Ruotsalainen ympäristöinsinööri: Satelliittikuvat osoittavat, että Ruotsissa on levitetty lentokoneista ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja

6.5.2016 Jari Virtanen

 

Ylläpidon kommentti: Jos uskot että hallituksemme ja päättäjämme ajavat meidän ja maamme etua, katso ensin seuraava video ja tutustu sitten sen alla oleviin artikkeleihin:

 

Miten Suomi tuhotaan I BlokkiMedia

 

 

Demokraatti.fi 18.4.2016: SDP:n varapuheenjohtaja: Suomea myydään pala palalta hallitus on kaadettava

Vastavalkea 17.4.2016: Panama-paperit – Hallitukset ovat pahojen poikien kanssa kimpassa

MV-lehti 21.4.2016: Kansanmurha myös Suomessa (ja muissa maissa). Myös Suomessa tilanne päättyy ennen pitkää kansanmurhaan, kirjoittaa lukija.

MV-lehti 29.3.2016: Saksalainen journalisti puhuu valtamediasta: me kaikki valehtelemme CIA:n laskuun. Toimittaja sanoo, että oli pakotettu kirjoittamaan valheita omissa nimissään, ja että määräysten kyseenalaistaminen johtaa käytännössä työn menettämiseen.

Tässä yksi juutalaisen sionistin Aatos Erkon (Sanoma Oy) juonima median salaliitto, joka paljastui vuonna 2010. Paljonko näitä on lisää?

http://www.rajatkiinni.fi/libyan-sodan-syyt-ja-seuraukset/libya-tuhottiin-rahan-suojelemiseksi/

 

Suosittelemme myös seuraavia Ylen näyttämiä dokumenttielokuvia: Velkataakka ja Pankki maailman valtiaana. Edellä mainituissa dokumenttiohjelmissa käsitellään sitä, ketkä Yhdysvalloissa (ja maailmassa) kontrolloivat hallituksia. Lisää valtaeliitin tavasta toimia sekä heidän todennäköisistä tavoitteistaan dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Sen käsikirjoituksen suomeksi voit lukea täällä.

 


Satelliittikuvat osoittavat, että Ruotsissa on levitetty lentokoneista ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja - elokuva kaikille poliitikoille:Satelliittikuvat todistavat, että Ruotsissa levitetään laajamittaisesti ja jatkuvasti ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja, sekä sen kuinka kemiallisesti luodut pilvet jatkuvasti kulkevat Ruotsin yli.

 

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut ympäristöinsinööri Solveig Silverin ja suomentanut Jari Virtanen.


Sekä yksityishenkilöiden lähettämät valokuvat että satelliittikuvat ovat todisteita meneillään olevasta ympäristörikoksesta. Ainoastaan ​​viranomaisilla ja Ruotsin hallituksella on valtuudet vaatia sellaisen lentokoneen tarkastamista, jota epäillään laittomista lentoruiskutuksista ja johon on asennettu säiliöitä ja suihkelaitteita, sekä ottaa näytteitä säiliöissä olevista aineista. Mutta he eivät tätä tarkastamista vaadi. Miksi eivät? Valokuvat ovat oikeudellisesti sitovia todisteita rikostutkinnassa. Jos kuvilla voidaan todistaa meneillään oleva ympäristörikos, niin viranomaisten velvollisuus on tutkia asiaa.

Olen itse tutkinut satelliittikuvat. Opiskelin ympäristölinjalla Kalmarin yliopistossa luonnontieteitä ja tekniikkaa ja muun muassa 7,5 opintopistettä ilmakuvien tulkintaa (Miljölinjen/ Institutionen för Naturvetenskap med Teknik, Kalmar Högskola). Minulla on myös vuodesta 2009 lähtien otettuja ja dokumentoituja valokuvia siitä, kuinka lentokoneet levittävät myrkyllisiä aerosoleja.

Satelliittikuvien tutkiminen todistaa, kuinka Etelä-Ruotsissa levitetään ympäristömyrkkyjä jatkuvasti, ympäri vuoden. Sitä tehdään myös LOFAR- ja LOIS-antenni järjestelmien yllä Euroopassa. Tämän levityksen tekemiseen on oltava looginen selitys, koska nuo levitykset saattavat vahingoittaa kaikkea elämää maapallolla, myrkyttää pohjavetemme ja kaikki biologiset luonnonvaraamme. Ruotsi kärsii näistä ruiskutuksista eniten, koska paitsi että he ruiskuttavat suoraan maamme yllä, myös Englannissa, Pohjois-Saksassa ja Puolassa tehdyt ruiskutukset laskeutuvat osittain Ruotsin päälle. Talvella he laittavat maamme päälle kannen keinotekoisine pilvineen, estäen näin maan jäähtymisen talvikuukausina.

Epäilen että keinotekoiset pilvet, jotka leviävät LOFAR- antennijärjestelmän päälle ionisoidaan niin, että hiukkaset toimivat keinotekoisena ionosfäärinä 10 kilometrin korkeudessa. Koska käytetään lyhyempiä taajuuksia, tarvitaan ionosfääri alemmissa korkeuksissa. Tuo ionosfääri voi heijastaa lyhyempiä radioaaltoja. Aallonpituudet 10:stä metristä 10:een senttimetriin kulkevat ionosfäärin läpi ja katoavat avaruuteen aiheuttaen suuria energiahäviöitä 3G- ja 4G-järjestelmiin. Luomalla matto ionisoivista metalleista heijastetaan mikroaallot takaisin maahan. Patentti vuodelta 1987 vahvistaa teoriani

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Pa...

Minulla on toinen teoria, jossa nostamalla ilman sähkönjohtavuutta metalleja ilmaan levittämällä lisätään kentän voimakkuutta 3G- ja 4G matkapuhelinjärjestelmissä. Tätä ilmiötä kutsutaan diffraktioksi. Vesi ja muut aineet imevät mikroaaltoja, mutta biosfäärin saastuttaminen metalleilla kasvattaa kentän voimakkuutta, ja siten 3G- ja 4G- verkkojen kattavuutta.

Jos molempia tekniikoita käytetään, niin mikroaaltosäteily yhdessä kemikaalivanojen kanssa lämmittää maapallon troposfääriä. Jos mikroaaltoja ei olisi alettu käyttää lähetysjärjestelmissä, ei ilmastomme olisi lämmennyt. Jos saastutamme maanpinnan alumiinilla, täytyy meidän alkaa viljellä kasveja, jotka ovat vastustuskykyisiä alumiinille. Ja niinpä Monsanto, joka valmistaa myös kemikaalivanoissa käytettävät aineet, kehitti alumiinille vastustuskykyisiä muuntogeenisiä organismeja (GMO:t). Kännykkäsäteily, kemikaalivanat ja muuntogeeniset organismit ovat sidoksissa toisiinsa. Nämä kolme jättimäistä saastuttajaa vaurioittavat ympäristöämme ja on vaarana, että ne pyyhkivät pois suurimman osan maan nykyisestä elämästä. En olisi yllättynyt jos saisin tietää, että nämä teollisuuden insinöörit ja kemistit ovat keksineet, että jos he saastuttavat kaiken biosfäärissä metalleilla, sekä ihmiset että eläimet toimivat antenneina heidän viestintäjärjestelmässänsä.

Eteläisimmässä Ruotsissa on villieläimillä on jo muutaman vuoden ajan ollut huomattavia määriä iho- ja silmävaurioita, neurologisia vaurioita sekä suuria vammoja, jotka aiheuttavat eläimille suurta kärsimystä ja hitaan kuoleman. Siitä lähtien kun matkapuhelinala alkoi levittää mikroaaltoja ympäristössämme, ovat myös ihmisten neurologiset vauriot sekä syöpätapaukset lisääntyneet dramaattisesti.

Ympäristöhistoria on osoittanut yhä uudelleen ja uudelleen, että kun annetaan teollisuuden insinööreille ja kemisteille vapaat kädet, niin se voi päättyä vain yhdellä tavalla.

Solveig Silverin, ympäristöinsinööri

Alkuperäinen kirjoitus sekä lähteet: https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2016/03/10/satellitbilder-bevisar-att-aerosola-miljogifter-sprids-over-sverige/


 

Thrive (2011)

Dokumenttielokuva kertoo dokumentoidusti kuinka valtapyramidin huipullaolijat manipuloivat meitä hallitakseen maailmaa. 30 miljoonaa katsojaa 27 kielellä, tulossa suomeksi. Suomenkielisen käsikirjoituksen elokuvaan voit lukea täällä.

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Yli 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Yle tiededokumentti: Ongelmana alumiini

kertoo alumiinin vaaroista ja tuon kehollemme tarpeettoman metallin yleisyydestä. Alumiinia käytetään myös lentoruiskutuksissa.

 

Tässä hieman pidempi versio englanninkielisenä

 

Alzheimer/ dementiakuolemissa Suomi on ylivoimainen ykkönen maailmassa.

Seuraavassa videossa Ylen Ongelmana alumiini- ohjelmasta tuttu, 30 vuotta alumiinin biologisia vaikutuksia tutkinut tohtori Christopher Exley englantilaisesta Keelen yliopistosta kertoo, kuinka [lentoruiskutettukin] alumiini kerääntyy aivoihin aiheuttaen mm. alzheimeria.

 

Teollisuuden etiikasta

Yli 150 tieteellistä tutkimusta julkaissut Tohtori Exley sanoi rokoteturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa, että [jugurteistaan tuttu] "Danone veti tukensa heidän tutkimuksiltaan kun heille selvisi, että Danonen kivennäisvesi todennäköisesti parantaa alzheimeria". Miksi Danone ("teollisuus") ei halua, että alzheimerin tautiin löydetään lääke?

"Alumiini on myrkyllinen metalli, josta ei ole mitään hyötyä millekään elävälle organismille."

 

Yhteystiedot

info miukumauku ilmastonmuokkaus.fi

 

Kemikaalivanoista Facebookissa tässä

 

"Kemikaalivanat" — Mikä vaikutus niillä on sinuun ja mitä sinä voit tehdä:

 

 

Uutisia:

6.5.2016: Ruotsalainen ympäristö- insinööri: Satelliittikuvat osoittavat ympäristömyrkyiksi luokiteltavien aerosolien levittämisen lentokoneista Ruotsissa. Satelliittikuvat todistavat, että Ruotsissa levitetään laajamittaisesti ja jatkuvasti ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja ja sen kuinka kemiallisesti luodut pilvet jatkuvasti kulkevat Ruotsin yli. Lue koko artikkeli tässä.

20.3.2016: Vastauksemme vanahavainnot.com -sivustolle: Perehtykää aiheeseen.

Kemikaali- kimara.fi 31.1.2016: Suositussa jodisuolassa alumiinia – valmistaja lääkejätti "Etenkin lasten ja nuorten alumiinin saanti on huolestuttavalla tasolla."

MV-lehti 5.12.2015: Ilmastosatu 97% yksimielisyydestä. Doranin ja Zimmermanin 97 % olikin 2,38 %. John Cookin 97 % muuttui 0,54 prosentiksi. Naomi Oreskes ja 75 % konsensus oli todellisuudessa 1,2 %...

10.12.2015: Suomeksi on ilmestynyt sivusto vanahavainnot.com Tämä on todennäköisesti teollisuuden PR-toimiston aikaansaannosta. Kuinka tunnistaa tällainen harhautussivusto?

Huffington post 29.10.2015: Lentokoneiden päästöistä ei puhutakaan Pariisin ilmastofoorumissa  Lentokoneet tuottavat 5% maapallon hiilidioksidista, ja se on aina aiemmin ollut teemana ilmastofoorumeissa. Miksi se nyt onkin jätetty pois?

Chem- trails- planet 24.6.2015: Geofyysikko Current Science-lehdessä 6/2015: Salassa tehty ilmastonmuokkaus myrkyttää meitä.

Tutkimus 4.6.2015: Ampiaisen koteloissa korkeita alumiinitasoja

 

Yle 1.7.2015: Kemikaali- cocktail yhä suurempi uhka terveydellemme

Verkko- media 11.3.2015: Kun taivas putoaa niskaan, Saudi-Arabiassa putosi pilvi taivaalta.

Daily Caller 9.3.2015: Lisää todisteita NOAA:n säätietojen väärentämisestä?

Talous-sanomat 23.2.2015: Tunnettu ilmastotutkija paljastui – rahaa öljy-yhtiöiltä. Uutinen poistettu - myös Taloussanomat saa rahaa öljy-yhtiöiltä. Uutinen kuitenkin tässä.

Natural news 20.1.2015: FUNVAC on mielenhallintavirus, jonka tarkoituksena on "tehdä fanaattisesta ihmisestä tavallinen ihminen". Tämän, ja monen sen kaltaisten virusten, vaikutusta on testattu mm. kuorma-auto- ja lentokonelevityksillä.

BBC 26.11.2014 : Jälleen kerran meitä varoitetaan ilmastonmuokkauksen vaaroista: "Suunnitelmat taistelussa ilmastonmuutosta vastaan voivat osoittautua katastrofaalisiksi miljardeille ihmisille, mutta ne saattavat olla tarpeellisia maapallon pelastamiseksi, sanovat tiedemiehet."

Malta Today 23.3.2014: Gaia-säätiö haluaa selityksen viime aikoina Maltalla lisääntyneisiin "pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin." “Suuri määrä vanoja on nähty Maltan taivaalla viime päivinä. Haluamme Maltan ilmatilassa lentäviltä lentoyhtiöiltä varman lausunnon siitä, ovatko vai ei jotkut näistä lentoyhtiöistä mukana jonkinlaisissa ilmastonmuokkaukseen liittyvissä testeissä," sanoi säätiön toiminnanjohtaja lehdistötiedotteessaan.

Säänmuokkausta: Siirrettäviä nestekaasupolttimia käytetään pilvien "kylvämisessä."

Yhdysvalloissa suuri osa lumesta ja sateesta on keinotekoisesti luotua. Pelkästään Teksasissa "sadetetaan" metalleilla ja kemikaaleilla melkein Suomen kokoista aluetta. Kuinka paljon luontoa saastutetaan sillä, että lentokoneista tai maasta käsin levitetään metalleja ja kemikaaleja ilmaan? Kuinka paljon käytetyistä aineista päätyy meille (radioalloilla manipuloitujen) suihkuvirtausten mukana?

 

Sadetta radioaalloilla jopa autiomaassa

Säänmuokkausta: Yhdysvaltojen armeija on käyttänyt samaa teknologiaa jo 80-luvulta, "Armeija ja eri maiden hallitukset ovat ottaneet meihin yhteyttä ostaakseen tietotaidon.... Teknologia on voimakas ja sitä voidaan väärinkäyttää, siksi se on pidetty salassa".

 

Daily Mail: Englannin yleisradio, BBC, on käyttänyt paljon yli 25.000 euroa asianajokuluihin salatakseen kuusi vuotta sitten järjestetyn ilmastonmuutosta käsitelleen seminaarinsa todellisen luonteen. (Lyhyt käännös artikkelista tässä.)

 

Powered by Aava 3