alumiinin vaaroista ja tuon kehollemme tarpeettoman metallin yleisyydestä. Alumiinia käytetään myös lentoruiskutuksissa.

 

Tässä hieman pidempi versio englanninkielisenä

 

Alzheimer/ dementiakuolemissa Suomi on ylivoimainen ykkönen maailmassa.

Seuraavassa videossa Ylen Ongelmana alumiini- ohjelmasta tuttu, 30 vuotta alumiinin biologisia vaikutuksia tutkinut tohtori Christopher Exley englantilaisesta Keelen yliopistosta kertoo, kuinka [lentoruiskutettukin] alumiini kerääntyy aivoihin aiheuttaen mm. alzheimeria.

 

Teollisuuden etiikasta

Yli 150 tieteellistä tutkimusta julkaissut Tohtori Exley sanoi rokoteturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa, että [jugurteistaan tuttu] "Danone veti tukensa heidän tutkimuksiltaan kun heille selvisi, että Danonen kivennäisvesi todennäköisesti parantaa alzheimeria". Miksi Danone ("teollisuus") ei halua, että alzheimerin tautiin löydetään lääke?

"Alumiini on myrkyllinen metalli, josta ei ole mitään hyötyä millekään elävälle organismille."

 

Yhteystiedot

info miukumauku ilmastonmuokkaus.fi

 

Kemikaalivanoista Facebookissa tässä

 

Lisää aiheesta:

Lista Suomen vapaamuurareista 2011

Yle MOT: Vapaamuurarit Suomessa (4569 4.1.16):

Miksi valtaeliitti haluaa yhtä maailmanhallitusta?

Maailmanpankin ilmiantaja, vanhempi asianajaja, Karen Hudeskin puhuu Vatikaanin salaisesta vallasta, Vatikaanin tiedustelupalveluiden kontrolloinnista ja Vatikaanin rahanpesusta:

Käsikirjoitus tässä.

Karen Hudes:

"Kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat."

"Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa."

"Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin."

Uusi maailmanjärjestys haluaa tuhota kristinuskon luodakseen yhden maailmanuskonnon:

Yle MOT: maailmanherrojen salaseura (Bilderberg-ryhmä):

Suositeltavaa luettavaa:

Powered by Aava 3