Luettavaa suomeksi

Tällä sivulla lyhennelmiä vieraskielisistä videoista sekä käännöksiä. Teemme käännökset yleensä itse, tekstit saattavat sisältää muutaman asiavirheen.

 

21.11.2014

Viranomaiset, tutkijat ja muut asiantuntijat keskustelevat ilmastonmuokkauksen vaaroista

https://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-dangers-discussed-by-officials-agency-scientists-and-other-experts/

 

Jeff Nelson, entinen American Airlinesin lentäjä:

-Jäin eläkkeelle vuonna 2000 yhdestä maailman suurimmista lentoyhtiöistä.

-Olin yhtiössä mm. johtavana kouluttajana maailman suurimmassa lentäjien koulutuskeskuksessa, armeijaa lukuun ottamatta.

-Kun ensimmäistä kertaa kuulin pitkäkestoisista tiivistymisvanoista, pidin niitä mahdottomina, mutta se sai minut katselemaan taivaalle, ja huomasin ettei kyseessä ollut normaali ilmiö. Normaalejakin pakokaasuvanoja tosin näkyy. Ne lyhyet vanat ovat normaaleja, mutta ne pitkät eivät.

-Periaatteessa kyseessä on hiilivetyä, jonka joukossa on hiilidioksidia ja höyryä. Noissa korkeuksissa lämpötila on noin -40 celsius astetta. Moottorista ulos tuleva kosteus jäätyy, ja se näkyy taivaalla valkoisena vanana. Sen kesto on kohtalaisen lyhyt, koska nuo jääkiteet härmistyvät takaisin kaasuksi ja katoavat näkyvistä.

-Kun näet vanoja, jotka menevät läpi taivaan ja leviävät päivän aikana, se ei ole normaalia.

-En tiedä mistä ne tulevat, en tiedä ketkä niitä tekevät, mutta tiedän mitä tapahtuu lentokoneen moottorissa korkealla.

 

Alan Buckmann, entinen armeijan meteorologi ja Kalifornian osavaltion eläinbiologi:

-Nämä asiat ovat uskomattoman tärkeitä kaikille.

-Olin säätarkkailija USA: n ilmavoimissa. Jokin aikaa sitten minulle näytettiin video kemikaalivanoista Marinin alueella. Minulla ei ollut mitään käsitystä kemikaalivanoista, mutta Marinin alueen tunsin hyvin.

-Koska olin meteorologi, minulta kysyttiin mitä videolla näkyvät lentokoneiden jättämät vanat olivat.

-Minulta ei mennyt kauaa kun huomasin, etten todellakaan ollut seurannut mitä taivaalla tapahtuu.

-Oli selvää, että jotain taivaalle ruiskutettiin, mutta mitä?

-Kysyin itseltäni: miten tuo vana 10km korkeudessa on mahdollista?

-Että hiukkaset pysyvät ilmassa noin kauan, niiden täytyy olla nanokokoisia, todella pieniä.

-Tajusin, että kyseessä oli säänmuokkausohjelma, ja biologi minussa ajatteli: ”Hetkinen, jos alat muokata säätä, muutat sateen muodostumista ja vaikutat kaikkiin maan päällä oleviin olentoihin. Jos otat vettä pois joltain alueelta, joku muu jää sitä ilman”.

-Seurauksena meillä on nyt tulvia kuivuuden vieressä. Todella vakava tilanne, joka muuttaa maaperän mikrobit, kaiken ajoituksen, kaiken.

-Tutkin voisiko UV-säteily olla syyllinen muutoksiin, ja osaksi se onkin.

-Kun testieni tulokset tulivat, huomasin kirjaimellisesti tonneja alumiinia luonnossa.

 

Tri. Stephen Davis, kiropraktikko ja luonnollisen lääketieteen asiantuntija (40 vuotta lääkärinä):

-Meillä on DNA-vaurioiden epidemia. Usein, kun ihmisen menevät lääkäriin eikä lääkäri useiden sinulle tehtyjen testien jälkeen tiedä mikä sinua vaivaa, kyse saattaa olla DNA-vaurioista. Saattaa olla, ettet koskaan tule paranemaan.

-Olen ollut tässä tutkimuksessa mukana 40 vuotta. Olin USA:n armeijan lääkärinä Vietnamin sodan aikaan ja siirryin sitten luonnollisen lääketieteen pariin.

-DNA-vauriot tulevat mm. säteilystä, kemikaaleista, mineraaleista ja myrkyllisistä elementeistä. Elämme jatkuvan ”myrkkysopan” vaikutuksessa. Jos vanojen ruiskutukset jatkuvat ja säteilyä tulee lisää Fukushimasta, jos jatkamme GMO-ruokamme modifiointia ja lääkkeiden syöntiä, ongelmat tulevat aikaisemmin.

 

Bill Schappell, Shastan alueen ”valtuuston” valvoja:

-En ole kemikaalivanojen asiantuntija, mutta tiedän, että jotain outoa on meneillään.

-Lähetimme kirjeen viranomaisille kemikaalivanoista todistusaineineen ja videoineen, mutta en usko, että tulemme saamaan vastausta heiltä.

-USA:n ympäristö virasto EPA ei ole kovin rehellinen nykyään, he ovat jokseenkin korruptoituneita.

-Saimme kirjeen, jossa kerrotaan energiayhtiömme alueellamme tekemästä säänmuokkauksesta ja pilvien kylvämisestä.

-Yksi ongelmistani on vallan puute. Ihmiset haluavat minun tekevän monia asioita, mutta valtamme on rajoitettu.

 

Mark McCandlish, ent. puolustusteollisuuden työntekijä:

-Olin 30 vuotta avaruus- ja puolustusteollisuuden alalla vastuussa teknisestä piirtämisestä ja suunnittelusta. Monessa projektissa minun piti pystyä siirtymään yhdeltä tieteen alalta toiselle, esim. materiaalitieteestä fysiikkaan.

-Kun ensin näin näitä vanoja taivaalla olin skeptinen, en oikeasti uskonut kemikaalivanoihin. Vuonna 2001 oli otsikko sanomalehdessä, se oli pari päivää hyvin raskaiden ruiskutusten jälkeen. Olin huomannut, kuinka nuo vanat jäivät taivaalle pitkäksi aikaa. Tuo otsikko oli: ”Alueen sairaalat raportoivat: kymmenittäin ihmisiä kärsii hengitysvaikeuksista”.

-Tuo sai minut epäilemään, että jotain oli meneillään. Aloin käyttää nettiä löytääkseni mitä materiaaleja käytettiin ja miksi. Sen takana, mitä näette, on paljon teknistä materiaalia. Nämä nonopartikkelit ilmassa auttavat paitsi estämään auringonsäteiden pääsyä maahan, niitä voidaan myös pommittaa radioaalloilla.

-Jos yhdistät näiden partikkelien taajuuden juuri oikealla tavalla, nuo hiukkaset alkavat lämmetä ja se lämpö siirtyy sitä ympäröivään ilmaan. Kyseessä voi olla vain vähän lämpöä, mutta jos sinulla on lukematon määrä näitä hiukkasia ilmassa ja niitä säteilytetään, ne kaikki lämpenevät samanaikaisesti ja kohottavat tuota ilmamassaa ja kaikkea siinä olevaa kosteutta ja muodostavat voimakkaan matalapaineen alueen.

-Ihmiset kysyvät onko sään manipulointi mahdollista, onko suihkuvirtausten ohjaaminen mahdollista, sinun tulee muistaa, että kun peität alueen kerroksella ja sen alla oleva ilmamassa jäähtyy, ilma menee kasaan, se kondensoituu.

-Kun lämmität tuota ilmamassaa se lämpiää ja kasvaa. Kontrolloimalla koska ja missä nuo tapahtumat sattuvat, voit itse asiassa kontrolloida suihkuvirtauksia.

-Muutama vuosi sitten keksittiin, että Himalajalla olleen lumen määrä kontrolloi seuraavan vuoden suihkuvirtauksen suuntaa. Tämä on vain yksi alue maapallollamme.

-Jos sinulla on tuhansia lentokoneita ruiskuttamassa eri puolella maailman samanaikaisesti, voit kuvitella minkälaisen kaaoksen tämä aiheuttaa sääsysteemeissä ympäri maapalloa .

-Kolikon toinen puoli on näiden ruiskutusten myrkyllisyys. Nämä nanopartikkelit menevät jopa ihon läpi. Emme voi pukeutua mihinkään suodattavaan vaatetukseen, ne ovat niin pieniä ja me jopa hengitämme niitä.

-USA:n ilmavoimat tutki vuosina 1993-2001 ”in vitro toxicity of aluminum nanoparticles in …”. Siinä sanottiin, että alumiinin nanopartikkeleilla on myrkyllinen vaikutus valkosoluihin veressämme. Osa immuunijärjestelmäämme on keuhkoissamme. Pieniä ”ilmapusseja”, jotka kutistuvat ja kasvavat hengittäessämme. Ne ovat ensimmäisenä taistelemassa tulehdusta vastaan, ja jos immuunijärjestelmämme keuhkoissa on heikennetty, kaikki ilmaan lisätyt muut aineet menevät suoraan kehoosi.

-Tämä on todella tärkeää, ei vain myrkyllisyydestä keskusteltaessa, vaan myös epidemiologisessa (tautien leviäminen) mielessä. Ihmiset sairastuvat helpommin. Olemme kaikki kuulleet Ebola-viruksesta.

-Kuvitelkaa mitä saattaisi tapahtua, jos ”vääriä” aineita ruiskutettaisiin ilmaan.

 

Frances Mangels, ent. USA:n metsähallituksen biologi:

-Koulutuksestani: Kunniamaininnan saanut metsätutkija, kunniamaininnan saanut serologi, Mensa…

-Minulla on paljon biologista dataa ja havaintoja joita olemme tehneet ja todistaneet. Olen todistanut vääräksi netin vääräksitodistajat (I have debunked the debunkers). He eivät ole pystyneet koskemaan yli 90 kohtaan.

 

Kysymyksiä yleisöltä:

Mitä voitte kertoa kemikaalivanojen Spectrum-analyysistä?

MM: On mahdollista tehdä tämä analyysi hiukkasille, jotka ovat ilmassa. On myös olemassa lentokoneita, jotka lentävät noiden pilvien läpi keräten näytteitä. Nuo näytteet voidaan sitten analysoida massasprektrometrissä.

Kuinka pystyisimme puhdistamaan ilman näistä nanohiukkasista autossamme tai kotonamme?

FM: Tiedossamme ei ole suodatinta, joka suodattaisi näin pieniä hiukkasia. Niitä on pakko hengittää ja juoda.

SD: Päivittäinen kehon ”myrkkyjen poistaminen” auttaa. Kaksi elementti magneesiumia poistaa yhden alumiinia. Meillä kaikilla on magneesiumin puutetta. Lisäksi olisi tärkeää blokata kehon oma kierrätysjärjestelmä (kelatoida).

MM: Lain mukaan tällaisista ruiskutuksista täytyy olla dokumentteja ja lupia mukaan lukien Presidentin lupa.

Onko kukaan vielä tehnyt em. massaspektrumianalyysiä?

MM: Mielestäni Clifford Carnicom Uudessa Meksikossa on tämän tehnyt. Häneltä saimme alun perin tiedon näiden ruiskutusten sisältämistä aineista.

kesken loppuu min 23.

 

11.12.2014

Video: Päihittikö STF-uutiset NASA:n?

(Did STF-News outdo NASA?)

http://www.geoengineeringwatch.org/a-shocking-dose-of-climate-reality/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K8sz_zdfrO0

 

Uutistenlukija: Tänään sukellamme tieteen maailmaan. Tämä ei ole mitään liian monimutkaista, mutta siitä huolimatta erittäin mielenkiintoista. Muutama päivä sitten NASA julkaisi tämän videon, joka näyttää CO2 tasot vuodelta 2006. Tätä tutkimusaluetta, joka on kemikaalisten keskittymien (pitoisuuksien) katsomista tuulissa, voidaan parhaiten kuvata sanoilla kemikaalinen sää (chemical weather).

Normaalissa sääkartassa katsotaan lämpötilaa ja vesihöyryä pilvien muodossa. Joskus mukaan laitetaan barometriset painekartat matala- ja korkeapainekarttoineen. Minkä The Weather Channel (sääkanava) jättää näyttämättä reaaliajassa, on hengittämämme ilman kemikaalinen koostumus. Se jätetään näyttämättä ettemme pelästyisi. Minä taasen en jätä totuutta kertomatta, vaikka se olisi kuinka pelottava, koska se on ainoa keino tunnistaa ongelma. Jos et tiedä ongelmasta, et voi tehdä mitään sen eteen, eikö totta? Ja sen me teemme tässä nyt, eli katsomme mikä ongelma on näissä kemikaalisen sään kartoissa. Muutama kuukausi sitten aloin laittaa mukaan kemikaalisen sään ennustusta Toxic Sky- kanavallemme, jota voit katsoa LiveLeak-sivustollamme. Ymmärrät syyn aivan hetken kuluttua.

Mutta tässä CO2-kartta elo-syyskuulta 2014. Mitä eroa siinä on NASA:n julkaisemaan? Ensinnäkin NASA ei näytä mitä tapahtuu eteläisellä pallonpuoliskolla, pääasiassa Etelä-Amerikassa ja Afrikassa, koska siellä päästöt ovat pelottavia. Toinen mielenkiintoinen asia joka tulee esiin, kun vertaamme näitä kahta karttaa, meidän ja NASA:n, on CO2-skaala, jota noissa kartoissa käytetään. NASA:n kartta on 8 vuotta vanha verrattuna meidän nyt käyttämäämme. NASA:n kartassa skaalan maksimi on 395ppm ja nyt käyttämässämme kartassa maksimi on noin 415ppm. Se on merkittävää. Tilastollisesti puhuttuna se on paljon korkeampi. Voit nähdä, että CO2 keskittymä etenee nopeasti lyhyessä ajassa, ja sitä he yrittävät peitellä kartoillaan. He eivät halua pelästyttää sinua todellisilla luvuilla. Voit kuvitella, että näiden lukujen kasvu on verrattavissa ketjutupakointiin huoneessa ikkunat suljettuna. Globaalit päästöt eivät mene mihinkään. Ne vain menevät maapalloa ympäri, kuten tässä videossa voit nähdä. Mikä on pelottavinta näissä kartoissa, on se että kun saasteet kasvavat, happitaso laskee. Joissakin suurkaupungeissa happivaje on jo 15% tasolla, kun ilman sisältämä happi normaalisti on n.20%. Se ei välttämättä tunnu isolta erolta, mutta se on sitä.

CO2 ei ole ainoa kaasu, joka ilmassa liikkuu, mutta se on hyvä indikaattori siitä mitä on tapahtumassa. Tässä näette muutaman pysäytyskuvan pari päivää sitten. Tätä ette tule näkemään missään muussa mediassa [koska sitä manipuloidaan]. Tämä kertoo yksityiskohtaisesti mitä hengitämme sisään. Katso tarkkaan: tässä on hiilimonoksidi. On siis olemassa hiilidioksidi (CO2) ja hiilimonoksidi (CO). Hiilimonoksidi on paljon myrkyllisempi. Tässä ovat formaldehydin tasot. Voitko kuvitella? Ilmassamme on siis myös formaldehydiä. Nämä ovat NO2 tasot eli typpidioksidin tasot. Toistan vielä, että nämä ovat myrkyllisiä kemikaaleja, jotka liikkuvat tuulen mukana. Tämä on rikkidioksidi (SO2).

Ja nyt tulee kaikista pelottavin kartta: Metaani. Tässä on maailmanlaajuinen kartta. Huomaat, että suurimmassa osassa maapalloa metaanitasot ovat huomattavasti yli normaalien mittausrajojen (way off-the-chart). Zoomaamme kartalla Pohjois-Amerikkaan, jossa metaanitaso ovat astronomiset. Laitamme tämän kartan liikkeeseen. Näet, että tuulessa liikkuu lukemattomia kemikaaleja, jotka ovat saasteita. Raskasmetalleja, supermyrkkyjä, ja vaikka mitä kulkee tuulen mukana paikkakuntasi läpi. Jotkut ovat 2.5 mikronin (mikrometrin) kokoisia, ne ovat todella vaarallisia, sillä ne menevät suoraan verenkiertoosi.

Kun ajattelet mitä massamedia ei sinulle kerro, tämä on todella väärin. Kuinka myrkyllistä ilmasi on? Et halua tietää, se on se [heidän miettimänsä] ajatus. Syy on siinä, että he haluavat sinun vain shoppailevan, he haluavat, että sinä pidät teollisuuden rullaamassa seurauksista välittämättä.

Kun katsot näitä metaanitasoja huomaat, että jotain on todella väärin. Tästä olemme puhuneet Toxic Sky-kanavallamme. Nämä yli mitattavissa olevat metaanitasot ovat osa Metaaniklatraattikatastrofihypoteesiä (Runaway Clathrate gun hypothesis http://en.wikipedia.org/wiki/Clathrate_gun_hypothesis), ja ne on liitetty tapahtumaan, joka sai jo aikaan laajoja sukupuuttoon kuolemia maapallolla (an extinction level event). Sen nimi on Permikauden joukkotuho http://fi.wikipedia.org/wiki/Permikauden_joukkotuho  (Permian extinction).

Metaani on paljon voimakkaampi kasvihuonekaasu kuin CO2. Ja koska metaani keskittyy pohjoiselle pallonpuoliskolle paljon nopeammin kuin muut kemikaalit yhteensä, tiedemiehet ovat ennustaneet, että uusi joukkotuho on tulossa ennen vuotta 2050 johtuen karanneen metaanin määrästä. Se ei ole vitsi. Se on se mitä me katsomme tässä ja katamme aihetta laajasti Toxic Sky-kanavallamme.

[Alkuperäisen] Videon liitteenä on linkkejä noihin aiheisiin, mutta on selvää, että paljon tapahtuu sään saralla, josta meille ei kerrota. Voit kutsua sitä ilmaston lämpenemiseksi, jos haluat. Minä kutsun sitä nimellä Terra-forming, sillä siitä tässä kaikessa on kyse. Tutustu Toxic Sky-kanavaan, ja kerro perheellesi ja tutuillesi tästä aiheesta. Jokainen, joka kieltää ilmaston lämpenemisen valehtelee sinulle niin paljon, ettet voi kuvitella.

Ainoa tapa taistella takaisin on tämän tieteellisen materiaalin avulla, jonka sinulle toivat NASA, tiedemiehet ympäri maailman ja Stranger Than Fiction News.

 

”Because Truth Is Stranger Than Fiction”

”Koska totuus on tarua ihmeellisempää”

 

 

13.12.2014

Video: Dane Wigington: Ilmastonmuokkaus, selvä ja tämänhetkinen vaara

(Geoengineering, a clear and present danger)

 

http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-a-clear-and-present-danger/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uv0Ko2OU4Ec

 

Lyhennelmä:

 

-Tavoitteemme on tarjota luotettavaa ja tarkistettavissa olevaa dataa kansalaisille ja aktivisteille ja herättää ihmisiä

-En koskaan halunnut tätä työtä, en ole poliittisesti suuntautunut, en ole aktivisti, mutta taustani on uudistuvan energian saralla. Valokuva kodistani oli maailman suurimman uusiutuvasta energiasta kertovan lehden etusivulla

-Kun muutin Tyynenmeren puolelle länteen toivoin saavani hengittää puhdasta ilmaa, mutta näinkin näitä pitkäkestoisia tiivistymisvanoja ilmassa, jotka pahimmillaan blokkasivat 60, 70 tai 80% kotini auringosta. Oli selvää, että jotain oli tapahtumassa.

-Tutkimukseni johtivat minut tähän aiheeseen. Aloin testata vettä. En halunnut löytää näitä myrkyllisiä raskasmetalleja, mutta löysin niitä, ja aina vain kasvavassa määrin.

-Olen tässä taistelussa, koska lapsillani ei ole tulevaisuutta jos emme saa tätä loppumaan. Ja vaikka saisimmekin, on meillä todella suuria haasteita.

-Henry David Thoreau sanoi: ”Luojalle kiitos ettei ihminen osaa lentää, koska se täyttäisi taivaan saasteilla juuri niin kuin se on tehnyt maalle”. Ja näin on käynyt.

-Usein taivaamme näyttää kuin se olisi joltain muulta planeetalta, enkä puhu vain taivaanrannasta taivaanrantaan muuten kirkkaana päivänä. Pilvien päällä on käynnissä vieläkin enemmän.

-Tiedämme tämän, koska se tulee alas sateen kanssa. Tämä ei ole spekulointia, meillä on yli 70 laboratoriotestiä Pohjois-Kaliforniasta ja lisää kaikkialta maailmasta

-Olemme nähneet yksittäisiä sateita joissa on jopa 3450ppm alumiinia. Se on yli 50.000% kasvu alkuperäiseen perustasoon. Päällemme sataa tonneittain metalleja.

-On meidän tehtävämme auttaa ihmisiä, saada ihmiset katsomaan ylös. Saada heidät lopettamaan asian olemassaolon kieltämisen, koska olemme kaikki osa valtavaa ja tappavaa kokeilua.

-Toistan vielä: tämä ei ole spekulointia. Meillä on hallituksen dokumentteja aina 40-luvulle asti, joissa kerrotaan näistä ohjelmista. Jopa 80-sivuisia presidentin toimiston dokumentteja, jotka löytyvät nyt meidän web-sivuiltamme. (www.geoengineeringwatch.org)

-Mitä ilmastonmuokkaus on? Kerron sen niille, jotka vielä eivät tunne tätä aihetta. Ilmastonmuokkaus (geoengineering tai climateengineering) on suurimittakaavaista, globaalia ilmaston manipulointia. Sen tarkoitus on manipuloida maapallon hengissäpysymisjärjestelmää, ja sisältää eri tasoja.

-Suurin tietysti on ilmakehämme saturoiminen auringonvaloa heijastavilla metalleilla. Tätä kutsutaan auringonvalon säätelyksi (Solar radiation management eli SRM tai Stratospheric aerosol injections tai Stratospheric aerosol geoengineering )

-On tärkeää käyttää tieteen termejä. Monet haluavat käyttää sanaa "chemtrails”, kemikaalivanat, mutta se termi ei vie meitä minnekään. Media haluaa käyttää sitä sanaa.
-Sain juuri kutsun uutiskanavalta. He eivät halua keskustella ilmastonmuokkauksesta, vaan kemikaalivanoista, koska he haluavat ajaa tämän teeman ilmastonmuokkauksesta sivuun.
-Moni kuvittelee, että jos ilmastonmuokkaus lopetettaisiin, kaikki olisi hyvin, niin kuin ennen. Se ei pidä paikkaansa
-Ilmastonmuokkaukseen liittyvät sääaseet. Tämä on historiallinen tosiasia, on ollut 40-luvulta lähtien
-Hurrikaaneja voidaan hillitä ja niitä voidaan kasvattaa. Tämä nähtiin viime vuonna Filippiineillä.
-Näimme taifuuni Haiyanin Filippiineillä. Se teki aukon siihen maahan. USA:n armeija meni sinne humanitäärisin tekosyin, mutta nyt he rakentavat tukikohtia sinne.
-Sama tapahtui Pakistanissa ja Thaimaassa.
-Ensin Thaimaa kieltäytyi USA:n armeijan tukikohdasta siellä. USA halusi tehdä sillä "sään seurantaa". Luulemme, että Thaimaan hallitus tiesi, että kyse olisi ollut säänmanipuloinnista. Thaimaa ei sallinut USA:n armeijan tukikohdan rakentamista ja sitä seurasivat ennätysmäiset tulvat.
-Ja sitten lumisateista. Meillä on todisteita, dokumentteja siitä, että lumisateita tehdään kemikaaleilla. Kiinan hallitus puhui tästä avoimesti ja massamedia on kattanut sen.
-Kiinan hallitus myös myönsi, että heidän lumisateiden luomisensa aiheutti miljardin dollarin vahingot.
-Ilmastonmuokkausta ei voida erottaa biologisista aseista.
-Meillä on tutkijoiden ryhmiä, jotka ovat joko täysin sokeita, tai heidät palkataan sokeiksi.
-Miten on mahdollista, että kaikkien aikojen suurin tieteellinen ryhmä, IPCC, 2000 ilmastotutkijaa, ja he eivät tunnista näitä rikollisia tuhoja taivaallamme.
-On meidän vastuullamme saattaa tämä juna takaisin radallensa
-Monet kysyvät: ”Miksi he tekisivät jotain tällaista?” Kyse on vallasta ja halusta kontrolloida
-Sotia voitetaan nyt ilman yhtäkään laukausta.
-YK:n kokouksissa eri maiden johtajat kertovat kuinka NATO kuivattaa heidän maansa säänmuokkausohjelmilla. Tämä on tosiasia, eikä media kerro mitään tästä.
- Ja ne jotka väittävät, ettei ilmastoa voi manipuloida, eivät yksinkertaisesti ole perehtyneet asiaan.
-Vuoden 1992 Pinatubon tulivuoren purkaus aiheutti sen, että vuosi 1992 oli yksi historian vähäsateisimmista vuosista.
-Mitä luulette, että tapahtuu, kun lentokonelaivueita , tuhansia lentokoneita ruiskuttaa ilmakehässämme 24/7?
-Tämä on muuten ilmastotutkijoiden ilmoittama tavoite: 20 miljoonan tonnin edestä alumiinihiukkasia ilmakehäämme vuosittain.
-Mitä tapahtuu kun tuo alumiini laskeutuu maahan?
-Olemme julkaisseet videon, jossa tunnetuin ilmastonmuokkauksen kannattaja David Keith myöntää, ettei hän ollut tutkinut yhtään aihetta.
-Miltä teistä tuntuu olla koekaniineita? He eivät siitä välitä
-Puolustusvoimien alihankkijat, kuten Raytheon ja Lockheed Martin tienaavat suuria summia Wall Streetillä, jossa tehdään kauppaa säällä (weather derivatives).
-He kirjaimellisesti tekevät rahaa siellä, missä katastrofit tapahtuvat
-Tätä tapahtuu koko ajan, juuri nyt
-Olemme julkaisseet tätä dataa
-Globaali eliitti ja pankkiirit ovat tässä mukana
-Kuka tätä tekee? Kuka painaa rahaa? Tässä, niin kuin yleensä asioissa, on kyse rahasta.
-Armeijaamme ei pyöritä meidän valitsemamme johtaja, joka tekisi sitä yhteisen hyvän vuoksi
-Tämä asia on täysin sekaisin, meidän täytyy ymmärtää tämä ja tuoda tämä asia valoon. Olemme kuin Thelma ja Louise (ennen kuin he ajoivat autonsa rotkoon)
-Pian ei ole enää mitään tehtävissä
-Ketkä ovat tässä mukana? Kiina ja venäjä tekevät yhteistyötä. Heillä on erimielisyytensä, mutta tiedämme, että he ovat yhteistyössä. Vaikka he riitelevät julkisuudessa, esiripun takana he tekevät yhteistyötä.
-Obama tuli juuri takaisin Kiinasta. Miksi hän oli siellä? Ei kyse ole päästökaupasta, heitä ei päästökauppa kiinnosta. Ja Al Gore on tässä mukana. Hänen tekopyhyytensä on jotain aivan käsittämätöntä.
-Olemme löytäneet valokuvan vuodelta 1968, jossa venäläinen ilmastomuokkauksen tutkija on Yhdysvalloissa ilmastonmuokkausta tutkivan laitoksen sisällä kierroksella, ja tämä keskellä kylmää sotaa. Tiedämme, että yhteistyötä tehdään.
-G20 tapaaminen on juuri käynnissä Brisbanessa. He ovat ilmoittaneet, että ilmastosta keskustellaan siellä. Nämä maat tekevät yhteistyötä.
-Kiina ilmoitti olympiakisojensa alla, ettei kenenkään tarvitse olla huolissaan sateista. "Niitä ei tule".
-Jos joku epäilee, ettei heillä ole tällaista valtaa, voin kertoa sen teille: heillä on.
-Voimme kertoa näistä asioista virkamiehille, mutta heitä kiinnostaa vain heidän palkkansa.
-Mutta miksi joku tekisi tätä itselleen? Tämä on kompastuskivi monelle, koska siihen ei osata vastata.
-Kuinka monta esimerkkiä teille tarvitsee antaa tästä "eivät he tekisi sitä itselleen"?

-Yli 2000 atomipommin räjäyttäminen maapallolla? Jokainen elävä olento on saastunut strontium 90:llä noiden räjäytysten takia. He ovat räjäyttäneet paratiisisaaria, laivoja ja yhdessä tapauksessa melkein 200 toimintakuntoista sotalaivaa räjäytettiin palasiksi sen jälkeen kun niiden kansille oli sidottu eläimiä.
-Mutta eivät he ole näitä samoja ihmisiä! No, katsotaan sitten ajankohtaisempia esimerkkejä. Mitenkäs pelkistetty uraani persianlahden sodassa? Välittävätkö Pentagonin pomot omista sotilaistaan? He kyllä pyytävät meitä välittämään. Minä kunnioitan armeijaa, olin pitkäään vapaaehtoisena kuntouttamassa Vietnamin sodan veteraaneja

-Mutta Pentagonissa ei välitetä. Persianlahden sodan syndrooma. 180.000 sotilasta jotka tulivat kotiin pelkistetyn uraanin sairastuttamina. He eivät välitä. Ne alueet, joissa noita uraaniammuksia käytettiin ovat saastuneet ikuisesti.
-Ilmastonmuokkauksen seuraukset ovat niin laajat, että niitä kaikkia on vaikea kattaa.
-Ilmastonmuokkaus repii palasiksi otsoonikerroksen
-Tiedämme säteilyn todelliset luvut, koska olemme itse ne mitanneet.
-Laitoin tänään videon sivullemme jossa viimeisintä teknologiaa edustavan mittarimme mittaamat lukemat näkyvät
-Näemme UVB-tasoja jotka ovat jopa tuhansia kertoja korkeammat kuin mitä meille kerrotaan.
-Maksimissaan 5% auringon säteilystä pitäisi olla UVB:tä
-UVC:tä ei pitäisi olla mutta sitä on
-Puiden kuoret palavat irti jopa metsissä
-Olin helmikuussa 2014 erään kuvernöörin juttusilla. Näytin heille dataa. Satelliittikuvaa lentoruiskutuksista ristikon muodossa rannikollamme. Sanoin hänelle, että jos tämä jatkuu, seurauksena on ennennäkemätön kuivuus
-En katso kristallipalloon, minulla on tieteellistä faktaa väitteitteni tueksi, siitä mitä tapahtuu, kun laitetaan aerosoleja ilmakehään
-He eivät välitä, koska heidän palkkansa maksaa samat ihmiset, jotka ovat tämän kaiken takana.
-Vielä siitä "eivät he sitä itselleen tekisi": Fukushima. Obama juuri hyväksyi 6.5 miljardia dollaria uusien ydinvoimaloiden rakentamiseen georgiassa. Eivät he järjissään ole.
-Lajeja kuolee sukupuuttoon ennätyksellisiä määriä. Metsäpaloja ympäri maailman. Siperiassa palaa metsää 100 miljoonaa eekkeriä (40Mha) vuodessa, Kanadassa paloi 600% enemmän metsää tänä vuonna kuin on 30 vuoden keskiarvo
-Metsät eivät tuota sitä määrää happea kuin niiden pitäisi, koska UV-säteily on niin vahvaa, ja sataa vähemmän ja siitä seuraa että metsä eivät enää ole hiilinieluja, vaan tuottavat hiiltä.
-Globaali hapen määrä on voimakkaassa kasvussa, planktonit katoavat.
-ilmastonmuokkaus vaikuttaa kaikkeen elävään maapallolla
-Maapallomme on muuttumassa myrkylliseksi
-Ainoa puhdas, saastumaton vesistö maailmassa on Vostokjärvi itäisellä Antarktiksella, ja syynä on se, että se on yli 4 kilometriä paksun jään alla
-Miksi mehiläiset kuolevat? Olen puhunut maan johtaville mehiläisasiantuntijoille
-Monet tutkijat luulevat, että he tietävät kaiken.
-Miksi mehiläiset kuolevat yli tuhannen kilometrin päässä asutuksesta?
-Tutkimuksessa vuodelta 2010 1000:lla valaalla oli valtavia määriä alumiinia kehossaan
-Kuinka paljon ihmisiä on jo kuollut tämän takia? Hengitysteiden sairauksiin kuolleiden määrä vuodesta 2005 vuoteen 2010 nousi kuolemansyiden listalla 8:nnesta kolmannelle sijalle
-Tästä saamme kiittää Globaalia Eliittiä. He jatkavat sitä niin kauan kun me sen hyväksymme
-Halusin osallistua 500 dollaria maksavaan Alzheimer-yhdistyksen illalliseen, mutta minulle ei myyty lippua, koska he eivät halunneet minun puhuvan siellä siitä, kuinka alumiini liittyy Alzheimeriin
-Kaikki täällä läsnä olevat varmasti tietävät, että alumiinilla on asian kanssa tekemistä. Asiasta on olemassa vertaisarvioituja tutkimuksia
-Tutkimme hieman asiaa ja saimme selville, että alumiiniteollisuus tukee em. Alzheimer-yhdistystä. Todella yllättävää.
-Ja sitten Autismista. MIT:n tutkijan mukaan (http://althealthworks.com/2494/mit-researchers-new-warning-at-todays-rate-1-in-2-children-will-be-autistic-by-2025/ ja http://people.csail.mit.edu/seneff/) 10 vuoden kuluttua puolet lapsista USA:ssa on Autistisia jos mikään ei muutu MIT:n mukaan todennäköisyys vuonna 1975 oli 1:5000 tänään 1:47.
-Sukupuuttoon kuoleminen eläimissä. Tonnikalakanta on pudonnut 3: n prosenttiin, koko kalakanta on pudonnut 5 prosenttiin. Metaanipäästöt ja vetysulfaatti (HSO4) vapautuvat merenpohjasta jotka happamoittavat veden. Radioaktiivisuudella on varmasti myös tekemistä asian kanssa.
-Meret lämpenevät, lisää metaania vapautuu
-Viimeisinä 40 vuotena ihmisten määrä maapallolla on kaksinkertaistunut samanaikaisesti, kun eläinten määrä on pudonnut melkein 30%iin
-Paljonko öljy-yhtiöt ovat estäneet teknologiaa kehittymästä vain pitääkseen maailman riippuvaisena öljystä?
-Kansalaisilla on tietysti myös oma osuutensa tässä kaikessa. Kuinka moni jätti tulematta tähän tilaisuuteen, koska tv:stä tulee jalkapalloa tai American Idoleita?
-Eliitti ja armeija eivät ikinä tule myöntämään tappiotaan. He jatkavat tätä niin kauan kuin mahdollista
-Meidän täytyy puhua tästä tutuillemme armeijassa, koska heille on vain kerrottu kuinka tärkeää ja hyvää työtä he tekevät yhteisen hyvän vuoksi
-Tiedän, että näin heille kerrotaan, koska olen itse puhunut ruiskutusta tekevien lentokoneiden lentäjien kanssa.
-Heidät täytyy saada ymmärtämään, että he tappavat oman perheensä muiden mukana
-Ilmakehämme on todella ohut, kuin maalikerros koripallon päällä
-Kun hyönteiset kuolevat ja puut kuolevat tulee meidän vuoromme
-Ihmiskunta on maalamassa itsensä kulmaan, mutta niin moni ihminen haluaa paeta totuutta. Jos jokainen meistä kertoisi tästä aiheesta kahdelle ihmiselle ja nuo kaksi seuraavana päivänä taas kahdelle olisi meitä kuukauden kuluttua n. 5 miljoonaa
-Mitä nopeammin hyväksymme että tämä asia on ongelma, sen enemmän meillä on pelastettavissa.
-Meidän täytyy puhdistaa niitä lasejamme, joiden läpi katsomme maailmaa, ja auttaa muita puhdistamaan heidän lasejaan. Meitä totutetaan lapsesta saakka pitämään näitä asioita normaaleina. Lasten elokuvissa näytetään lentokoneiden jättämiä tiivistymisvanoja joiden me nyt tiedämme olevan täynnä kemikaaleja ja metalleja. NASA:lla on ohjelma, jossa lapsille kerrotaan, että nämä tiivistymisvanat ovat hyvä asia.
-Muistan kun itse olin 8-vuotias ja näin filmin, jossa J.F.Kennedy murhattiin. Kysyin vanhemmiltani: ”Miten on mahdollista, että hänen päänsä paiskautuu taaksepäin, jos häntä ammuttiin takaa?” Minun vanhempani olivat niin aivopestyjä, että he vain sanoivat, että kyllä hallitus sen osaa hoitaa. Minua rangaistiin siitä, että olin kysynyt asiasta.
-Ostin omilla rahoillani monta 911 videota. (http://www.ae911truth.org/ ja uusin https://www.youtube.com/watch?v=nQrpLp-X0ws) Unohdetaan ne kaksi pilvenpiirtäjää, jotka romahtivat. Kuinka moni teistä tietää, että myös kolmas rakennus romahti? Tiesittekö että se romahti, koska muutama tuoli ja kirjoituspöytä oli tulessa? Jos tuo olisi mahdollista, pitäisi jokaisen juosta ulos rakennuksista joka kerta kun joku sytyttää tupakan.
-Matemaattisesti laskettuna, ja tämän ovat laskeneet johtavat tiedemiehet, jos tämä meno jatkuu kaikki elämä maapallolla on mennyttä vuoteen 2040 mennessä.
-Nämä 80 johtavaa tutkijaa jätettiin ulos metaaniongelmaa käsittelevästä kokouksesta Englannissa, koska media ja hallitukset eivät halua tuota tietoa julkisuuteen.
-Meidän on kaikkien autettava suunnanmuutoksen aikaan saamiseksi
-Viimeisimpien tietojen mukaan jotkut metaanipilvet ovat 150 km leveitä. Ilmakehässämme on jo tarpeeksi metaania aiheuttamaan Permian joukkotuhon 100 kertaa
-Ilmastonmuokkaus on aiheuttanut ilmavirtojen muutoksia, ne ovat aiheuttaneet merivirtojen muutoksia ja nyt meillä virtaa lämmintä vettä suoraan pohjoiselle napajäätikölle, otsonikerros on palasina ja lisää metaania vapautuu
-Itse olen ollut puhumassa monelle virkamiehelle tästä aiheesta.
-Viranomaiset tekevät kaikkensa piilottaakseen tämän ongelman
-Ihmiset luulevat, että ilmanlaadusta vastaavat ja EPA, [USA:n] ympäristöministeriö, ovat täällä meitä auttamassa, mutta näin ei ole
-Puhuin USA:n suurimman ympäristöasioita hoitavan yrityksen johtajalle ja sain suostuteltua hänet todistajaksi tästä aiheesta Shastan kunnassa järjestetyssä kuulemistilaisuudessa. 5 päivää ennen hän sai puhelun toiselta johtajalta, ja kuinka ollakaan, hän päätti olla todistamatta. Hän kuitenkin kertoi meille, ettei kukaan mittaa ilmasta nanokokoisia hiukkasia. (Suom.huom. Ei mitata suomessakaan, laitteet kyllä on. Smear 2 Juupajoki)
-Tiedämme lääkäreiden kertomana (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W3Xzk67TVlE ja http://www.youtube.com/watch?v=X3lW-TGGlk0 ), että nanokokoiset hiukkaset menevät keuhkojen Läpi suoraan verenkiertoon. Nanokokoinen alumiini menee hajuhermoja pitkin suoraan aivoihin ja tekee meistä tyhmiä
-Eliitillä on kelatointikeinoja, joita tavallisella kansalaisella ei ole. ( He puhdistavat kehonsa mm. siihen kertyneestä alumiinista)
-Vallanpitäjät valmistautuvat tuhoon, olen kertonut tästä aiheesta aiemmin, he kaivavat ns. Dumb:seja( Deep underground military bases) maan alle.
-Missä ovat luonnonsuojelujärjestöt ja kirkko? En syytä ketään erityisesti, mutta miksi heidän johtajansa eivät reagoi tähän ongelmaan?
-Monessa tapauksessa he suojelevat palkkaansa. Taas on kyse rahasta.
-Väittelin itse tästä aiheesta Greenpeacen johtavan tutkijan kanssa radio-ohjelmassa noin vuosi sitten ja hän selvästikin tietää, että ilmastonmuokkausta ja lentoruiskutuksia tehdään.
-Toisessa radio-ohjelmassa väittelin yhden maailman johtavan ilmastotutkijan kanssa aiheesta ja hän sanoi:" näyttää kyllä siltä, että lentoruiskutuksia tehdään, mutta tiedän varmuudella ettei näin ole." Minä kysyin: "Kuinka tutkija voi sanoa jotain tuollaista? Kuinka sinä voit olla niin varma asiasta?" Ja sitten minun mikrofonini suljettiin.
-Kuinka laajaa tämä meidän pettämisemme on? Olen keskustellut meteorologien kanssa ja he sanovat etteivät he voi keskustella asiasta.
-Monet yhteisömme vaikutusvaltaiset jäsenet ovat kyselleet asiasta, mutta heidän kanssaan ei asiasta puhuta.
-North State News, jonka pitäisi edustaa meitä, ei suostu keskustelemaan tästä aiheesta.
-Rothschildit omistavat sääkanavan ( The Weather Channel)
-On vain 6 suurta mediayhtiötä
-Kun katselemme sääkanavaa, se on kuin teatteria.
-Raytheon tekee kaiken säämallinnuksen USA:n sääpalvelulle ja NOAA:lle. Raytheon on korviaan myöten mukana ilmastonmuokkauksessa
-Lockheed Martin tekee säämallinnuksen FAA:lle
-Kaikki me olemme suoran hyökkäyksen kohteena
-Meidän täytyy saada tämä loppumaan
-Jos saamme tarpeeksi tulia syttymään he eivät saa niitä sammumaan
-Ei sinun tarvitse mennä mihinkään tapaamisiin, netissä on tarpeeksi tietoa asiasta
-Matemaattinen tosiasia on , ettemme selviä pitkän päälle
-Eräs uskomattomimmista koskaan eläneistä ihmisistä, Martin Luther King sanoi: "Hiljaisuus on pettämistä"
-Tunnen paljon ihmisiä, jotka rakastavat lapsiaan, mutta heillä ei ole aikaa tälle asialle. He katselevat mieluummin jalkapalloa sillä välin kun laiva uppoaa.
-Meidän tulee unohtaa erimielisyytemme ja tehdä jotain tämän asian eteen
-Muistakaa tämä: kukaan ei ole antanut näille ihmisille tätä valtaa, tiedän ettet sinäkään. He ovat sen ottaneet koska me olemme sen sallineet.
-Jos onnistumme paljastamaan ilmastonmuokkauksen, dominot tulevat putoamaan. Aivan kuten tämä sisäpiiriläinen, jonka kanssa keskustelin, sanoi: ”Jos kansa tietäisi, he etsisivät syylliset.”
-Meidän täytyy vain saada pieni murtuma patoon niin se murtuu kokonaan. Tunnen paljon tutkijoita. He odottavat teitä, että he saavat teidän tukenne, niin he tulevat julkisuuteen.

 

 

Kristen Meghan, U.S.A:n ilmavoimista eronnut kersantti, kertoo kemikaalilentojen taustoista senaattori Gigi Bowmanin tilaisuudessa tammikuussa 2014

http://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA

Tämän video ovat tuottaneet teille ”Gigi Bowman senaattiin” ja ”Oathkeepers”.

Kristen Meghan:

Arvostan todella sitä, että olette tulleet tänne tänään. Että olette tulleet tänne kuuntelemaan meitä, jotka haluavat jakaa viestinsä. Kuten teille äsken kerrottiin, olen täällä puhuakseni ilmastonmuokkauksesta. Ensimmäisenä haluan kysyä teiltä: Kuka ei usko sen olemassaoloon? Onko ketään? Onko joku epävarma asiasta? Toivottavasti kun lähdette täältä tänään, ette pelkästään usko siihen, vaan jaatte sen mitä minä nyt jaan teidän kanssanne. Niin saamme lisää ihmisiä mukaan lopettamaan tämän hirvittävän kokoisen epäeettisen rikoksen.

Haluan näyttää telille videon, koska ihmiset haluavat ensimmäisenä tietää keitä nämä ihmiset ovat, keitä ovat he, jotka saavat tämän aikaiseksi. Yksi heistä on David Keith. Hän on ollut pois näkyvistä jo jonkin aikaa. Hän on kirjoittanut kirjan ilmastonmuokkauksesta, joka on itse asiassa edistänyt meidän asiaamme totuuden esiin tuomiseksi, sillä hän on ilmastonmuokkauksen etuhahmo.

Haluan näyttää teille lyhyen videon, noin 6 minuuttia kestoltaan.

Video "Stephen Colbert vieraanaan David Keith tv-kanavalla Comedy Central":

S.C:…Ehkä se on jo käynnissä. Oletko ikinä katsonut taivaalle, lentokoneiden perässä on noita ”kondenssivanoja”? Ehkä kaikki nuo koneet ”kondenssivanat” perässään ovatkin ruiskuttamassa kemikaaleja ilmakehään tälläkin hetkellä, eikä hallitus kerro meille siitä.

D.K: Se tuntuu todella epätodennäköiseltä.

S.C: Se, ettei Yhdysvaltojen hallitus kerro jotain kansalaisilleen? Se tuntuu minusta todella todennäköiseltä! Luulen, että heillä on jo käytössä se sinun ideasi! Kiitos!

Video "USA:n entinen varapresidentti Al Gore vieraana Ellen Degeneresin keskusteluohjelmassa aiheena ilmastonmuokkaus":

Al Gore: ….On paljon ongelmia sen kanssa mitä he ehdottavat, sillä usko tai älä, kasvit tarvitsevat auringonvaloa……

Uutinen: Puiden vuosirenkaat todistavat, että ilmasto oli lämpimämpi roomalaisten aikaan ja keskiajalla, kuin se on nyt. Maapallo on jäähtynyt viimeiset 2000 vuotta.

Video David Keithistä jatkuu:

S.C:…Surettaako sinua ehdottaa tällaista?

D.K: Tietysti. Tämähän on kuin kirjoittaisi kirjaa leprasta….

Video Ellen Degeneres:

E.D: …..Ensinnäkin, haluan kysyä sinulta tätä: Huhutaan, en tiedä onko se totta vai ei, jotkut tiedemiehet yrittävät keksiä keinoja blokatakseen (estääkseen) auringonsäteet hidastaakseen ilmaston lämpenemistä….

Taulukko: Lämpötilan muutos eri vuosina (vuosina 1000-2000, ilmasto on vuoronperään sekä lämmennyt että jäähtynyt)

Video ”David Keith”:

S.C: Voisiko yksittäinen ihminen aloittaa tämän?

D.K: Käytännössä vain jokin maa voisi aloittaa jotain sellaista.

S.C: Entäs joku esimerkiksi ontoksi tehdystä tulivuoresta käsin? Vaikka joku aseenkantaja, joka silloin tällöin heristää nyrkkiä taivasta kohden ja sanoo ” He sanoivat, että minä olin tollo Harvardissa! Kukas se tollo nyt on!”…

Uutinen: Korjatakseen ilmastonmuutoksen tiedemiehet tukeutuvat planeetan hakkerointiin.

Kommentaattori: Nyt harkitaan kaikenlaista. Jos tiedemiehet tekevätkin laskuvirheen, voivat seuraukset planeettamme elämälle olla katastrofaalisia. Tai mitäs jos se teknologia päätyy vääriin käsiin? Eikö joku saattaisi ruiskuttaa myrkkyjä ilmakehään?

Video ”David Keith”:

D.K:…Ihmisiä kauhistuttaa puhua tästä, koska he pelkäävät, että se saattaisi estää hiilidioksidipäästöjen laskemisen tarpeen.

S.C: Ja myös koska kyse on RIKKIHAPOSTA…..Onko mitenkään mahdollista, että tämä puraisisikin meitä takamukseemme?

Video” Ellen Degeneres ja Al Gore”:

A.G: Tiedätkö, laitamme erilaista ilmansaastetta, hopeajodidia, maata kiertävälle radalle peittämään ilmakehän. Taivas ei olisi enää sininen, niin kuin se on nyt…….

Video ”David Keith”:

S.C:…Peittää maapallo rikkihapolla, minä kannatan sitä. Tämä on kuin suklaaillallinen, minä saan edelleenkin päästää hiilidioksidia, minun tarvitsee vain ruiskuttaa RIKKIHAPPOA….

D.K:… ilmakehään päätyy jo nyt 50 miljoonaa tonnia rikkihappoa, se on saastuttamista ja se tappaa miljoona ihmistä vuosittain.

S.C: Onko se hyvä vai huono asia?

D.K: Se on kamalaa.

S.C: Mutta olisi parempi jos ruiskuttaisimme sinne prosentin lisää? Ehkä tappaisimme vain 10.000 ihmistä lisää?

D.K: Olet hyvä matematiikassa mutta ihmisten tappaminen ei ole meidän tarkoituksemme.

S.C: Eikö ihmisten tappaminen ole tarkoituksenne? Halusin vain varmistaa!

Grafiikka: Todellisuus vastaan hälyyttävä: Maanpinnan lämpötilan muutokset (IPCC:n ennusteiden mukaan) 1989-2011 (Lämpötilat kasvavat)

…Koska jotkut julkisuudessa olleet ilmastonmuutoksen tutkijat sanovat, että tilanne on niin paha, että planeettamme pelastaminen saattaa vaatia jotain radikaalia, kuten kemikaalien ampumista stratosfääriin aurinkoa heijastamaan….

Grafiikka: Grönlannin lämpötilat (GISP2) viimeiset 10.000 vuotta (lämpötilat ovat laskussa)

Taulukko: Lämpötilan muutos eri vuosina (vuosina 1000-2000, ilmasto on sekä lämmennyt että jäähtynyt)

Video ”David Keith”:

D.K:..Tämä on jotain sellaista, josta näen painajaisia yöllä.

S.C: Mutta onhan kyse sinun ideastasi!

D.K: Ei ole. Itse asiassa se on vanha ajatus. Tämä on ollut tiedossa presidentti Johnsonista asti. Tiedeyhteisö on vain päättänyt olla puhumatta siitä.

S.C: Mitä tapahtuu sille rikkihapolle sen jälkeen kun se on ruiskutettu ilmakehäämme? Pysyykö se siellä?

D.K: Ei, se sataa alas. Kuten sanoin se sataa alas, mutta se on vain pikkuruinen lisä. Ruiskutetaan vaikka 20.000 tonnia rikkihappoa stratosfääriin ja joka vuosi sinne täytyy ruiskuttaa vähän lisää. Tämä ei tarkoita sitä, että pitkällä aikavälillä voit unohtaa hiilidioksidipäästöjen leikkaamisen. Meidän täytyy silti…

S.C:… Me tulemme siihen jossain vaiheessa. Mutta sillä välin me peitämme maapallon rikkihapolla…

D.K: Voit ruiskuttaa rikkihappoa stratosfääriin 20 kilometrin korkeuteen ja pysäyttää sillä maapallon lämpenemisen…..

Uutinen: Kuinka roomalaiset kasvattivat rypäleitä Pohjois-Englannissa? Ehkä siksi, että siellä oli lämpimämpää kuin olemme ajatelleet. Tutkimus ehdottaa, että Englannissa oli 2000 vuotta sitten pitkä ajanjakso lämpimämpiä kesiä kuin nyt. Saksalaiset tiedemiehet käyttivät dataa puiden vuosirenkaista…..lämpötilat olivat oletettavasti yhden celsiusasteen lämpimämmät kuin nyt…..

Video ”David Keith”:

S.C: Voit siis todellakin ruiskuttaa jotakin ilmakehään?

D.K:…Ruiskuttaa ilmansaastetta ilmakehään estämään sen lämpeneminen.

S.C: Eli lopuksi ilmansaaste pelastaa meidät kaikki! Me olemme ilmansaasteille ja happamalle sateelle anteeksipyynnön velkaa!

D.K: Se ei ole täydellinen tekninen korjaus, siinä on olemassa riskinsä. Emme voi silti lopettaa saastuttamista……

Video” Ellen Degeneges ja Al Gore”:

Al Gore: …Taivas ei olisi enää sininen niin kuin se on nyt…….

Video: History Channelin dokumentti aiheena sääaseet:

…Kemikaalivanoja käytetään yhdessä HAARP:in kanssa. Ensin ruiskutetaan rautaoksideja vihollisen taivaalle, sitten ohjataan ELF-aaltoja (erittäin matalia aaltoja) kuumentamaan noita metallioksideja. Taivaan lämpötila nousee yli +30°C:een. Tämä estää ilmankosteuden kasvun, pilvien muodostumisen ja sateen alkamisen…..

Kristen Meghan jatkaa:

…Joku rikkoo työnsä eettisiä sääntöjä markkinoidakseen ilmastonmuokkausta. Aion puhua ilmastonmuokkauksesta, mutta haluan ensin jakaa tämän tarinan teidän kanssanne. Joka kerta kun minua pyydetään puhumaan, minä puhun julkisesti työkseni, ja palaan siihen myöhemmin. Ei minua hermostuta puhua teille, minua hermostuttaa, etten ole tunteellinen kertoessani tarinani.

Vähän 911 terrori-iskun jälkeen menin armeijaan niin kuin moni muukin. Nostin oikean käteni ja vannoin valan perustuslaille, ja toivoin voivani tehdä jotain merkityksellistä elämälläni. Olin 19-vuotias, en ollut varma siitä, mitä halusin tehdä. Liityin USA:n ilmavoimiin. Työni ilmavoimissa oli työskennellä bio- ja ympäristöteknisellä osastolla. Mikä bio- ja ympäristötekninen osasto on? Se on kuin OSHA ( Occupational safety and health administration, työturvallisuus ja -terveysvirasto) ja EPA (Suomessa tätä vastaa SYKE).

Me seurasimme armeijan henkilökunnan altistumisia. Mitä Ilmavoimat teki, miten se liittyi terveyteen ja miten se vaikutti ympäristöön. Terveyttä ajatellen, meidän piti tietää, mitä teemme ilmavoimissa. Miten se voi olla vaarallista terveydellesi. Annan teille esimerkin. Sanotaan, että olet lentokonemaalari tai mekaanikko. Minun tehtäväni oli mennä työpaikallesi ja tietää tarkalleen mikä sinun työkuvasi oli, mille sinä altistuit ja kuinka lieventää tai eliminoida työsi vaaroja. Meidän piti varmistaa, että sinun työympäristösi oli turvallinen ja laillinen. Niinpä yhdeksän vuotta työskentelin teollisena hygienistinä ja ympäristöasiantuntijana.

Olin töissä kahdessa tukikohdassa. Niitä kutsutaan ilmalogistiikkakeskuksiksi. Ne eivät ole taistelutukikohtia. Niissä huollettiin ja korjattiin lentokoneita, koska ne pitää 10-15 vuoden välein purkaa jokaista ruuvia myöten. Ja se tarkoitti että meillä oli käytössä kaikki teolliset prosessit esimerkiksi metallin rakenteen tarkastaminen. Me varmistimme, että kaikki oli kunnossa ja valmiina käytettäväksi. Joskus teimme myös peruskorjauksia.

Osa minun työtäni seuratessani terveysriskejä oli joka kerta, kun joku halusi ostaa minkälaista kemikaalia tahansa, auttaa heitä tilaamaan se järjestelmämme kautta. Järjestelmässämme minä otin kantaa tilattavien kemikaalien vaarallisuuteen ja joskus suosittelin jotain vähemmän vaarallista vastaavaa kemikaalia. Minun piti myös varmistaa, että tilattavat kemikaalit sopivat niiden suunniteltuun käyttöön.

Kelaan tarinaani vähän eteenpäin. Noin vuonna 2006, aloin avata silmiäni ja huomata kuinka armeija ei ollutkaan sitä, miksi olin sen kuvitellut. Ihmiset monesti lähestyivät minua tietäen mitä tein, ja kysyivät minulta olinko kuullut kemikaalivanoista. En ollut kuullut niistä. Aihe alkoi kiinnostaa minua. Niinpä menin nettiin, ja näin kuinka aihetta seliteltiin normaaliksi (debunking) ja kuinka monet pitivät sitä salaliittoteoriana. Ajattelin omaa työtäni, kuinka minun työni oli pitää ihmisten terveydestä huolta. Yrityksessäni kumota kemikaalivanat vahvistivatkin omat tutkimukseni minut siitä, että ne olivat totta. Se muutti elämäni kirjaimellisesti. Niin kuin minä sanoin, ei ole minulle helppoa kertoa tarinaani.

Kun aloin hyväksyä erilaisia aineita lomakkeella, jota armeija kutsuu Ilmavoimien lomakkeeksi 3952: lomake vaarallisten aineiden hyväksymiseksi, aloin nähdä tonneittain bariumia, alumiinioksidia ja strontiumia tulossa tukikohtaan toimittajalta, jonka nimi ei ollut listoissa. Tiesin teollisista prosesseista, joihin noita metalleja olisi voitu käyttää, mutta olin jo liittänyt prosesseihin niihin kuuluvat metallit. Tarkastin kaiken tietokoneeltani. Meidän kuului tietää mitkä materiaalit menivät mihinkin prosessiin. Me seurasimme erilaisia materiaaleja niin sanotusti kehdosta hautaan, meidän piti toimia OSHA:n ja EPA:n säädösten mukaan.

Yksi lain vaatimuksista oli käyttää tuotteen valmistajan sähköistä tiedotetta tuotteesta varmistaaksemme, että tuotetta käytettiin turvallisesti ja että se hävitettiin turvallisesti. Näiden edellä mainitsemieni metallien valmistajan nimeä ei ollut heidän tiedotteissaan. Heidän tiedotteensa olivat erittäin pinnallisia ja tuntui siltä, kuin ne olisi vain skannattu järjestelmään. Niinpä kysyin tilaajalta: Mihin tätä tullaan käyttämään? En saanut häneltä vastausta, joten en hyväksynyt niitä ja tuotteet vain seisoivat varastossa, kunnes paine alkoi kasvaa. Minulta kysyttiin: Miksi et ole hyväksynyt niitä? Oletko jäljessä 3952:n läpikäymisessä? Meitä oli vain muutama harva, jotka käsittelivät noita lomakkeita.

Aloin esittää kysymyksiä ja niinpä minun vainoamiseni alkoi. Minut oli ylennetty armeijassa, minut oli palkittu mitaleilla, eikä kenelläkään ollut mitään syytä vainota minua. Sitten minut siirrettiin toiseen ilmavoimien logistiikkakeskukseen Warner-Robbinsiin, Georgiaan. Siellä ajattelin, että olin törmännyt johonkin salaiseen, varsinkin sen jälkeen kun löysin samat metallit ja ”tavarantoimittajat” sieltä. Aloin tutkia asiaa enemmän. Käytin työssäni ilma-analysaattoria, joka pystyi analysoimaan isoja määriä ilmaa. Tein myös maa-analyyseja. Ajattelin, että jos he ruiskuttavat tätä, sen on pakko laskeutua maahan. Näytteissäni oli suuria määriä näitä saastuttajia.

Kun aloin kysellä näistä asioista uuden komentajan alaisena, en ikinä olisi voinut kuvitella, että joku voisi katsoa minua silmiin ja sanoa: Onko sinulla kaikki kunnossa? Sinä olet näyttänyt masentuneelta viime aikoina. Voin määrätä sinut mielentila-analyysiin 120 päiväksi. Kuka pitäisi huolta sinun tyttärestäsi? Olin eronnut miehestäni tuolloin. Silloin tajusin. Se vahvisti kaikki epäilykseni. Olin käyttänyt 9 vuotta ihmisten terveyden edistämiseen, ja tässä sitä ollaan. He rikkoivat lakia toisensa jälkeen. Sen sijaan että pitäisimme huolta ihmisten terveydestä, myrkytämme heitä. Minä sain niin paljon rohkeutta hänen uhkauksestaan sulkea minut häkkiin. Armeijassa sinä olet vain numero ja kaikkea sinun elämässäsi kontrolloidaan.

Onneksi minun armeijaan uudelleen liittymiseni oli juuri tulossa ajankohtaiseksi. Lähdin pakoon enkä katsonut takaisin. Olen puhaltanut pilliin (paljastanut salaisuuksia) ja huutanut siitä lähtien. Jätin armeijan lokakuun 27. 2010. Mutta ei se siihen loppunut. Täytyy muistaa, että bio- ja ympäristötekniikan kenttä on laaja. Monelle tuon alan ihmisistä kerrottiin olemaan puhumatta minun kanssani. Heitä käskettiin olematta minuun yhteydessä. Minun suurin juttuni on se, että jos minä olisin niin epärehellinen, eikö joku jo olisi tullut sanomaan sen. Eikö joku jo olisi paljastanut minun valheeni? He ovat yrittäneen hiljentää minut. Joka kerta kun lennän, minut viedään takahuoneeseen. Minut on kirjattu TSA:n ( U.S Transportation Security Administration, TRAFI ) järjestelmään. Minulla on ollut vaikeaa, mutta teollisena hygienistinä minulla menee hyvin, vaikkakin työn saaminen on ollut vaikeaa jätettyäni valtio työt. Nykyään kaikki tarkastavat taustasi ja ensimmäinen minkä he huomaavat, on se, että olen pilliinpuhaltaja (whistleblower). Saatat kysyä itseltäsi, että jos tämä on totta ja ilmaan ruiskutetaan aineita, missä ovat noiden lentokoneiden lentäjät, missä ovat kaikki ne tuossa prosessissa mukana olevat ihmiset. En tiedä oletko seurannut asiaa, mutta katsopa Edward Snowdenia. Katso Manningia (Chelsea E. Manning). Ihmiset eivät tule esiin, koska meidän pilliinpuhaltajien suojelulait eivät takaa mitään. Niitä ei noudateta, ne eivät edes ole olemassa.

Mitä minä haluan sinun ymmärtävän on se, että minä olen täysin rehellinen tämän asian suhteen. Ja että ilmastonmuokkaus on todellista, sitä on tapahtunut pitkän aikaa, se ei ole mitään uutta, ja että meidän verorahamme rahoittavat sitä. Olen 100% varma siitä, että USA:n ilmavoimat ovat mukana siinä. Katson nyt taaksepäin ja muistan asioita joihin en silloin kiinnittänyt huomiota. Jos et tiedä mitä etsiä et sitä löydä. Kun sitten ymmärsin sen prosessin jota he yrittivät piilottaa, ihmisiä on tullut esiin piiloistaan. EPA:n (ympäristöviraston) tarkastajia, entisiä työkavereitani, joiden nimiä en voi kertoa ymmärrettävistä syistä. Moni lentäjä on tullut puheilleni. Jopa ihmisiä, jotka lastaavat kemikaaliruiskutuksissa käytettyjä tankkeja lentokoneisiin. He eivät uskalla tulla esiin, koska he pelkäävät, että heille käy kuin Edward Snowdenille. Minä jatkan tästä asiasta puhumista, olen huutanut tästä aiheesta ja olen vieläkin tässä. Miksi sinä olet niin peloissasi? Moni näistä ihmisistä on aktiivisessa palveluksessa.

Jos olet valmis kuolemaan maasi puolesta ”puolustamaan perustuslakia” ja puolustamaan meitä ulkoiselta ja sisäiseltä uhalta. Olet valmis kuolemaan maasi puolesta, mutta olet nyt peloissasi? Olet peloissasi, ja nyt pelkurimaisesti hiljenet tästä aiheesta. En puhu täällä vain tässä huoneessa olijoille. Puhun myös kaikille niille, jotka katsovat tämän videon netistä. Sinäkin voit tulla esiin, sinäkin voit auttaa meitä saamaan tämän loppumaan. Niin moni ihminen kysyy minulta: Miksi tätä tehdään? Sitä pitää ajatella. Sään muokkaus, sääaseet, siihen on monia syitä ja teorioita. Minun työni teollisena hygienistinä on varmistaa, että lakeja noudatetaan. Niinpä onkin epäeettistä muita ihmisiä kohtaan, että he jotka työskentelevät työnsuojelussa, tai jopa lääkärit, vaikenevat tästä aiheesta. Heidän täytyy alkaa puhua.

Haluan kertoa teille mitä voit tehdä asian eteen. Pahin vastustajamme on väärän informaation lähteet. En mainitse niitä koskaan, mutta tänään teen sen, että sinäkin tunnistat ne, jos joku viittaa niihin.

Metabunk ja contrailscience. Noita kahta web-sivua pyörittää sama hallituksen trolli, Mick West. Hän on peliohjelmoija, joka yrittää kertoa sinulle pysyvistä kondenssivanoista. Siis joku jolla ei ole edes pätevyyttä kemiaan tai fysiikkaan tai luonnontieteisiin yrittää kertoa sinulle, että olet hullu. Ole varovainen sosiaalisessa mediassa. Älä jaa linkkejä tutkimatta asiaa. Olen tavannut ihmisiä, jotka ovat olleet täysipäiväisiä trolleja. Heille maksetaan siitä, että he vievät identiteettisi ja saavat ihmiset uskomaan, että sinä uskot johonkin web-sivuun tai artikkeliin. Internetissä olet haavoittuvainen. Kun tuo sivu tai artikkeli todetaankin sitten huijaukseksi, sinulle käy samoin.

Tutki asioita. Jos sinulla on kynä ja paperia, kirjoita ylös minun sähköpostiosoitteeni. Se on: kristenmeghan@gmail.com. Kirjoittamalla minulle, saat minulta tietoa asiasta, josta kerron nyt. Jos et vielä usko ilmastonmuokkaukseen ja kemikaalivanoihin tai jos haluat vakuuttaa ihmisiä niiden olemassaolosta, voit tehdä asian eteen jotakin. Ota lasipurkki, sen täytyy olla lasia, ei muovia, ja täytä se sadevedellä tai lumella. Yritän saada ihmisiä olemaan ottamatta maanäytteitä, koska niiden taustapitoisuudet vaihtelevat. Aineet, joita ilmastonmuokkauksessa käytetään ilmenevät luonnossa, mutta eivät käsitellyissä muodoissa.

Jos otat näitä sadevesi- tai luminäytteitä, lähetä minulle sähköpostia. En voi kertoa julkisesti minne ne voit lähettää, koska moni laboratorio on kääntynyt meitä vastaan ja kieltäytyy nyt analysoimasta näytteitämme. Toinen ongelma, joka ilmenee on, että ihmiset lähettävät näytteitään laboratorioille, jotka eivät ymmärrä kuinka pienistä partikkeleista on kyse. Puhumme nanohiukkasista. Jos lähetät minulle sähköpostia, kerron sinulle minne voit lähettää näytteesi. Se maksaa noin 50 dollaria. Se voi olla paljon joillekin, mutta toisille vähemmän kuin osasivat odottaa. Haluan kaikkien tietävän ja ymmärtävän, että verrattuna kaikkiin niihin oikeuksiin ja vapauksiin mitä meiltä ollaan viemässä, ilmastonmuokkaus on numero yksi. Sinulla voi olla aseita (USA:ssa yritetään saada perustuslain vastaisesti ihmiset luopumaan aseistaan. Suom.huom) ja rahaa ja vaikka mitä, mutta jos sinulla ei ole ruokaa ja vettä ja olet kuolemassa hengitystie- tai neurologisiin sairauksiin, mitä niillä on väliä. Olet kuullut rokotteista, säteilystä, vesisärötyksestä (hydraulinen murtaminen, menetelmä jolla porataan fossiilisia energiavaroja), nämä ovat kaikki ongelmia. Meitä altistetaan erilaisille myrkyille, ihmiset kertovat sinulle juomavedessä olevan fluorin vaaroista ja toiset sanovat etteihän niitä kehoomme joudu paljon.

Niitä joutuu kehoomme paljon, koska saamme niitä joka puolelta: ruuasta, juomavedestä, ruokamme pestään ja huuhdellaan samalla vedellä. Saat niitä rokotteista, ne kertyvät kehoomme ja niillä on yhteisvaikutteita. Meidän kehomme ei pysty metaboloimaan näitä myrkkyjä.

Haluan kiittää teitä ajastanne, siitä että kuuntelitte minun tarinani. Aion jatkaa huutamista talojen katoilta. En välitä siitä, kuinka monta työpaikkaa minulta jää saamatta, en välitä siitä kuinka monta ystävää tai sukulaista menetän ilmastonmuokkauksen paljastamiseksi, koska minä vannoin valan, valan jota en pystynyt pitämään yhdeksän armeijavuoteni aikana.

Tänään kunnioitan sitä valaa.

 

 

 

 

Keskusteluohjelma "Zamora es asi", vieraana ympäristöasiantuntija Josefina Fraile Terra SOStenible:sta.

Radio Televisión de Castilla y León, Canal 8, Marraskuu 2013

http://www.rtvcyl.es/

http://www.youtube.com/watch?v=5z4YmYp33TE&feature=c4-overview-vl&list=PL3qzg5mR0k7bLNclZy-qhbPQmp-r4i7Vw

 

Zamora: Kysyn teiltä yhtä asiaa: Onko mahdollista, että ilmastonmuutoksen tutkimiseksi tai kommunikointimenetelmien parantamiseksi maaperää ja vesistöjä ollaan saastuttamassa?

Tämä kysymys aloittaa tämänpäiväisen ohjelmamme. Kysymyksiin on täällä vastaamassa tänä iltana Josefina Fraile, Terra SOStenible-järjestön toiminnanjohtaja ja GuardaCielos-ryhmän promoottori. Hänellä on tutkinto poliittisista tieteistä ja jatko-opintoja usealta alalta. Hyvää iltaa ja tervetuloa!

J.F: Kiitos kutsusta.

Z: Tämäniltainen teemamme on erittäin mielenkiintoinen, ja huolestuttava kun sitä rupeaa tutkimaan. Moni kysymys on ilmassa. Aloitetaan muutamaan vastaaminen. Voisimmeko sanoa, kuten teemamme vihjaa, että on käynnissä ilmastonmuokkausohjelmia, jotka oletettavasti saastuttavat ympäristöämme?

J.F: Kyllä. Niitä on olemassa, eikä se ole mitään uutta. Näitä ilmastonmuokkausohjelmia on ollut olemassa jo ainakin 60 vuotta. Ja niitä käytetään aseina sodissa. Ensi kertaa niitä käytettiin Vietnamissa Ochiminin (?) väylän veden alle saamiseksi. Tätä väylää käyttivät vietnamilaiset joukkojensa huoltamisessa. Yhdysvaltojen armeijan tavoitteena oli pidentää monsuunikautta n. kahden kuukauden mittaiseksi. Väylän tulviminen teki joukkojen huoltamisen vaikeaksi. Tämä ase sai niin isoa tuhoa aikaan, että v. 1976-77 YK:n sopimuksessa se kiellettiin. Kiellettiin sääaseet sodissa ja agressioissa. Tämä ase on siis olemassa. Mitä se tekee, mitä sillä tehdään? Sillä luodaan sateita, myrskyjä, salamoita, sähköisiä purkauksia missä päin maailmaa tahansa. Mutta pystyy se päinvastaiseenkin. Sillä voidaan tehdä saderintamia, raekuuroja, lumisateita ja tietysti sillä pystytään luomaan kuivuutta. Tämä ase jolla säätä kontrolloidaan, antaa sen käyttäjälle mahdollisuuden kontrolloida maapallon luonnonvaroja, erityisesti ruuantuotantoa. Toisin sanoen maa, joka käyttää tätä teknologiaa kontrolloi maapallon vesihanaa. Tai voi olla, että teet mitä hän sanoo tai olet ilman vettä. Koko maa saattaa joutua olemaan ilman vettä. Tuhoamalla ja rikkomalla hydrologiset resurssit, luomalla pitkäaikaista kuivuutta vaikutat maan kykyyn ruokkia kansalaisiaan ja mahdollisesti luot nälänhädän. Tämä on mahdollista maille, joilla on tällä hetkellä käytössään tämä teknologia. Mutta sanotaanko, että esim. USA on sisällyttänyt tämän ulkopolitiikkaansa. USA:n ilmavoimien raportissa jonka nimi muuten on "Owning The Weather by 2025", suomeksi "Sään omistaminen vuoteen 2025 mennessä". Tämän niminen raportti saa sinut miettimään. Että joku voi olla niin röyhkeä että kontrolloisi maapallon vesihanaa on jotain aivan käsittämätöntä. Tässä samassa dokumentissa sanotaan, että se tulee olemaan osa ulkopolitiikkaa, haluaa muu maailma sitä tai ei. Tätä politiikkaa tullaan ajamaan erilaisten sopimusten kautta, NATO:ssa ja YK:ssa. Itse asiassa viimeisimmässä YK:n kokouksen raportissa numero viisi, IPCC:n raportissa, mainitaan tämä ns. ilmastonmuokkaus.

Z: Kun tämän asian näkee näin, se tuntuu pelottavalta. Toisaalta voihan sitä ajatella ettei uuden teknologian keksiminen ole niin paha asia, voihan sitä käyttää monen ihmisen auttamiseen paikoissa jotka kärsivät kuivuudesta tai joissa tarvittaisiin parempaa sään kontrollointia. Mutta on tämä pelottava asia, mihin asti voi USA tai joku muu maa eri maita painostaa tämän teknologian avulla?

J.F: On selvää, että tämän teknologian avulla voit tehdä mitä haluat. Tänä vuonna olin hyvin huolissani pääkaupunki Pyongyangin reaktiosta Pohjois-Koreassa joka oli halukas aloittamaan ydinsodan ja he jopa harkitsivat ydinaseiden laukaisemista USA:ta vastaan. USA:lla on listoja maista jotka mm. eivät kunnioita ihmisoikeuksia ja maita jotka ovat täysin USA:n hallituksen vastaisia. Näihin maihin kuuluu myös Pohjois-Korea jonka alueelle luotu pitkäaikainen kuivuus saisi aikaan sen, ettei se pystyisi ruokkimaan kansalaisiaan. Ollaan tilanteessa, jossa tällaista käytöstä ei voida hyväksyä. On ymmärrettävää maan johtajan epätoivo kun ihmiset ovat nälissään sen vuoksi, että maa sattuu olemaan USA:n "ei-liittolaisten" listalla. Kuuba on toinen esimerkki. Se on pystynyt restauroimaan maansa vesivarannot.

Z: Monet saattavat ajatella: "Mutta tätä tapahtuu meistä kaukana". Kyse on maista, jotka sijaitsevat tuhansien kilometrien päässä. Mutta huolestuminen alkaa näkyä. Missä, millä alueilla ihmiset ovat alkaneet epäillä tätä ilmastomuokkausta tehtävän?

J.F: Yksi asia mikä minun täytyy selittää on seuraava: tämänlainen sotateknologia on kielletty YK:n toimesta. Kysykäämme itseltämme miksi maa, jolla on dominanssi, joka kontrolloi säätä eri puolilla maailmaa, luopuisi siitä saavuttamastaan hyödystä koska on allekirjoittanut jonkun sopimuksen? Ei se siitä tule luopumaan. Ainoa minkä tämä maa voi tehdä on vaihtaa "koiralle panta", eli luoda globaali ongelma, johon heillä sitten on globaali ratkaisu. Ilmastonmuutos. Syytetään hiilidioksidia ilmakehässä. Ratkaisu on kuin pyromaani-palomiehellä. He sanovat: "Tämä tilanne on vakava, kasvihuonekaasuja on liikaa ilmakehässä..." Ainoa ratkaisu on CO2-päästöjen kuriin saaminen. He haluavat ratkaista tämän toisella tavalla. Heillä on tähän ainutlaatuinen resepti: Käytetään ilmastonmuokkausta. Ruiskutetaan metallia sisältäviä aerosoleja tuhansista lentokoneista ilmakehään. Miksi? Saadaan auringon säteilyn lämmittävä vaikutus pienennettyä. Tämähän on hullujen touhua! Meidän ydinfyysikkomme Rosalie Bertell joka muuten oli uskovainen eikä puolustanut minkään yrityksen kaupallisia etuja, sanoi että tämä oli matemaattisesti mahdotonta. Uskomatonta, mutta kuka keksi tämän "hienon" idean, se tuli ydinaseiden kehittäjien laboratoriosta. Tämän ratkaisun keksijä oli vetypommin keksijä Eduard Teller, Manhattan-projektin nuorin tutkija. Hän ei uskonut ilmaston lämpenemiseen. Hän oli sitä vastaan. Ja siitä huolimatta hän "keksi" ratkaisun ilmakehän viilentämiseksi.

Z: Varmistetaan nyt että tämä tulee oikein ymmärrettyä. 60-luvulla keksitään teknologia, jota käytetään sodassa. Se kielletään, mutta sitä voidaan käyttää sään muokkaukseen ja estämään CO2:n vaikutukset?

J.F: Ei. Ei sitä voi käyttää siihen. Meille uskotellaan niin, että he voisivat jatkaa tutkimuksiaan tämän teknologian käyttämisestä aseena. He ovat naamioineet nämä aktiviteetit ja laittaneet sille nimen "ilmastonmuokkaus" ilmastonlämpenemisen estämiseksi. Näin meille kerrotaan. Mutta totuus on sen takana piilossa. Se on silti ase. Sääase. Sillä on arvaamattomat vaikutukset luonnolle ja ihmisille. Tätä sään manipulointia tehdään globaalisti. Se alkoi USA:ssa 1990-luvulla. Meille Espanjaan se tuli NATO:n käsissä 1999. Joitain testejä oli jo tehty mm. vuonna 1985. Nyt ei ole kyse testeistä. Nyt on kyse ohjelmasta, hyvin organisoidusta ja koska se on globaalia sillä on vaikutusta meihin kaikkiin, myös espanjalaisiin. Näiden ohjelmien lisäksi on vielä testejä. Yksi näistä testeistä, jonka syytä emme tiedä tehdään tällä hetkellä Guarenassa (?).

Z: Tästä aiheesta puhummekin seuraavana. Jotkut maanviljelijät ovat alkaneet huolestua tästä tilanteesta, koska he ovat löytäneen mailtaan jotain, jota siellä ei olisi pitänyt olla. Todisteita. Katsotaanpa mistä tässä on kyse. Mikä on saanut maanviljelijät huolestumaan?

J.F: Yhtenä päivänä maanviljelijät olivat tarkastamassa viljelyksiään, ja näkivät erittäin suuren määrän valkoisia kuituja jotka loistivat.

Z: Niitä näkyy putoavan tällä videolla.

J.F: Se mitä tällä videolla näkyy, ja joka todistaa, että em. maanviljelijät ovat jonkinlaisen tutkimuksen kohteena, nämä eivät ole alumiinia. Ne ovat kuituja. Ne ovat pitkiä, voivat olla jopa viisi metriä pitkiä. Ne ovat samoja mitä olen tuonut tänne studioon teille nähtäväksi.

Z: Siis nämä kuidut putoavat yhtäkkiä taivaalta?

J.F: Kyllä. Lentokoneet ruiskuttavat aerosoleja, mutta on myös muuta mitä ruiskutetaan. Ne ruiskuttavat mm. kuituja ja nanoteknologiaa, jota emme voi nähdä koska se on niin pientä, mutta tämän me voimme nähdä.

Z: Mitä nämä kuidut sisältävät?

J.F: Emme tiedä mitä nämä kuidut sisältävät ennen kuin ne on testattu. (Suom.huom: Laboratorioanalyysin näet tästä ja tästä) Näytteitä on otettu, koska on selvää, että tällä kaikella on joku tarkoitus. Näitä tällä videolla putoilee alueella, jolla kasvatetaan luomua. Voi olla. että yksi tarkoitus on vahingoittaa viljelmiä. Guarenassa on paljon luomuviljelmiä. On selvää, että näillä kuiduilla on joku vaikutus. Niillä on myös vaikutusta ihmisten terveyteen. Monet ruiskutetut kuidut, en ole varma onko nämä kuidut juuri niitä, ne löytävät tiensä ihon sisään ja niiden epäillään aiheuttavan vakavia iho-ongelmia kuten Morgellonin tautia jossa kehoon päässeet kuidut lisääntyvät ja käyttävät ravintonaan veren rautaa ja happea. Näin sairastuneilla on ongelmia raudanpuutteen kanssa, väsymystä, ja tietysti koska ne käyttävät happea olemme väsyneitä. Emme tiedä vielä kuinka ne vaikuttavat sisäelimiin. Teemme yhteistyötä Yhdysvaltalaisen Carnicom-instituutin kanssa. Kiitoksemme heille. He eivät saa mitään tukea valtiolta. Kaikki heidän tutkimuksensa rahoitetaan lahjoitusten turvin.

Z: Josefina. Maanviljelijät Guarenassa ovat tehneet rikosilmoituksia tästä asiasta. Olemme nähneet kuinka yhdessä teidän tallenteessanne näkyy näitä kuituja...

J.F: Näitä kuituja sataa myös Madejassa (?)

Z: Mainitsit, että monet lentokoneet ruiskuttavat aerosoleja, alumiinia.

J.F: Muun muassa. Meidän tekemissämme analyyseissa on löytynyt kohonneita alumiiniarvoja. Sitä kyllä löytyy luonnosta normaalistikin, mutta ei vapaana. Ei sitä esiinny hiutaleina niin kuin näytteissämme. Näiden metallioksidien ruiskutukset ovat hyökkäys luontoamme vastaan. Eikä pelkästään luontoa vaan myös ihmistä. He myrkyttävät meidän koko ravintoketjumme. Vedestä ruokaan. Ei meillä ole vaihtoehtoja.

Z: Aina kun puhutaan meidän ilmatilamme käyttämisestä, eikö siihen tarvita lupaa? Kuinka on mahdollista, että tällaisia ruiskutusoperaatioita suoritetaan?

J.F: Täytyy sanoa, että suurin osa näistä lennoista on armeijan koneita. Viime aikoina olemme huomanneet kuitenkin siviililentokoneiden määrän lisääntyneen näitä ruiskutuksia tekemään. En tiedä kuinka tämän sanoisin….todellisuudessa monissa näistä lentokoneista ei ole mitään tunnuksia. Ne ovat virallisen tutkajärjestelmän ulkopuolella. Toisaalta Espanjassa ja muuallakin EU:ssa maat valitettavasti ovat menettämässä itsenäisyyttään joka mielessä. Ja valitettavasti olemme menettäneen oman ilmatilamme itsenäisyyden. Ilmatilan ylemmät luokat ovat Espanjan hallitukselle kuulumattomia. Ne kuuluvat NATO:lle. Miten se on mahdollista. Nämä lennot eivät käytä reittikoneiden ilmatilaa. Ne ruiskuttavat jopa alle 1000 metrin korkeudessa. Niinpä Espanjan hallitus on vastuussa. He eivät voisi lentää ilman viranomaisten lupaa. Mukaan lukien Castilla De Leonin hallitus. Nämä lennot on pysäytettävä. Emme voi sallia, että tätä jatketaan. Tämän aktiviteetin seuraukset voivat olla kansanmurhaan verrattavissa. Kukaan ei pääse tätä pakoon. Minä voin olla syömättä geenimanipuloitua ruokaa tai voin käyttää vähän enemmän rahaa ja ostaa luomua. Mutta tässä tapauksessa et voi valita. Sinun on hengitettävä, juotava ja syötävä. Jos ruoka myrkyttää sinua, tai vesi, mitä on tehtävissä? Minä olen luottavainen, minulle on sydäntä lähellä lääketiede ja oikeustiede. Tämä on vakavaa, kansanterveys on vaarassa. Toinen asia. Napoleon sanoi aikanaan: Ei ole mitään mitä julkinen mielipide ei voi muuttaa. Toivon, että niin käy. Kiitän koko sydämestäni tästä mahdollisuudesta olla vieraanasi, koska tämä auttaa julkisen mielipiteen muokkaamisessa.

Z: Josefina, onko julkista hallintoa haastettu oikeuteen tässä asiassa?

J.F: Olemme tehneet rikosilmoituksen 19. heinäkuuta 2013 CEPRONA:lle . Olemme toiveikkaita, ajattelemme, toivomme, että tämä asiaa saadaan hallintaan. Että tuomari, jolle tämä asia annetaan käsittelyyn, tutkii sen loppuun asti. Olemme kylläkin raportoineet asian EU:lle. Olemme saattaneet asian EU-parlamentin käsiteltäväksi huhtikuussa ja tällä hetkellä meillä on käynnissä....veimme asian EU:hun, koska olemme kaikki saman ongelman edessä. Hallitukset kieltävät asian. Kuvitelkaa tämän asian seuraukset, kustannukset. Miten olisi mahdollista korvata kaikki tehty vahinko? Me teimme kanteen EU:n parlamentille, se on minulla tässä. Sen löytää web-sivultamme www.guardacielos.org ja siellä sen voi käydä allekirjoittamassa. Toivomme, että jos saamme todella paljon allekirjoituksia, näin EU:n vaalien alla, jotka ovat toukokuussa 2014, voimme käyttää näitä allekirjoituksia painostamaan virkamiehiä ja aloittamaan puolueettoman tutkimuksen.

Z: Guarenan maanviljelijöistä puheenollen, monet ovat alkaneet kerätä näytteitä. Tätä sattuu koko alueellamme. Ja muissa Euroopan maissa myös. Ei ole kyse rajoittuneesta alueesta, tätä sattuu muualla myös.

J.F: Minulla on tässä valokuvia kaikista 15:sta konferenssiimme osallistuneesta maasta. Näistä näkee, että ongelma on maailmanlaajuinen. Euroopassa mikään maa ei ole turvassa tältä. Tässä on yksi valokuva puista, jotka yhden vuoden kuluessa kuolivat. Tässä on yksi Emirates-lentoyhtiön koneista ruiskuttamassa. Katsokaa mitä ruiskutuksista seuraa. Nämä valokuvat ovat hyvin hälyttäviä. Me tunnemme erään suuren aurinkoenergiantuottajan Californiassa, teemme yhteistyötä hänen kanssaan. Hän ei uskonut näihin asioihin. Mutta kun hänen aurinkopaneeleidensa tuotto laski 60%:iin, hän alkoi tutkia asiaa. Hän ajatteli: Ovatko nämä hullut oikeassa? Hän on siitä lähtien tutkinut asiaa ja on nyt 10 vuotta tehnyt kanteita näiden asioiden vuoksi. Tästä aiheesta ei ole julkista keskustelua. Näin iso ja tärkeä asia eikä siitä keskustella julkisesti. Miksi? Miksi mediassa vain puhutaan ilmastonmuutoksesta? Miksi ei ilmastonmanipuloinnista? Tiedättekö miksi? Koska he ovat jo hävinneet tämän väittelyn! Kansa on tervejärkinen. He tässä hulluja ovat! Kenelle tulee mieleen tehdä jotain tällaista? He tietävät, etteivät voi voittaa! Silti he käyttävät piiloviestintää. He käyttävät esim. Walt Disneyn elokuvaa "Dusty", ruiskutuskone joka pelkää korkeuksia. Pikkuhiljaa he haluavat ihmisten hyväksyvän ilmastonmuokkauksen. Me teemme kanteita näistä heidän alitajuntaamme vetoavista keinoistaan, paljastamme kaiken. Ja toivon, että julkinen mielipide on meidän puolellamme niin saamme tähän kammottavan asian loppumaan.

Z: Kiitos, Josefina, että olit kanssamme. Jokainen kotonaan voi muodostaa mielipiteensä tästä asiasta esiin tulleiden tietojen avulla ja josta todisteita on joillain maanviljelijöillä. Ajatelkaa mitä päällämme lentää. 31. päivä sinä olet taas Zamoran juttusilla Torossa. Siellä on varmasti avoimet ovet, että kaikki voivat tulla kuulemaan.

J.F: Haluan sanoa kaikille, että olen valmis tulemaan puhumaan aiheesta vaikka kuinka pienelle ryhmälle. Se on minun tehtäväni nyt ja tulevia sukupolvia ajatellen.. Kiitos kaikille.

 

 


Kemikaalivanat, nanoalumiini ja vahingot hermostoon ja vaikutukset hermoston kehitykseen

Russell L. Blaylock, Ph.D.

https://www.youtube.com/watch?v=X3lW-TGGlk0

"Pyydän Ruiskutusta tekeviä lentäjiä ymmärtämään, että he tuhoavat myös oman perheensä terveyden"

 

Internet on täynnä tarinoita "kemikaalivanoista" ja ilmastonmuokkauksesta taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan ja viime aikoihin asti en välittänyt vähääkään näistä tarinoista. Yksi tärkeimmistä syistä minun skeptisyyteeni oli se, että hyvin harvoin näin sen mitä kuvailtiin tapahtuvaksi taivaalla.

Mutta viime vuosina olen nähnyt suuren määrän näitä vanoja, ja minun täytyy myöntää, että ne eivät todellakaan näytä niiltä kondenssivanoilta mitä taivaalla oli silloin kun minä olin nuori. Ne ovat laajoja, leveitä, ne ovat monesti systemaattisesti tehtyjä ja kehittyvät pikkuhiljaa keinotekoisiksi pilviksi. Erittäin huolestuttavaa on, että nyt niitä näkee taivaalla kymmenittäin päivittäin.

Suurin huolenaiheeni on se, että on todisteita siitä, että he ruiskuttavat tonneittain nanokokoisia alumiinihiukkasia. Tieteellisessä ja lääketieteellisessä kirjallisuudessa on osoitettu, että nanokokoiset hiukkaset ovat paljon aktiivisempia ja aiheuttavat voimakasta tulehdusta monessa eri kudoksessa. Erikoisen huolestuttavaa on näiden nanokokoisten alumiinihiukkasten vaikutus aivoille ja selkärangalle, koska kasvava lista neurodegeneratiivisia tauteja mukaan lukien Alzheimer, Parkinson ja Lou Gehrigin tauti ovat vahvasti liitetty altistukseen ympäristön alumiinissa.

Alumiini nanohiukkaset eivät ole vain paljon enemmän tulehduttavia, vaan ne myös helposti saavuttavat aivot monen eri reitin kautta, mukaan lukien veri ja hajuhermot. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä hiukkaset menevät hajuhermojen kautta, jotka kytkeytyvät suoraan siihen aivon alueeseen joka ei ainoastaan ole eniten Alzheimerin vaikutuksen alainen vaan on myös ensimmäinen johon tauti vaikuttaa. Alzheimerin tapauksissa sillä alueella on myös eniten alumiinia.

Nenän kautta altistuminen tekee näiden nanokokoisten alumiinihiukkasten ruiskutuksen taivaalle erityisen vaaralliseksi, sillä niitä hengittävät tuntikausia kaiken ikäiset ihmiset, mukaanlukien vauvat ja pienet lapset. Tiedämme, että vanhat ihmiset reagoivat eniten tähän ilmassa olevaan alumiiniin. Koska ruiskutuksissa käytetään juuri nanokokoisia hiukkasia, kotien ilmansuodattimet eivät poista tätä alumiinia ja siten altistuminen on jatkuvaa jopa sisätiloissa.

Nanoalumiinin hengittämisen lisäksi nämä ruiskutukset kyllästävät maan, veden ja kasvillisuuden korkeilla alumiinipitoisuuksilla. Normaalisti alumiini imeytyy huonosti ruoansulatuskanavan (GI tract) kautta, mutta nanokokoisena se imeytyy suuremmissa määrin. Tämän imeytyneen alumiinin on todistettu leviävän kehon eri elimiin ja kudoksiin mukaan lukien aivot ja selkäranka. Tämän ilmassa leijuvan nanoalumiinin hengittäminen myös aiheuttaa valtavan tulehdusreaktion keuhkoissa, ja se aiheuttaa merkittävän vaaran niille lapsille ja aikuisille jotka kärsivät astmasta ja keuhkotaudeista.

Rukoilen että lentäjät, jotka ruiskuttavat tätä vaarallista ainetta ymmärtävät täysin, että he tuhoavat myös omien perheidensä elämän ja terveyden. Ja tämä pätee myös poliitikoihin. Kun maaperä, kasvit ja vesi ovat erittäin saastuneita ei tapahtunutta vahinkoa voida perua.

Väistämättömän terveyskatastrofin estämiseksi on toimittava ja lentoruiskutukset on lopetettava. Muuten neurologisten sairauksien määrän ennennäkemätön ja räjähdysmäinen kasvu on väistämätön aikuisissa ja vanhuksissa unohtamatta sitä, että lasten normaali neurologinen kehitys vaarantuu myös. Jo nyt on nähtävissä dramaattinen kasvu näissä neurologisissa sairauksissa ja se tapahtuu aina vain nuoremmissa ihmisissä.

 

 

 

 

History Channelin dokumentti sääaseista

 

Tässä lyhyt versio suomennettuna (Pitkä version löytyy YouTubesta hakusanoilla Chemtrails History Channel).

Salalaliittoteoreetikot uskovat, että HAARP on aiheuttanut maanjäristyksiä "vihollisten" maaperällä kuten Iranissa, Kiinassa ja Afganistanissa viimeisen kolmen vuoden aikana.

HAARP:in hämmästyttävä potentiaali ei lopu siihen. Jotkut sanovat, että se on liitetty outoon tapahtumaan, joka näkyy taivaallamme. Viime vuosina outoja pilvimuodostelmia on ilmestynyt lisääntyvässä määrin taivaalle joka puolella maailmaa.

"Minusta suurin osa meistä USA:ssa on ihmetellyt ristiin-rastiin vedettyjä vanoja, jotka muodostavat ristikoita, samansuuntaisia vanoja ja nyt kuuluisia x-muodostelmia. Ja moni meistä on ihmetellyt, mitä nämä vanat ovat."

Vanoista väitellään, mutta jotkut tutkijat ovat sitä mieltä, että kemikaalivanat ovat yksi osa sääaseita. Ne näyttivät aluksi olevan vain tiivistymisvanoja, joita korkealla lentäneet suihkukoneet jättivät jälkeensä, mutta nämä vanat jäivät leijumaan taivaalle moneksi tunniksi, joskus jopa kokonaiseksi päiväksi muodostaen keinotekoisia pilviä. Jotkut tutkija kutsuvat näitä vanoja kemikaalivanoiksi.

"Kemikaalivanoja tekevät tarkoituksella korkealla lentävät Yhdysvaltojen ilmavoimien tankkauskoneet. Ne ruiskuttavat kemikaaleja ilmakehään."

Will Thomas on kirjoittanut kirjan kemikaalivanoista.1990-luvun lopulta lähtien hän on työskennellyt tiiviisti yhdessä toisen toimittajan kanssa tutkien näitä outoja kuvioita taivaalla.

"Meillä on FAA:n (Yhdysvaltojen lentoliikenneviranomainen) edustaja, itse asiassa korkea-arvoinen valtion virkamies, jota me kutsumme Deep Sky- nimellä. Hän todistaa kemikaalivanojen todellisuuden ja olemassaolon puolesta. Hän kutsuu tätä korkealla ilmassa tapahtuvaa ohjelmaa kemikaalivanojen ruiskutuksesta "valtuutetuksi ilmatilaksi", jossa matkustajakoneet ohjataan USA:n ilmavoimien tankkauskoneiden alapuolelle."

Teoria on, että kemikaalivanoja käytetään yhdessä HAARP:in kanssa. Ensin ruiskutetaan rautaoksideja vihollisen taivaalle, sitten ohjataan ELF-aaltoja (matalia aaltoja) kuumentamaan noita metallioksideja, taivaan lämpötila nousee huomattavasti. Tämä estää ilmankosteuden kasvun, pilvien muodostumisen ja sateen alkamisen. ELF-aallot, joita HAARP tuottaa, kimpoavat ionosfääristä ja kaartuvat maapallon muodon mukaisesti horisontin yli tehden minkä tahansa paikan maapallolla saavutettavaksi.

"Yksi kemikaalivanojen käytön vaaroja on se, että ne kuivattavat ilmaa entisestään."

 

 

 

Kristen Meghan U.S.A:n ilmavoimien piilliinpuhaltaja puhuu konsertissa huhtikuussa 2013:

Tässä video englanninkielellä:

http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

 

Iltaa kaikille!

Koska olemme vähän aikataulusta jäljessä, aloitan heti sillä välin kun pojat kasaavat laitteet. Niille jotka ehkä jo minut tuntevat, te tunnette minut Kristen Meghanina, suurisuisena vapaudenjulistajana. Olen tuottanut infowars.com:lle , nextnews networkille ja monelle vaihtoehtoisen median sivuille. Haluan kertoa teille pienen tarinan minun edellisestä henkilöllisyydestäni. Edellisessä henkilöllisyydessäni minut tunnetaan kersantti Kristen Edwardsina. 2001 en oikein tiennyt mitä halusin tehdä elämälläni. 2001 kuulin monen ystäväni menevän armeijaan. Näytti siltä että he saisivat yliopistoon valmistavat opintonsa rahoitettua ja voisivat tehdä hienoja asioita puolustaessaan tätä maata. Niinpä 2001 nostin oikean käteni perustuslaille, puolustaakseni ja ylläpitääkseni perustuslakia. Ja olin niin tietämätön, se perustuslaki oli vain jotain yläasteen historiantunneilta, en ollut edes lukenut sitä. Läpi urani olin töissä joka puolella maata, joka puolella maailmaa. Aloitin Englannista. Tehtäväni oli bio-ympäristötekniikan alalla. Niille jotka eivät tiedä mikä se on, onko kukaan kuullut OSHA:sta ( Occupational safety and health administration, työturvallisuus ja -terveysvirasto)? Olin terveyspuolella. Niinpä minun tehtäväni oli varmistaa, että kaikki mitä Ilmavoimissa tehtiin, me seurasimme armeijan henkilökunnan altistumisia. Mitä Ilmavoimat teki, miten se liittyi terveyteen ja miten se vaikutti ympäristöön.

Vietin melkein 10 vuotta ilmavoimissa. Olisi kiva sanoa, että ne olivat 10 parasta vuottani elämässäni. Mutta kerron päivästä joka muutti minun elämäni. Seuraava tukikohtani oli Oklahoma Cityssä, Tinkerin Ilmavoimien tukikohta Oklahomassa.

Kuinka moni teistä on kuullut ilmastonmuokkauksesta tai kemikaalivanoista? Kuinka moni teistä on kuullut, että se on hullu salaliittoteoria? Haluan kysyä teiltä yhtä asiaa. Näytänkö minä teistä hullulta? Puhuinko minä täällä kasveille? Kävelinkö tänne takaperin? Onko minulla foliohattu? En ole hullu. Läpi armeijaurani Ilmavoimissa läpäisin aina ylenemiseen vaadittavat kokeet ensiyrityksellä. Minulla oli neljä raitaa olkapäälläni. Minulla oli uskomattomat määrät mitaleja. Olin esimerkillinen kersantti ilmavoimissa. Itse asiassa minut siirrettiin yhdestä tukikohdasta toiseen erikoisyksikköön minun loistavan taustani ansiosta. Kun olin Tinkerin ilmavoimien tukikohdassa Oklahomassa, kuulin ilmastonmuokkauksesta ja ajattelin, että he olivat vain hulluja salaliittoteoreetikkoja. Olette varmaan kaikki kuulleet Alex Jonesista Infowars.comissa. Pidin häntä pöpinä. Foliohattu päässään bunkkerissa asuen. Dissasin hänet vain ymmärtämättömänä. Onko hän joskus pukeutunut armeijan univormuun puolustaakseen tätä maata?

Noin vuonna 2007 kun kuulin ilmastonmuokkauksesta. Aloin koota sitä palapeliä kuin vaimo, joka luulee miehensä pettävän häntä. Kun kaikki pisteet muodostavatkin kuvan, eikö? No, osa minun työtäni bio-ympäristöinsinöörinä oli hyväksyä vaaralliset aineet, jotka tulivat tukikohtaan. Käytit sitten vain tavallista spray-maalia, tai tilasit öljynliuottimen puhdistaaksesi lentokoneita. Minä istuin tietokoneellani ja hyväksyin nuo vaaralliset materiaalit tukikohtaan. Sitten sidoin ne prosessiin ja rakennukseen. Me kaikki tiedämme, että armeijassa jotkut asiat ovat salaisia, eikö? Vaikka minulla oli turvallisuusluokitus, sanotaanko, tasoa ”vain tarvittaessa”, kun aloin hyväksyä tuotteita lomakkeella mitä armeija kutsuu nimellä "Ilmavoimien lomake 3952", vaarallisten aineiden hyväksyminen, aloin nähdä bariumia, alumiinioksidia ja strontiumia tulossa tukikohtaan toimittajalta, jonka nimi ei ollut listoissa. Se ei ollut normaalia. Aloin ajatella, että nuo hullut foliohattuiset salaliittoteoreetikot eivät olleetkaan niin hulluja. 2008 asuin yksikseni noin kilometrin päässä tukikohdan kiitoradasta. Ottaen huomioon taustani teollisena hygienistinä ja ympäristöasiantuntijana, otin maasta erilaisia näytteitä. Niille teistä, jotka ette ole niin taitavia kemiassa, maassa on luonnollisesti esiintyviä alkuaineita. Alumiini on yksi niistä, mutta barium, radioaktiivinen, ja strontium, eivät ole (suom.huom. on, mutta eri muodossa). Niinpä analysoin nuo näytteet ja näin määriä minun asuinalueellani, jotka saisivat pääsi pyörälle.

Aloin ymmärtää, että nuo kumppanit alallani, jotka yrittivät herättää meitä armeijassa olijoita olivat oikeassa. Juuri kun päätin, että puolustelin vain itseäni, pitäisikö minun jatkaa armeijassa, oli raskaana. Odotin tuota nyt 9-vuotiasta tytärtäni joka kävelee täällä ympäriinsä. Ajattelin että tämä on minun elantoni. Kyseenalaistanko tämän? Vai ilmoittaudunko uudestaan palvelukseen ja jatkan eteenpäin? Omassa tietämättömyydessäni siirryin elämässä eteenpäin. Ja ilmoittauduin uudelleen palvelukseen. Nostin taas oikean käteni perustuslaille jota en siis ollut lukenut, en kokonaan.

Oklahomasta minut siirrettiin toiseen tukikohtaan, 150km etelään täältä. Se on niin kuin suuri napa täällä Georgiassa. Siellä on paljon siviilejä töissä. 85% siviilejä ja 15% armeijan henkilökuntaa. Minut siis siirrettiin yhdestä tukikohdasta toiseen ammatillisen taustani vuoksi. Koska olin niin loistava, he siirsivät minut yhdestä ilmavoimien varastosta toiseen. Siellä luulin puolustavani maatani. Varmistaessani, että kaikki nuo ihmiset jotka taistelivat eturintamalla olivat turvassa ja suojeltuina karsinogeeneiltä, radioaktiivisuudelta, että hengitysilma, juomavesi , melu, ne kaikki olivat puhdasta. Minun tehtäväni oli varmistaa, että heillä kaikki oli hyvin. 2009 lopussa törmäsin johonkin joka muutti elämäni. Törmäsin tähän operaatioon Warner Robbinsin Ilmavoimien tukikohdassa jossa he altistivat tuhansia siviilejä karsinogeeneille. Teille niistä jotka tuntevat OSHA:n, yleisessä teollisuudessa ja rakennusteollisuudessa, eri työntekijöille on erilaisia vaarallisia aineita. OSHA asettaa rajoja joihin asti tietyt henkilöt voi altistaa. Mitä jos sanoisin, että nuo henkilöt altistettiin satoja kertoja suuremmille määrille kuin rajat sallivat? Se on akuutti ja välitön vaara karsinogeeneille. Ihmisiä sairastui syöpään. Ihmisillä oli haavoja suussa jotka oli aiheuttanut strontium kromaatti, syäpää aiheuttava metalli, jota käytetään sotilaallisissa operaatioissa. Sen jälkeen mitä näin Tinkerin Ilmavoimien tukikohdassa Oklahomassa ja mitä näin Warner Robbinsin tukikohdassa Georgiassa, kaikki mitä tiesin, kaikki mitä luulin tienneeni. ”Tämä suuri maa. Me olemme sankareita”. Neljä raitaa hihassa ja 11 mitalia nauhoineen rinnassani, minä luulin, että suojelin kotimaatani.

Kun kirjoitin komentajalleni, kerroin että ihmisiä altistettiin vaarallisille aineille ja että ihmiset sairastuivat. Otin ilma- ja pyyhkäisynäytteitä. He olivat tarpeeksi tyhmiä uhatakseen minua kirjallisesti, ottakaa huomioon, että minulla oli täydellinen historia. Minulla ei ollut yhtäkään negatiivista asiaa historiassani. Olin kuin kiiltokuvalapsi komentajalle. Minulle sanottiin, että jos kertoisin jollekin työkaverilleni että he olivat altistuneet näille aineille, mikä minun olisi lain mukaan pitänyt tehdä, että minun komentajallani oli valta sulkea minut mielisairaalaan 120 päiväksi ilman kuulustelua. Silloin tyttäreni oli 5-vuotias. He kysyivät: kuka huolehtisi lapsestasi? Minua uhattiin mielisairaalaan sulkemisella siksi, että olin tehnyt työni. Minua uhattiin sillä, että ainoa tyttäreni, ainoa rakkauteni otettaisiin pois minulta koska yritin tehdä sen mitä minut oli koulutettu tekemään. Suojella työtätekeviä. Vuonna 2001 aloitin armeijassa, neljä raitaa hihassani, 11 metalia rinnassani, mutta se vaati vain yhden päivän ja elämäni muuttui. Se päivä oli lokakuun 22. 2010. 10 vuotta armeijassa, puolet ajastani takana. Jätin armeijan heidän rikostensa paljastajana, ”pilliinpuhaltajana”. Minua uhkailtiin. Minua seurattiin. Puhelintani kuunneltiin, lehtimiehiä oli ovellani ja minä olin ilman työtä. Jätin armeijan kunniallisena sotilaana. Pilliinpuhaltajana.

Sen takia mitä minulle tapahtui ilmavoimissa, luulin olleeni sankari. Sitten tajusin ettemme olleet rehellisiä, ja että ne pohjimmaiset periaatteet jotka ilmavoimat oli minulle opettanut olivat vain puhetta Minä voin pahoin. Armeijan jälkeen olin töissä sotaveteraanien parissa. Luulin, että se työ olisi ollut myös mustalla listallani, miksi työskennellä valtiolle? En tiennyt, mutta se työ oli minulle helppo saada koska olin itsekin sotaveteraani. Ollessani töissä sotaveteraanien parissa ajattelin, että saisin asiat käännettyä ympäri. Tiedättekö mitä todistin siellä? Kuinka moni teistä täällä ovat veteraaneja? Antakaapa kun kerron yhdestä ohjelmasta jota sotaveteraaneille pyöritetään. Todistin että kun veteraanit tulevat sisään, kun he ovat riippuvaisia aineista, masentuneita, itsetuhoisia, ahdistuneita, heille annetaan psykotrooppisia lääkkeitä joilla laitos tienaa rahaa. Kun olet riippuvainen niistä, ja he ovat niillä tienanneet, he laittavat sinut ohjelmaan johon saavat valtiolta tukea. Sinut laitetaan ”kuntoutukseen”. Niille teistä jotka ovat veteraaneja, teinä ajattelisin uudelleen sen teidän hoitamisenne noissa laitoksissa. Myös tämä asia armeijan entisenä työntekijänä saa minut heidän maalitaulukseen. Mutta suoraan sanottuna, en välitä. Koska antakaa kun kerron. Ero vuosilla 2001 ja 2013 on se, että luin perustuslakini. Luin itsenäisyyden julistuksen. Kokonaan. Totesin että olin välinpitämätön USA:n armeijassa, ihminen joka luuli olleensa sankari. Enemmän sankari olen nyt. Vaaransin urani teollisena hygienistinä joka nyt työskentelee yksityisellä puolella jätettyään Veteraanien Laitoksen.

Nyt jaan tietoa Infowars.com ja Next news networkin kanssa, on monia eri teitä joilla voit jakaa viestiäsi. Huomasin, että sen sijaan että pohtisin vain sitä negatiivista joka muutti elämäni, olen täällä vapauttaakseni itseni. Kysyn teiltä veteraaneilta, oletteko te parempia siviilejä? Mitä te teette urallanne? Oletteko töissä hoitoalalla? Lentokentällä? Missä olette töissä ja mitä näette? Vakuutan teille, että jos astutte askeleen taaksepäin ja yhdistätte ne pisteet, tulette näkemään asioita joissa ei ollut mitään järkeä ennen. Kun taistelen vihaa ja valheellisia trolleja vastaan, ja niitä jotka yrittävät tuhota minun maineeni, jokaista negatiivista asiaa kohden, jonka löydän netissä, ja anteeksi kielenkäyttöni, mutta se ärsyttää minua, vedän esiin yhden armeijalta mukaani ottaman dokumentin lisää, tallennan sen ja julkaisen sen ja lähetän sen tutuille ja sukulaisilleni eri puolelle maata. Minun ystäväni sanovat minulle: ole varovainen. Tiedättekö mitä sanon heille? Että olin töissä USA:n armeijassa. Heillä on minun osoitteeni, puhelinnumeroni, sosiaaliturvatunnukseni, he löytävät minut. Se mitä haluan jättää teille täällä tänään on se, että jos te tunnette jonkun joka on armeijassa nyt, tai tunnette veteraanin, vetäkää heidät mukaan. Se on teidän velvollisuutenne, uskotte tai että näihin ns. ”salaliittoteoriasivuihin”. Uskotte tai ette ilmastonmuokkaukseen tai kemikaalivanoihin, olkaa ystävälliset ja uskokaa minua, koska näin ne itse. En halua olla tunnettu tästä. Tämä on suuri maalitaulu selässäni.

Pyydän teitä pyytämään noita veteraaneja, perheitänne, ystäviänne nousemaan. Tee oma osasi, puolusta maatasi, liity meidän organisaatioomme "Lupauksensa pitäjät", ota yhteyttä kaikkiin vaihtoehtoisen median edustajiin, tue näyttelijöitä, muusikkoja, koska sillä kaikella on merkitystä. Ihmisen kysyvät minulta: ”Miksi teet sitä mitä teet? Ei mitään ole tehtävissä! Se mitä tapahtuu on perustuslain vastaista, mutta mitä me voimme tehdä sen eteen?” Mutta sanon teille: olen tehnyt jotain sen eteen. Olen tehnyt dokumenttifilmejä, televisio-ohjelmia. Olen tehnyt ohjelmia joita en voi edes mainita ettei niitä editoida ennen kuin ne tulevat julki. Sinä voit tehdä jotain. Muista vain nämä numerot. 2001 luulin tekeväni jotain hyvää. Neljä raitaa hihassani. 11 mitalia rinnassani. Yksi päivä muutti elämäni. Milloin tulee sinun päiväsi? Usko minua, se tulee. Se vaikuttaa sinuun suoraan ja tulet muistamaan tämän. Eli: nouskaa, tehkää velvollisuutenne, tutkikaa asioita, tukekaa armeijaanne kouluttamalla heitä.

Kiitos.  

 

 

Kristen Meghan puhuu tarkemmin löytämistään todisteista kemikaalivanojen olemassaolon puolesta:

http://www.youtube.com/watch?v=OrQPdLhhCNw

 

Tässä pointteja videolta:

 • Menin armeijaan 2001
 • 2006 näin Terror Storm-elokuvan
 • Yritin haastaa elokuvassa esitettyjä väitteitä ja samalla törmäsin uusiin juttuihin jotka muuttivat asenteeni siihen mitä oli tapahtumassa
 • Yksi asia johon kompastuin, oli kemikaalivanat, ilmastonmuokkaus, populaation vähentäminen ja monta tällaista hullulta tuntuvaa asiaa.
 • Tutkin asiaa enemmän, ja löysin monta pilliinpuhaltajaa (sisäpiirin salaisuuksien paljastajaa) mm. lentäjiä, jotka eivät halunneet paljastaa nimeään.
 • Aloin saada enemmän tietoa, ihmiset kuvailivat niitä tunnuksettomia lentokoneita, joita meillä oli tukikohdassamme jossa oli töissä
 • Puhuin aiemmin niistä materiaaleista, joita meille tuli tukikohtaan. Nuo materiaalit oli sidottu tiettyyn asianumeroon.
 • Kerran otin vastaan materiaaleja, ne eivät olleet salaisia, mutta en ymmärtänyt niiden tulemista sinne. Lähetys tuli nimettömänä, se oli outoa. Eikä materiaaleja oltu liitetty mihinkään prosessiin, vain johonkin numeroon. Se ei ollut normaalia, mutta ajattelin vain että se olisi joku urakoitsija.
 • Niinpä aloitin omat tutkimukseni. Kaikki se materiaali mitä aloin koota, moni oli kuvaillut merkitsemättömät lentokoneet, JSTAR-tutkat jotka meillä oli tukikohdassamme. Meillä oli täydellinen tukikohta. Meillä lentokoneet purettiin kokonaan, viimeiseen ruuviin asti. Se oli huoltotukikohta. Ja ennen kuin noihin tunnuksettomiin lentokoneisiin oli ehditty koskea (huoltaa?), ne lensivät pois.
 • Niinpä ajattelin: Tämä on ihan liian suuri yhteensattuma. Joku keksii näitä juttuja, koska hän tietää meidän asioista.
 • Asuin parin kilometrin päässä lentolinjasta ( lentokoneiden lentämä reitti kahden tukikohdan välillä) Tinkerin tukikohdan takana
 • Aloin ottaa näytteitä. Jokainen tietää, että kun maanäytteitä otetaan, sinun täytyy aina selvittää taustataso (?) alueeltasi. Eri alueilla maassa on erilailla säteilyä taustalla, eri laatuista maata. Sain paikallisen tiedon kunnan rekisteristä, niin minulla oli parametrit joita vastaan tehdä analyysi.
 • Mitä tuloksissa ilmeni oli korkeita PNA-aineita ( poly-nuclear-aromatic) joita normaalisti esiintyy massa, mutta kun ne ovat korkealla, ne ovat ihmisen tekemiä. Paitsi jos taustataso (?) on korkealla.
 • Tuloksissa alumiini ja barium olivat korkealla. Ja vaikkakin monet näistä materiaaleista esiintyvät luonnollisesti maaperässä, ne ilmenneet yhdisteet olivat kaikki teollisesti luotuja. Siis tämä ei ollut normaalia.
 • Tämä pelästytti minut, ja ajattelin ettei näiden saasteiden pitäisi olla maaperässä.
 • Tietäen, kuinka tarkka ympäristövirasto on Illinoisissa, tiesin ettei se olisi taustataso (?)
 • Ajattelin heti, että saaste olisi peräisin tukikohdasta.
 • Asian suuruuden vuoksi pelkäsin, että minua pidettäisiin hulluna.
 • Kerroin työtovereilleni. He olivat kuulleet asiasta aikaisemminkin, mutta eivät halunneet lähteä tutkimaan asiaa. Tämä tapahtui 2007-2008
 • Minut siirrettiin toiseen tukikohtaan. Siellä samat aineet esiintyivät näytteissä. Aloin ottaa myös vesinäytteitä. Samat tulokset eri parametreillä.
 • Jos urakoitsija haluaa esim. vaihtaa maanalaisen tankin, ennen kuin voit siirtää maata on sinun täytettävä kaavake, ym. jolla varmistetaan onko maa ongelmajätettä.
 • Mitä minä löysin maaperästä, olisi tulkittu ongelmajätteeksi. Valtion olisi pitänyt tehdä jotain, joten otin yhteyttä ympäristövirastoon, mutta heillä ei ollut mitään sanottavaa asiasta.
 • Työni ympäristöosastolla oli mm. analysoida ympäristöä. Ympäristövirasto ei vain käsitellyt koko asiaa.
 • Jätin armeijan sen tapahtuman jälkeen kun kerroin esimiehelleni mm. radioaktiivisuuden sairastuttamista sotilaistamme ja sen kytköksestä ottamiini näytteisiin ja heidän uhkailtuaan minua jopa kirjallisesti.
 • Sain töitä sotaveteraanien parissa, ja siellä törmäsin yhteen ympäristöviraston työntekijään, joka oli tutustunut näihin aiheisiin. Hän oli ottanut n. 500 kuvaa yhdestä kemikaalivanaoperaatiosta. Hän oli puhunut asiasta virastonsa johtajalle. Johtaja sanoi, ettei asiaan puututa, siitä ei keskustella. Hän oli ihmeissään oltuaan virastossa töissä yli 26 vuotta. Nyt odottelen, että hän jää eläkkeelle ja alkaa puhua asiasta julkisesti pelkäämättä, että hänet erotetaan.
 • On tosi hienoa kuulla, että toinen valtion työntekijä jolla on sisäpiirin tietoa tietää asiasta
 • 2007-2008 tukikohdassani oli eräs toinen, joka tiesi näistä asioista ja ajatteli samoin kuin minä mutta pelkäsi puhua niistä. Mutta minut tunnetaan puheliaisuudestani.
 • Nykyään tosi moni alallani, bio-ympäristötieteen alalla, on tietoisia näistä asioista. He seuraavat suurella mielenkiinnolla kemikaalivanoja. He eivät halua paljastaa henkilöllisyyttään, mutta he sanovat että he uskovat niihin ja näkevät samoja asioita kuin minä.
 • Minun puheeni jälkeen, ja se sai tosi paljon huomiota, ihmisiä Tinkerin ilmavoimien tukikohdassa jossa olin töissä on kielletty olemasta minuun yhteydessä virallisia kanavia pitkin. Mutta puhun silti vielä ihmisten kanssa siellä.
 • Niille jotka eivät asiaa vielä ole tutkineet haluan sanoa, että tutkikaa tarkasti. On paljon väärää informaatiota jakavia trolleja. Katsokaa taivaalle, ja jos niitä näkyy paljon, ne eivät katoa, niitä on ristiin-rastiin, niistä muodostuu pilviä, ottakaa yhteyttä viranomaisiin ja vaatikaa vastauksia. On normaaleja höyryvanoja, mutta kun lentokoneen vanaa käännetään päälle ja pois on asia itsestään selvä.
 • Täällä Chicagossa ruiskutetaan koiperhosia vastaan. Kun he sitä tekevät, siitä tiedotetaan ihmisille. Jos tarpeeksi ihmisiä tutustuu tähän aiheeseen kemikaalivanoista ja alkaa vaatia vastauksia, en sano että se loppuisi välittömästi, mutta kun ihmiset suuttuvat on sen pakko loppua.
 • Aihe loppuu videon kohdassa 13:20

 

 

 

Geoengineerinwatch video, julkaistu 20.6.2013 Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=a2x6TEeknfo

 

-Olemassa jopa 150 ilmastonmuokkausteknologian patenttia

-Ilmastonmuokkausteknologian patentit ovat auringonvalon blokkausta myrkyllisillä metallihiukkasilla

-Ilmastonmuokkaus (IM)

-Ilmastonmuokkaajat eivät näytä välittävän seurauksista luonnolle, puita kuolee

-Vaikka et näe kemikaalivanoja (KV) taivaalla, se ei tarkoita sitä, ettet hengittäisi myrkkyjä

-Hiukkaset aiheuttavat kuivuutta, veden haihtuminen estyy

-Hullua että ajetellaan että voitaisiin kontrolloida maailman ilmastoa

-Meteorologeja on kielletty puhumasta IM

-Lumimyrskyjä tehdään

-Armeija on mukana, ilmastonmuutos on heille uhka

-Valtaeliitti päättää IM, meillä ei ole sanansijaa

-Yhdysvaltojen armeija: täyden spektrumin dominanssi= sään strateginen kontrollointi

-Armeijan tunnustama tarkoitusperä: haluaa omistaa sään 2025 ( pdf TÄSTÄ )

-Armeija ei ainoa kilpailija alalla, mukana kilpailussa Kiina ja Venäjä

-Päämääränä myös veden- ja ravinnontuotannon kontrollointi

-Googleta IM ja KV: tiedemiehet ovat yrittäneen vaihtaa ”salaliittoteoria” sanaa pois, muutetaan nopeasti takaisin ( suom.huom. ei muuteta enää)

-Ilmastonpimennys on toinen tavoite

-IM seuraus D-vitamiinin puute

-Monet tiedemiehet eivät näytä ottavan seurauksia tekemästään IM tosissaan, pitävät maapalloa testilaboratoriona

-Meksikonlahden öljyvuoto, eivät tunnustaneet katastrofia, pahensivat sitä, Corexit-myrkyllä (liuotin) joidenkin tutkimusten mukaan 52 kertaiseksi, peitetään vahingot

-4% maailman ihmisistä on kliinisesti mielisairaita (=IM tekijöiden joukossa myös sairaita ihmisiä)

-Se että sanotaan etteivät ihmiset tekisi sitä (myrkyttämistä, ym.) itselleen ei pidä vettä. Esim. pommeja rakennellaan koko ajan lisää

-Depleted uranium, köyhdytetty uraani, Nato käyttää sitä pommeissaan (ja luodeissaan)

-Sääsota

-Projekti ”Cloverleaf”, kaupalliset lentoyhtiöt ja lentäjät eivät ehkä ole mukana, projektit ovat automatisoituja, ei lentäjäkontrolloituja

-Alumiini ym. hiukkaset ovat nanokokoisia

-Alzheimer nopeassa kasvussa, vaikka et kuole siihen ei tarkoita ettet sairastaisi sitä

-Autismi kasvanut 10000% vuodesta 1975, liitetty alumiiniin, nyt 1/50 lapsesta sairastaa

-IM käyttää myös kuituja, monen keho reagoi väkivaltaisesti

-Nämä metallit ovat myrkyllisiä jo pelkästään, yhdessä ne ovat jopa 100000 kertaa myrkyllisempiä (esim. alumiini ja elohopea )

-HAARP ( n.18 laitosta maailmassa), vaikuttavat ionosfääriin, tekevät sen johtavammaksi, vaikuttavat suihkuvirtauksiin, lämmittävät niitä manipuloidakseen. Kehomme on sähköinen organismi joten se vaikuttaa meihinkin

-HAARP auttaa vahvistamaa korkeapainetta, kuivattamaan ilmaa

-History Channel todisti HAARPin sään manipuloinnista (SM)

-Ennennäkemättömiä suihkuvirtausten muutoksia kytköksissä arktisiin toimiin, teet jotain ylävirralla, vaikuttaa alavirtaan

-Projekti ”Lucy”, ilmakehän lämmityskoneet, metaani on yli 100 kertaa voimakkaampi ilmastonmuutoskaasu kuin hiilidioksidi: pelataan ”hullua sääpeliä”

-Näillä laitteilla säteilytetään metaani yrittäen saada se hajoamaan.

-Artikkeli ”kiinalaiset tiedemiehet luovat toisen keinotekoisen lumimyrskyn Pekingissä”.

-Samaa tehdään USAssa, lentokoneet yläpuolella, sataa lunta täynnä metalleja. Joulukuu 21, 2012. tuhoaa puita.

-Otsonireikä kasvaa. Ruiskutetut hiukkaset ilmakehässä kasvattavat sitä. Tiedemiehet samaa mieltä.

-Tuulet muuttuvat ja se muuttaa merivirtoja. Golf-virta muuttunut

-Tiedemiehet haluavat ”pelastaa” pohjoisnavan IM vaikka sitä on jo yritetty 60 vuotta. ”Hoito on pahempi kuin tauti”

-Valkoinen Talo varoitti väistämättömästä arktisen jään kadosta, tänä vuonna ensimmäistä kertaa jäätön pohjoinen jäämeri. Tässä ei ole kyse Al Goresta eikä hänen hiilikrediitti-huijauksestaan

-2008-2013 huima kasvu, metaania valtavat määrät ilmakehään

-Blokataan sade, pysäytetään hydrologinen kierto ja paistetaan ihmiset kuumuuteen

-Vapautuvat metaanikuplat upottavat laivoja, Niin kuin bermudan kolmiossa uskotaan tapahtuneen

-Pohjoisen jäämeren lämpeneminen aiheuttaa merien happamoitumisen

-Metaanin vapautuminen voi olla ihmiskunnan loppu. Jos annamme planeetan itse reagoida muutoksiin se saattaa olla pelastus

-Tiedämme aikaisemmista paleo-klimaattisista tapahtumista, tuorein massiivinen metaaniryöppy on 55 miljoonan vuoden takaa, globaali massakuolema, silloin 70% maanpäällisestä elämästä ja 90% vesien elämästä katosi, jos tarpeeksi tätä metaania vapautuu, peli on pelattu. Planeetan täytyy antaa reagoida itse, nämä suunnitelmat on pysäytettävä.

-Ilmastomuutoksen suljettu kierto: ilma lämpenee, metaania vapautuu, saavuttaa ilmakehän, sulkee lämmön sisään, lisää metaania vapautuu….

-Ilmastolla leikkijät ovat paniikissa. he luulivat voivansa leikkiä jumalaa ja kontrolloida ilmastoa ihmiset mukanaan. Nyt he tietävät etteivät saa mitään ilmaiseksi.

-Al Goren uskomaton tekopyhyys on todella sotkenut asian

-Planeetan lämpeneminen on liian poliittinen asia

-Amarillo, Texas toukokuun 1 2013 +30°C, seuraavana päivänä satoi lunta

-Merien happamoituminen, happikatoa

-Kalojen massakuolemat

-Hyljekuolemat, ei kaikki Fukushiman johdosta

-Pohjoinen jäämeri, jäämässä ilman jäätä 100 vuotta aikaisemmin kuin oli ennustettu

-Metsiä kuolee

-Myrkyllisten metallien määrä joissa ja järvissä. EPA ei ole mitannut alumiinia v. 2002 lähtien, se jätti sen pois!

-Monsantolla ratkaisu, myyvät modifioituja siemeniä

-Afrikassa tehty paljon testejä viime aikoina. kuivuutta, USA apuun siemenineen (Monsanto)

-Sateliittikuvia: kv-lentokoneet tekevät u-käännöksiä

-Vähemmän sadetta vaikka planeetta lämpenee?

-Kaliforniassa paljon pilviä muttei sadetta enää, sataa muualle

-Kuivuutta täällä, tulvia siellä

-Vesioikeuksia kaupataan

-Ilmakehän sähkönjohtavuus noussut 3-20 x kv:n vaikutuksesta. Lisää kuivia salamoita

-Hapen määrä ilmakehässä pudonnut

-U.S. metsäpalot ennätyksellisiä. Venäjällä 10mha viimevuonna? http://www.nifc.gov/fireInfo/fireInfo_stats_totalFires.html

-Ekosysteemien kuolemat ennätyksellisiä, kasvaa exponentiaalisesti

-Ympäristöjärjestöt eivät osallistu/uskalla osallistua

-Raytheon tekee kaiken säämallennuksen USA:n sääpalvelulle

-Sääennusteissa sanotaan ” vesisade muuttuu lumisateeksi”, miten se on mahdollista ilman kylmää rintamaa tai vuoria?

-Hallitus pitää kansaa koekaniineina

-Venus syndrooma: sillä oli meriä, nyt 900 °c maanpinnalla. Planeetan täytyy antaa reagoida itse

 

 

 

Entinen FBI:n pomo Ted Gunderson vetoaa kemikaalivanoja ruiskuttaviin lentäjiin ja kongressiin n.2010:

http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU

Käännös videosta:

Kuolemanruiskutukset, toiselta nimeltään kemikaalivanat, niitä tehdään kaikkialla Yhdysvalloissa, Englannissa, Skotlannissa, Irlannissa ja Pohjois-Euroopassa, ja olen henkilökohtaisesti todistanut niiden olemassaolon en ainoastaan Yhdysvalloissa, vaan myös Meksikossa ja Kanadassa. Lintuja kuolee kaikkialla maailmassa, kaloja kuolee satojatuhansia ympäri maailman. Tämä on joukkomurha, tämä on myrkyttämistä, tämä on murha jonka YK antaa tapahtua. Tämä elementti meidän yhteiskunnassamme, joka tätä tekee, täytyy pysäyttää. Minä satun tietämään kaksi niistä paikoista, joissa on näitä lentokoneita, jotka ruiskuttavat tätä saastaa päällemme. Neljä näistä lentokoneista on Air National Guardin kentällä Lincolnissa, Nebraskassa, ja muut koneet ovat Fort Stillissä, Oklahomassa. Olen henkilökohtaisesti tutkinut niitä koneita, ne seisoivat paikallaan Lincolnin Air National Guardin kentällä. Niissä ei ole merkintöjä. ne ovat valtavia, pommikoneiden tapaisia lentokoneita.

Tämä on rikos. Rikos ihmiskuntaa vastaan, rikos Amerikkaa vastaan. Rikos tämän hienon maan kansalaisia vastaan. Ne täytyy pysäyttää. Mikä kongressia vaivaa? Tämä vaikuttaa myös heidän kansalaisiinsa, heidän ystäviinsä, heidän sukulaisiinsa, heihin itseensä. Mikä heitä vaivaa? Mikä niitä lentäjiä vaivaa, jotka lentävät niitä lentokoneita? He ruiskuttavat tätä moskaa, tätä myrkkyä omien perheidensä päälle. Jonkun tarvii tehdä jotain. Jonkun kongressissa täytyy tulla esiin ja pysäyttää tämä nyt! Kiitos. Minä olen Ted Gunderson.

 

 

Entinen FBI:n pomo Ted Gunderson mm. vetoaa kongressiin kemikaalivanojen lopettamiseksi v.2010:

http://www.youtube.com/watch?v=-tZHtDJnBa4

Käännös videosta:

Kuvaaja: Mitä tuo takanasi on?

Ted: Näen sen, mitä kutsutaan ”kuolemanruiskutukseksi”. Myrkkyä, jota pudotetaan amerikkalaisten päälle. Kondensaatio jota normaalisti tulee lentokoneista katoaa näkyvistä koska se on kosteutta. Tämä ei katoa, tämä tappaa meitä. Hyvät naiset ja herrat: tämä on myrkkyä, myrkkyä jota pudotetaan päällemme ja kukaan ei tee mitään asian eteen. Kongressi ei tee mitään sen eteen, vaikka sitä pudotetaan heidän, heidän lastensa ja lastenlastensa päälle. Mitä ihmettä tapahtuu verhojen takana? Tämä aiheuttaa Alzheimeria, Fibromyalgiaa, syöpää, ja me olemme kaikki sen uhreja. Eikä kukaan tee mitään. Sen täytyy olla hallitus. Ajattele General Motorsia, Fordia, GE:tä. Luuletko, että joku heistä tekee tätä? Tämä on hallituksen operoima rangaistus

Kuvaaja: Se on CIA:n operoima, eli CIA:lla täytyy olla palkkamurhaajia. Ehkä se on Air America!

Ted: Air America oli CIA:n [pyörittämä huume] operaatio Kaakkois-Aasiassa. Nämä ovat valtavia, merkkaamattomia pommikoneiden tapaisia lentokoneita. Olen nähnyt ne. Neljä oli lentokentällä Air National Guardin operoimana Lincolnissa Nebraskassa.

Kuvaaja: Voisiko se olla Evergreen Air?

Ted: Voi olla. En tiedä. Mutta niissä ei ole mitään tunnuksia, sen minä tiedän.

Kuvaaja: Voi hyvä luoja, katso tuota! Tämä on ennenkuulumatonta. Osaatko kuvitella montako miljoonaa tämä maksaa heille?

Ted: Miljoonia ja miljoonia dollareita tämän täytyy maksaa.

Kuvaaja: Ja kuka sen maksaa?

Ted: Sen täytyy olla hallitus.

Kuvaaja: Olet väärässä, sen täytyy olla kansan rahaa.

Ted: Niin, muuta hallitus käyttää kansan rahaa maksaakseen polttoaineet ja myrkyt joita meidän päällemme pudotetaan meidän tappamiseksemme.

 

 

Paikalliset TV-uutiset vahvistavat, että Bariumia on kemikaalivanoissa:

Tässä video englanniksi:

https://www.youtube.com/watch?v=okB-489l6MI&feature=player_embedded

Tässä käännös:

Voiko outo aine, jonka Lounais-Arkansasista paikallinen mies löysi, olla osa hallituksen testejä. Tämä on kysymyksemme ihmisten tietoisuuteen laajasti leviämässä olevassa kemikaalivanat-ilmiön sydämessä. Tänään tutkiva toimittajamme Jeff Barrel näyttää meille teettämämme testin tulokset sen selvittämiseksi, mitä taivaallamme on.

Bill: Näyttää siltä, että jonain aamuina vanoja menee taivaan poikki ristiin rastiin. Se näyttää niin kuin jättimäiseltä shakkilaudalta.

Bill Nichols otti monta kuvaa oudoista pilvistä kotoaan Arkansasista. Ne alkavat normaaleina vanoina (contrails) suihkukoneiden perässä, mutta eivät katoa. Pian sen jälkeen hän näki hiukkasia ilmassa.

Bill: Näimme niitten putoavan maahan kuin sumuna.

Nichols huomasi sitten materiaalin kerääntyvän maahan.

Bill: Tässä on vettä ja ainetta, jota keräsin kulhoihin. Kulhot olivat takapihalla auton päällä.

KSLA News 12 lähetti sitten näytteet analysoitavaksi laboratorioon. Tulokset? Korkeita barium-arvoja. 68.8 ug/L. Yli 3 kertaa ympäristöministeriön asettaman myrkyllisen määrän (Suom.huom: Jokainen ymmärtää, ettei tämä mittaustulos ole luotettava, mutta on se silti mielenkiintoa herättävä.) Aseistettuna näitten laboratoriotulosten kera joiden mukaan bariumia on aivan liikaa ilmassa, otimme yhteyttä Lousianan läänin ilmanlaadun valvontaan. He sanoivat meille, että nämä tasot ovat erittäin epätavallisia. Mutta samalla he lisäsivät, että lähteen todistaminen onkin sitten toinen juttu. Barium on tyypillistä kemikaalivanoille. Se oli myös herättänyt huomion Los Angelesilaisella TV-kanavalla. Hallituksen tekemistä säänmuokkausohjelmista ei enää ole puutetta, mutta ne jotka pelkäävät, että kemikaalivanat olisivat jotain salaista biologista tai kemikaalista testaamista kansalaisilla, kohta vuoden 1977 senaatin puhuttelussa vahvisti, että 239 asutusaluetta oli saastutettu biologisilla aineilla vuosina 1949-1969. Myöhemmin vuoden 1994 Rockefeller-raportti vahvisti, että satoja tuhansia armeijan henkilökuntaan kuuluvia olivat olleet osa salaisia biologisia kokeita viimeisen 60 vuoden aikana. Mutta voisiko salainen testaus olla taas käynnissä?

Bill: Toivoisin, että se olisi jotain hyvälaatuista. Jotain joka ei aiheuttaisi vahinkoa. Mutta haluaisin tietää mitä se on.

KSLA News 12 sai selville, että kemikaalivanat on jopa mainittu nimeltä alkuperäisessä kongressin asiakirjassa 2977 vuodelta 2001 joka on kirjattu Avaruudensuojelun alle. Mutta armeija kieltää mitään tällaista ohjelmaa olevan käynnissä.

Nyt onkin niin, että vielä 9 vuotta sitten hallituksella oli USA:n lain mukaan lupa suorittaa salaisia testejä kansalaisille tiettyjen ehtojen täytyttyä. Julkinen vastustus voisi estää kokeet muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. ( Suom.huom: ne ovat nykyään sallittuja!)

Raporttimme mainitsi korkeita bariumpitoisuuksia jotka liittyivät noihin väitettyihin kemikaalivanoihin. Halusimme tietää mitä vaikutuksia bariumilla on meidän kehoomme. Puhuimme asiantuntijan kanssa myrkytyskeskuksessa. Hänen mukaansa lyhyt altistuminen saattaa aiheuttaa kaikkea vatsakivuista rintakipuihin, ja pitkäaikainen altistuminen saattaa aiheuttaa verenpaineongelmia. Myrkytyskeskuksen mukaan bariumia saatetaan käyttää ihmisen immuunijärjestelmän heikentämiseen.

Myrkytyskeskuksen johtaja, Mark Ryan: Kaikki mikä on haitallista keholle pitkällä aikavälillä, vaikuttaa ihmisen kykyyn toimia.

Myrkytyskeskuksen johtaja, Mark Ryan on tehnyt omia tutkimuksiaan hallituksen salaisista testeistä, mutta on hieman skeptinen kemikaalivanojen suhteen ainakin toistaiseksi, koska myrkytyskeskus ei ole saanut bariumiin liittyviä yhteydenottoja.

 

 

Belfort Groupin video ”First International Symposium” 29.5.2010

http://www.youtube.com/watch?v=OB7-lzzEC8g&list=PLDFD43686BF587634

Iltapäivä, Osa 1, kohdasta min. 40 alkaen:

Vapaasti suomennettu lyhennelmä, joka saattaa sisältää muutaman asiavirheen aiheen monimutkaisuuden vuoksi:

Case Orange tutkimus, jonka analysoi puolueeton lento- ja avaruusteknologian insinööri, hollantilaisen Delft University of Technologyn professori:

 • Valokuvat saattavat olla Photoshopattuja, mutta mitä näkyy tässä ei ole normaalia
 • Armeijan lentäjät kautta aikojen eivät ole pitäneet kondenssivanoista, koska helpottavat lentokoneen paikallistamista vihollisen tarkkailijoille.
 • Valokuvan tankit lentokoneen sisällä, niitä käytetään normaalisti veden avulla simuloimaan painonjaon vaihtelua.
 • Lentokoneiden odotellessa laskeutumislupaa, niissä korkeuksissa kondenssivanoja ei muodostu.
 • Kestävä kondenssivana saattaa kestää noin30-50km lentokoneen takana muutamasta sekunnista pariin tuntiin.
 • Kondenssivanat riippuvat:
  • Paikallisesta lämpötilasta
  • Paikallisesta kosteudesta
  • Pakokaasuista
  • Aerosoleista
  • tuuliolosuhteista
  • Jo olemassa olleista aerosoleista
 • Kondenssivanat ovat näkyvissä yli 8-8.5km korkeudella
 • Vortex ei riipu lämpötilasta, vaan aiheutuu mm. alhaisesta ilmanpaineesta.
 • Kemikaalivanoja tehdään maailmassa:
 • Istutusten ruiskuttamiseksi
 • Sotilaallisista syistä ( Esim. myrkyllinen Agent Orange Vietnamin sodassa)
 • Viihdyttämiseksi esim. lentonäytöksissä
 • Pilvien muodostamiseksi
 • Esim. Moskovassa lumisateen estämiseksi ( Aurinkoista säätä saa muutamalla tuhannella dollarilla)
 • Mm. Saksassa armeija kokeili ”kemikaalivanoja”, aloittivat 2000-3000k m päässä hollannin yläpuolella, tutkissa näkyi outoja kuvia. Oliko kyse pilvien muodostamisesta?
 • Tiedemiehet eivät yleensä kommentoi kemikaalivanoja, luultavasti koska eivät tiedä niistä tarpeeksi.
 • 11/9/2001 jälkeen oli 3 päivän lentokielto USA:ssa. Hyvä tilaisuus mitata lämpötilaeroja.
 • Armeija käyttää parempaa polttoainetta, mutta heillä on vanhemmat koneet jotka yleensä saastuttavat enemmän.
 • Cirrusta (yläpilveä) esiintyy yli 8km korkeudella, ne peittävät jopa 30% taivaasta.
 • Pilvet heijastavat auringon säteitä ja päästävät säteilyä ja auringonvaloa maasta takaisin avaruuteen. Itse asiassa emme tiedä ovatko pilvet hyviä maapallon viilentämiseksi, tiedemiehet väittelevät asiasta.
 • Kondenssivanat ovat pakokaasuaerosoleja, jotka toimivat sydämenä jonka ympärille jääkiteet muodostuvat. ( Me näemme ne jääkiteet.)
 • Tukholman ympäristöinstituutin mukaan lentäminen vaikuttaa koko ekosysteemiin.
 • Kansainvälinen lentoliikenne ei ole osa Kyoton sopimusta. Iso puute.
 • Saksalaiset tiedemiehet ovat ehdottaneet lentämistä alle 8km korkeudessa, mutta se lisäisi kitkaa ja nostaisi lentokoneiden polttoaineenkulutusta, ym.
 • 11/9/2001 jälkeen oli 3 päivän lentokielto USA:ssa, jonka aikana lämpötila USA:ssa nousi 1.1°C. Lentokiellon päättymisen jälkeen lämpötila laski 0.8°C.
 • Ilmaston lämpenemisestä käydään keskustelua, onko se totta vai ei.
 • Tutkimus: Aerosolien ruiskuttaminen:
  • Mitä enemmän aerosoleja, sitä enemmän sadetta
  • Mutta: jos aerosoleja on liikaa, sateen määrä laskee
  • Täydellistä ilmaston muokkaamiseksi ( mutta tavattoman vaikeaa )
 • Kemikaalivanoista ei puhuta uutisissa, monissa keskusteluissa ne leimataan yleensä salaliittoteorioiksi.
 • 1940-luvulla lentokoneista levitettiin alumiinihiukkasia vihollisen tutkasignaalien häiritsemiseksi.
 • Operaatio ”Kippari Kalle” oli 30-45 päivää kestänyt, luotu monsuuni 1960-luvulla vihollisen väsyttämiseksi.
 • Tschernobylin jälkeen Venäjä Istutti pilviä saadakseen radioaktiivisen rintaman satamaan ennen kuin se saavutti Moskovan.
 • Ionosfäärin lämmittimet (HAARP), mm. 4 USA:ssa, 1 norjassa, 5 venäjällä. Sijaitsevat syrjäisissä paikoissa, koska häiritsevät mm. lentoliikennettä (vaarallista).
  • Tarkoituksena parantaa kommunikointijärjestelmiä
  • sekä kontrolloida säätä
 • HAARP myytiin Raytheonille ( USA:n puolustusvoimien ”yhtiökumppani”)
 • Kiina, Venäjä ja USA ovat testanneet säänmuokkausta 1940-luvulta.
 • Sään omistaminen vuoteen 2025 mennessä (USA:n puolustusministeriö), avoin dokumentti.
  • Energian ja/tai kemikaalien syöttäminen sääjärjestelmään, ym.
 • Erilaisia keinoja ilmaston lämpenemisen estämiseksi:
  • Raudan levittäminen valtameriin
  • Kemikaalein toteutettu estäminen
  • Ilmastonmuokkausteknologiat
 • Patentti 5.003.186, Hughes Aicraft Co. Maaliskuu 1991 (Yrityksen osti myöhemmin Raytheon):
  • 18 esitystä
  • Alumiinioksidin istuttaminen stratosfääriin
  • Thoriumoksidi
  • Heijastava Welsbachmateriaali
  • Partikkelien koko 10-100 mikronia
  • Levitettäisiin 7-13km välillä
  • Ruiskutustapa: yksi tapa on lisätä pieniä hiukkasia suihkukoneiden polttoaineeseen joista se leviäisi matkakorkeudella
 • David L. Mitchellin tutkimus 2009: ”Yläpilvien modifiointi ilmastonlämpenemisen vähentämiseksi”. Avoin dokumentti (google: Modification of cirrus clouds to reduce global warming 2009).
 • Ilmastonmuokkausohjelmia, joita kontrolloi armeija, ja joita tehdään hallitusten luvalla, tehdään hiljaisuudessa jotta vältytään pahimmalta mahdolliselta katastrofilta.
 • Perustuu kahteen keinoon
  • lämpötilan kontrollointi keinotekoisia pilviä tekemällä
  • ionosfäärin manipulointi HAARP:in avulla
 • Laajalle levinnyttä sotilas- ja liikennekoneiden tekemää metallihiukkasten ruiskutusta tehdään jo (ja on tehty jo kauan)
 • Patentit on hyväksytty eli testejä on tehty jo kauan.
 • Monet patentit ovat salaisia ja niitä toteutetaan salassa.
 • Laillinen aspekti, ilmaston modifiointi lentoteknologian avulla.
 • Euroopassa vaikeaa, teet pilviä yhdessä maassa, ne kulkeutuvat toisen maan alueelle, saattaa rikkoa lakia. (Paitsi jos ei tunnusteta/tiedetä, silloin ei ole ongelmaa!)
 • Venäjällä ja Kiinassa ruiskutukset ovat laillisia, USA:ssa riippuu osavaltiosta.
 • USA:ssa :
  • Avaruuden Turvaamissopimus, ehdotus 2001
  • Hylättiin 2002, syynä Puolustusministeriö
  • Tarkastamaton ehdotus sisälsi pysyvän kiellon ”eksoottisille avaruusaseille”:
   • Ultramatalan taajuuden aseet
   • Ympäristö- ja sääaseet
   • Kemikaalivanat
  • Tämä on ainoa dokumentti joka mainitsee kemikaalivanat. Myöhemmin sana ”kemikaalivanat” poistettiin (suom.huom.Tutkija ei varmistanut lähdettä, mutta mm. etusivumme videoissa uutistoimitukset ovat nähneet saman dokumentin).
 • Aerotoksinen syndrooma: lentohenkilökunta kärsii tavallista enemmän oireista, joita aiheuttaa altistuminen hydraulinesteiden, moottoriöljyn ja polttoainekaasujen saastuttamalle takaisinvirtausilmalle.
 • Sotilaslentokoneet:
  • Lentävät paljon, sotia on paljon
  • Niitä eivät koske siviililentokoneiden lait
  • Tuottavat suhteessa paljon enemmän vaarallisia ilmansaasteita

Johtopäätökset:

 1. Ilmaston manipulointi modifioimalla yläpilviä (Cirrus) ei ole huijausta eikä salaliittoteoria, vaan tällä hetkellä päättäjien mielestä paras vaihtoehto ilmaston lämpenemistä vastaan. Keinotekoisen Cirruksen vaikutusta lämpötilalle ja sateille tukee riittävä tieteellinen tutkimus.
 2. Yhdysvaltojen tavoite ilmaston kontrolloimiseksi vuoteen 2025 mennessä, sekä siviili että sotilaallisiin tarkoituksiin ( hyökkäyksellisiin ja puolustuksellisiin ).
 3. Teknologia ruiskutusten järjestämiseen maailmanlaajuisesti on käytettävissä. Sekä sotilas-, että siviililentokoneita käytetään niihin tarkoituksiin. Metallioksidien ja kemikaalien sekoitus voidaan ruiskuttaa omasta järjestelmästään tai sekoittaa lentokoneen omaan polttoaineeseen.
 4. Syystä että patentit omistaa Yhdysvaltojen puolustusministeriö tai sen kanssa sopimuksella työskentelevä Raytheon ja ottaen huomioon Yhdysvaltojen historian on itsestään selvää, että Yhdysvaltojen hallitus organisoi ja johtaa ruiskutusohjelmia.
 5. Ruiskutusohjelmat Euroopassa ovat mahdollisia vain eri maiden hallitusten johdon ja teollisuuden johdon tarkalla koordinoinnilla ja hyväksynnällä. Projektien olemassaolo pidetään tarkoituksella kansalaisilta salassa.
 6. Vaikkakin ruiskutusohjelmia saatetaan pitää joissain maissa laillisina (Kiina ja Venäjä), saattavat niiden terveydelliset vaikutukset olla hyvinkin haitallisia. On olemassa paljon tieteellistä tutkimusta aiheesta.

Suosituksia:

Koska ei ole tarpeeksi tietoa, ja käytettävissä oleva tieteellinen tutkimusmateriaali on salaliittoteorioiden varjostama, suositellaan, että:

 1. Aloitetaan uusi tutkimus ottaen huomioon tieteellinen tutkimus, vanhat tutkimukset ja uudet ja vanhat patentit, etsitään yhteyksiä ( akateemisia/poliittisia) ,otetaan huomioon sotilaallinen näkökulma ja ilmaston käyttäminen aseena sekä tehdään kokeita.
 2. Käytetään uudistettuja termejä kuten pilvien siementäminen, ilmastonmuokkaus ja ilmaston manipulointi.
 3. Keinotekoiset Cirruspilvet pitäisi luokitella omaksi ryhmäkseen WMO:n ( maailman ilmastojärjestö) toimesta. Muunlaista tieteellistä tutkimusta ruiskutusten vaikutuksesta luonnolle ja ihmisten terveydelle pitäisi harkita ja tulokset, minkälaiset tahansa ne ovatkin, pitää julkaista avoimesti.
 4. On mahdotonta hyväksyä, että NATO:n lentokoneet, jotka on rekisteröity Luxemburgiin, eivät ole siviili ilmailun lain mukaisia. Tämä on törkeä lain rikkomus ja on korjattava mahdollisimman pian. Ottaen huomioon Näiden lentokoneiden suuret päästöt, ne pitäisi varustaa uusilla moottoreilla.
 5. Harkittaessa laillisia toimenpiteitä on parempi haastaa oikeuteen teollinen toimija, kuten Raytheon, kuin joku valtion toimisto. On aivan selvää, että Raytheonin vastuu tässä asiassa on suuri heidän luotuaan monopolin ilmaston manipuloinnille ja sään käyttämiseen ilmastonmuokkauksessa ja sotilasaseena.
 6. Vaikkakin säänmuokkausprojektien olemassaolo on todistettu, on nyt millä tahansa tasolla toimivan vakavan poliitikon vastuu pyytää hallitusta julkistamaan aineisto näistä ruiskutuksista. On ehdotonta, että sellaisessa julkistamisessa kerrotaan syyt miksi kyseinen operaatio on tehty. Vaihtoehtona ei ole salaaminen kansallisen turvallisuuden vuoksi.

 

 

 

YLE Ulkolinja: Miksi muuntogeeninen riisi?

Tämä lyhennelmä on liitetty mukaan siksi, että jotkut asiantuntijat ovat sitä mieltä, että Monsanto alumiininsietävine siemenineen on yksi kemikaalivanojen rahoittajista

 

Vapaasti suomennettu ja tärkeimmät pointit kerätty:

Riisi on geenimuuntelun avulla saatu tuottamaan A-vitamiinia, joka estää sokeutumista. Onko riisissä ratkaisu terveyteen vai aiheuttaako muuntogeeninen riisi entistä suurempia ongelmia?

Geenimuuntelu ja elintarvikkeet

Sveitsiläisessä dokumentissa Miksi muuntogeeninen riisi? (2012) tartutaan tärkeään asiaan, mitä tulee ihmisten jokapäiväiseen ravintoon koko maailman mittakaavassa. Asian ydin kiteytetään näin: kun tärkeän elintarvikkeen muuntogeeninen versio hyväksytään, muutkin muuntogeeniset elintarvikkeet hyväksytään helpommin.

Muuntogeenisen riisin tarina alkoi, kun insinööri Ingo Potrykos ja solubiologi Peter Bayer tekivät helmikuussa 1999 suuren löydöksensä. ”Kultainen riisi” sai ylistystä kansainvälisessä tiedeyhteisössä ja herätti huomiota myös laajemmin julkisuudessa, aina amerikkalaisen Time-lehden kantta myöten.

Potrykos sanoo kehittäneensä riisin humanitaarisista syistä, tarkoituksena on auttaa maailman köyhiä; kultaisen riisin vakuutetaan auttavan varsinkin A-vitamiinin puutteesta kärsiviä. Erityisenä kohderyhmänä mainitaan lapset ja raskaana olevat naiset. Tässä mielessä lajikkeesta ei ole hyötyä laboratoriossa, joten kehittäjät halusivat keksintönsä tuotteeksi eli kasvatettaviksi riisipelloille.

Näin kuvaan astui iso raha. Alkuvaiheen rahoittaja oli maailman johtava maatalousalan yritys Syngenta, myöhemmin mukaan tuli Gatesin säätiö. Näiden instanssien junailemia käänteitä Potrykos katsoo karsaasti.

Tehtiin tutkimusretki kultaisen riisin viljelmille Filippiineille. Kaikki uudenlaisen riisin viljelyyn liittyvä yritettiin salata, mutta paikallisen Greenpeacen edustajan avulla tutkimusryhmän onnistui päästä aidatuille riisipelloille ja ottaa näytteitä.

Katolinen kirkko on myös Filippiineillä on GM-tuotteita vastaan.

Kansanedustaja Rafael Marino viittaa kintaalla kultainen riisi -hankkeen jaloille päämäärille: kansainvälisen suuryrityksen intresseissä ei ole humanitaarinen toiminta tai sosiaalinen oikeudenmukaisuus

Kiinan Jianghouhussa USA:n terveysviraston NIH:n rahoittamassa tutkimuksessa alakoululaisia käytettiin koekaniineina GM-riisiä testattaessa. Lasten vanhemmille ei kerrottu kyseessä olleen GM-riisi.

Ranskassa Caenin yliopiston tutkimuslaitoksella rottia ruokittiin kaksi vuotta GM-maissilla. Rotissa kehittyi kasvaimia 90 päivän kuluttua tutkimuksen alkamisesta.

Ranskassa asiantuntijat vaativat lisätutkimuksia. Sveitsissä riisi pitäisi testata eläimillä ennen sen päästämistä markkinoille. Filippiineillä testejä ei tarvita.

Filippiinien viranomaisten mukaan Boholin saarella kärsitään yleisesti A-vitamiinin puutteesta, mutta terveydenhuollon työntekijöiltä kysyttäessä ei kukaan muista yhtäkään tapausta lähihistoriassa.

Tutkijat yrittivät ottaa selvää mikä A-vitamiinin puutoksen todellinen tila on Filippiineillä, mutta mikään organisaatio, edes viranomaiset, eivät halunneet puhua asiasta.

Lopulta ryhmä pääsi tutustumaan viljelmiin ilmatiiviisti suljetuissa kasvihuoneissa.

Potrykus on katkera: ”Hankkeen loppuvaiheessa (Bill) Gates tuli mukaan rahoineen ja omi hankkeen nimiinsä.”. Potrykus koki tulleensa syrjäytetyksi aloittamastaan hankkeesta. ”Meillä on riisiin sekä moraaliset, että lailliset oikeudet, mutta materiaalinsiirtosopimuksen nojalla oikeutemme kierrettiin kun Gatesin säätiö, IRRI (Filippiiniläinen yritys) ja Syngenta tekivät sopimuksensa.”

Viikkojen tuloksettomien suostuttelujen jälkeen Syngenta ei suostunut kommentoimaan asiaa.

Jos ”kultainen riisi” hyväksytään Filippiineillä, tie on avoin ja seuraukset maailmanlaajuiset. Kun tärkeän peruselintarvikkeen muuntogeeninen versio sallitaan, muutkin muuntogeeniset elintarvikkeet hyväksytään helpommin.

Powered by Aava 3