Miten kemikaalivanat vaikuttavat sinuun ja mitä sinä voit tehdä

 

 

Sivu on käännetty Googlen kääntäjällä ja se on kesken.

 

http://www.thrivemovement.com/chemtrails-how-they-affect-you-and-what-you-can-do.blog#transcript

 

Oletko huomannut, että paikkakunnallasi lentää yhä enemmän lentokoneita, jotka jättävät vanoja taakseen taivaalle? Nämä keinotekoiset pilvet ovat ilmeisesti seurausta säänmuokkauksesta, mutta näistä ohjelmista käytetään myös nimitystä "auringon säteilyn hallinta" tai "kemikaalivanat". Näihin kansainvälisiin projekteihin kuuluu alumiinin, bariumin, strontiumin ja muiden myrkyllisten metallien ja kemikaalien ruiskuttaminen lentokoneista korkealla ilmakehässä. Ruiskutuksen jälkeen nuo aineet putoavat maahan ja lopulta päätyvät elimistöömme, vesistöihin ja maaperään. Niitä on myös siis ilmassa, jota hengitämme.

Katsomalla seuraavan videon saat lisätietoa siitä, mitä on tekeillä, ja mitä me voimme tehdä ruiskutusten ja sairastumisien estämiseksi. Videon on tehnyt dokumenttielokuvan Thrive tuottaja Kimberly Carter Gamble. Jaa tämä uutinen ystäviesi ja perheesi kanssa:

 

 

Tässä videon käsikirjoitus:

Kimberly sanoo:

Kun lapseni olivat pieniä, minulla oli tapana lukea heille Alice ihmemaassa, ja siinä opimme, että Mad-Hatter (Hullu Hattumies) oli hullu. Hän edusti hatuntekijöitä aikana, jolloin ilmeisesti ihmiset, jotka tekivät hattuja, käyttivät elohopeaa tehdäkseen turkiksista huopaa. Siinä samalla he hengittivät elohopeaa ja se aiheutti heille aivovaurioita. Tämä tapahtui 70- ja 80-luvulla, jolloin minulla siis oli nuoria lapsia ja samaan aikaan opin myös, että meidän piti välttää alumiinikattiloiden käyttämistä, koska alumiinilla oli ilmeisesti yhteys autismin kehittymiseen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun ymmärsin raskasmetallien ja ihmisten terveyden yhteyden. Muutama vuosi sitten opin, että maaperässämme oli luonnoton määrä alumiinia, ja että käynnissä oli ohjelma alumiinin ja muiden raskasmetallien ruiskuttamiseksi ylös ilmakehään. Niinpä halusin varmistaa asian. Se oli ensimmäinen kerta kun törmäsin kemikaalivanoihin.

Kemikaalivanat ovat periaatteessa ilmastonmuokkausohjelma, jossa korkealla lentävät lentokoneet ruiskuttavat kemikaaleja ilmakehään (alumiinia, bariumia, strontiumia ja muita). Sitten nuo metallit putoavat pikkuhiljaa alas, laskeutuvat päällemme, maahan, puihin, ruokaamme, ja veteemme. Monet ihmiset sekoittavat kemikaalivanat normaaleihin tiivistymisvanoihin joita jotkut lentokoneet jättävät taivaalle. Erona on se, että normaalit tiivistymisvanat haihtuvat muutamassa minuutissa, kun taas raskasmetalleja sisältävät kemikaalivanat pysyvät taivaalla tuntikausia. Yhdysvalloissa 32:ssa osavaltiossa on säädetty lakeja, jotka liittyvät säänmuokkaukseen. Yhdysvaltalaisista viranomaisista US Air Force (ilmavoimat), National Oceanic & Atmospheric Administration (NOAA), Yhdysvaltain sisäministeriö, ja National Science Foundation (Yhdysvaltojen tiedesäätiö) ovat dokumentoidusti mukana säänmuokkauksessa. Kiina kerskui pilvien kylvämisellä ja sään muokkaamisella ennen vuoden 2008 olympialaisia ​​pitääkseen avajaiset sateettomana.

 

Mitä sinä voit tehdä

Jos haluat tutkia aihetta, suosittelen että selvität ensin, mikä aiheessa eniten sinua huolestuttaa ja kiinnostaa. Jos jokainen meistä on tekee jotain, mikä meille on luonnollista, voimme väsymättä ylläpitää pyrkimyksiämme. Sivustollamme thrivemovement.com voit nähdä kuinka se onnistuu käytännössä (Solutions Hub). Tällä hetkellä thrivemovement.com- sivustolla, olemme luomassa parannettua Solutions Hubia, joka tulee helpottamaan parhaiden käytäntöjen jakamista ympäri maailman. Voimme jakaa tietoa, strategioita ja onnistumisia, tehdä todellista yhteistyötä ja pohtia tätä kysymystä tehokkaasti. Samalla voit mennä Solutions Hubiin ja katsoa, löytyykö omalta alueeltasi ryhmää, joka työskentee kemikaalivanojen parissa (Kävin eilen katsomassa ja löysin yli 60 ryhmää joiden toiminta on omistettu kemikaalivanojen tutkimiselle ja niistä tiedottamiselle). Aiomme järjestää maailmanlaajuisen "webinaarin" tästä aiheesta, ja jos sinä teet oman osasi ja joku muu tekee oman osuutensa, saamme kaikki sektorit katettua.

Tässä muutamia asioita, joihin voit keskittä juuri nyt ja voit myös keksiä muutaman oman:

 • Voisit kartoittaa koko kemikaalivana-verkon ja katsoa, kuka tekee mitä.
 • Voisit tutkia kaikkein uskottavimpia tietoja:
  • Mitkä yritykset toimittavat lentokoneita?
  • Mitä kemikaaleja on tunnistettu?
  • Millainen on aiheeseen liittyvä lainsäädäntö siellä?
  • Kenellä on patentteja auringonsäteilyn hallintaan?
 • Voisit tarkistaa terveysvaikutuksia ihmisiin, maaperään, ruokaan, veteen.
 • Voisit selvittää futuurien ennustamista ja hyödykekauppaa ja selvittää, kuka on voittanut näillä markkinoilla ja onko heillä yhteyksiä lentokoneisiin tai kemikaaleihin.
 • Voisit tutkia mitä perussopimuksia on tehty kansainvälisistä myrkyllisten aineiden ruiskuttamisesta.
 • Voisit piirtää julisteen, jossa selitettäisiin ongelmaa.
 • Voisit kirjoittaa laulun, kuten Skull teki .
 • Jos käytössä on suuritehoinen kamera, voisit ottaa kuvia.
 • Voit jakaa tämän blogin alareunassa olevan sovelluksen.
 • Jos olet juristi, selvittää mitä tulemme tarvitsemaan ryhmäkannetta varten.
 • Voit lahjoittaa rahaa ihmisille ja järjestöille, joiden toimintaa kemikaalivanojen tutkimisessa arvostat eniten.
 • Voit jakaa tämän blogin.
 • Voit lisätä luetteloon ja lähettää sen.

Lähtökohtana on, että aina on jotain mitä voit tehdä

Olen varma että voimme lopettaa kemikaalivanojen ruiskutuksen. Meidän täytyy saada tietoa. Meidän täytyy kommunikoida ja koordinoida keskenämme. Meidän täytyy järjestäytyä. Ja meidän on toimittava tehokkaasti. Aiomme tehdä voitavamme sivustollamme thrivemovement.com , että helpottaisimme sitä ja sillä välin sinä voit tehdä voitavasi. Se että olemme kaikki huolissamme aiheesta yhdistää meitä.. Tee oma osasi, tutki ja jaa tietosi muiden kanssa, ja jatka tutkimista.

Kiitos.

Lisätietoja

 

Päivitys 23.3.2019: Valitettavasti moni seuraavista linkeistä on "viallinen". Mm. YouTube tunnetusti sensuroi sivustollaan olevaa materiaalia, sellaista materiaalia, joka on teollisuuden (Deep Staten) etujen vastaista.

 

 

 

 

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Yli 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Yle tiededokumentti: Ongelmana alumiini

kertoo alumiinin vaaroista ja tuon kehollemme tarpeettoman metallin yleisyydestä. Alumiinia käytetään myös lentoruiskutuksissa.

 

Tässä hieman pidempi versio englanninkielisenä

 

Alzheimer/ dementiakuolemissa Suomi on ylivoimainen ykkönen maailmassa.

Seuraavassa videossa Ylen Ongelmana alumiini- ohjelmasta tuttu, 30 vuotta alumiinin biologisia vaikutuksia tutkinut tohtori Christopher Exley englantilaisesta Keelen yliopistosta kertoo, kuinka [lentoruiskutettukin] alumiini kerääntyy aivoihin aiheuttaen mm. alzheimeria.

 

Teollisuuden etiikasta

Yli 150 tieteellistä tutkimusta julkaissut Tohtori Exley sanoi rokoteturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa, että [jugurteistaan tuttu] "Danone veti tukensa heidän tutkimuksiltaan kun heille selvisi, että Danonen kivennäisvesi todennäköisesti parantaa alzheimeria". Miksi Danone ("teollisuus") ei halua, että alzheimerin tautiin löydetään lääke?

"Alumiini on myrkyllinen metalli, josta ei ole mitään hyötyä millekään elävälle organismille."

 

Yhteystiedot

info miukumauku ilmastonmuokkaus.fi

 

Kemikaalivanoista Facebookissa tässä

 

Powered by Aava 3