Usein Kysyttyjä Kysymyksiä (UKK):

 

Mikä on kemikaalivana?

Hollantilaisen Delftin teknisen yliopiston professorin, lentokone- ja avaruusteknologian insinöörin Coen Vermeerenin, sanoin ja vastoin sionistien kontrolloiman Wikipedian tietoja, on olemassa erilaisia kemikaalivanoja: lentonäytöksissä nähtyjä, peltojen lentoruiskutuksessa tehtyjä, lentokoneilla säätä muokatessa tehtyjä, ym.

Me keskitymme nyt kemikaalivanoihin (Chemtrails), eli ns. pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin, jotka ovat myrkyllisiä mikropartikkelivanoja ja joita jotkut lentokoneet jättävät taivaalle yleensä noin 10 kilometrin korkeuteen. Jotkut tutkijat ovat sitä mieltä, että kemikaalivanat ovat yksi osa sääaseita (History Channelin dokumentti YouTubessa hakusanoilla "chemtrails history channel") yhdessä HAARP-järjestelmän kanssa. EU-parlamentti pitää HAARP-järjestelmää sääaseena. Huomionarvoista on, että kaikki vanat, joita lentokoneet jättävät, EIVÄT ole kemikaalivanoja, mutta valitettavan usein lentokoneen polttoaineen joukossa on eri tarkoituksia palvelevia metalleja, jotka usein leviävät kattamaan koko taivaan (Kts. kohta "tutkimuksia" alla). Kemikaalivanoissa käytetään yleensä mm. alumiinia, bariumia ja strontiumia. Erityisesti Yhdysvalloissa niissä joskus käytetään myös erilaisia kuituja, nanoteknologiaa, ihmisen plasmaa, ym. (Kts. videoissa alla) Euroopassa ovat kohua herättäneet syksyllä 2013 Ranskassa ja Espanjassa lentokoneista ruiskutetut polymeerit.( Kts. videoissa alla )

Miksi kemikaalivanoja pidetään salassa ja salaliittoteoriana?

Monen asiantuntijan mukaan ruiskutusta tekevät tahot tekevät kaikkensa salatakseen ruiskutukset ja saattaakseen siitä keskustelevat ja kiinnostuneet naurunalaisiksi (Tässä)

Miksi esimerkiksi lentoliikennealalla työskentelevät ihmiset ( lentäjät, mekaanikot, PR, matkatoimistot,ym) vaikenevat kemikaalivanoista ja ilmastonmuokkauksesta yleensä ja leimaavat asiasta puhuvat foliohatuiksi?

Koska kun kemikaalivanojen ruiskutusten laajamittaisuus tulee julkisuuteen moni tulee mahdollisesti menettämään työpaikkansa ja tämän pelossa ihminen on ehkä valmis tekemään jopa moraalisesti kyseenalaisia asioita säilyttääkseen elantonsa. (Ei jos vaan) kun vältaväestö alkaa ymmärtää, että terveyttämme on vaarannettu jo vuosia lentokoneista tehdyillä ruiskutuksilla joihin meiltä ei kukaan ole lupaa kysynyt, joiden sisältämiä aineita ja niiden aineiden vaikutuksia meihin kukaan ei varmasti tiedä, saa se ihmiset mm. boikotoimaan tiettyjä lentoyhtiöitä. Lentoyhtiöillä on jo nyt saastuttajien maine, ne ovat suuri kasvihuonekaasujen tuottaja.

Yksi tärkeimmistä saalamisen syistä on se, että ruiskuttaessaan ilmakehässä mm. erilaisia kemikaaleja, metalleja, kuituja ja biologisia yhdisteitä, "he" syyllistyvät laittomaan ja luvattomaan ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin vaarantamiseen ja ympäristö- ja muiden viranomaisten olisi mahdotonta virallisesti hyväksyä tätä toimintaa. Nyt kun sitä ei virallisesti tapahdu, ei ketään voida haastaa oikeuteen mahdollisista seurauksista. Monen todistajan mukaan eri viranomaiset (mm. USA:n EPA) tekevät kaikkensa salatakseen asian, asiasta huolestuneita ja kiinnostuneita virastojen työntekijöitä mm. uhkaillaan "vakavilla seurauksilla".

Mitä on ilmastonmuokkaus?

Ilmastonmuokkaus on tarkoituksenmukaista ja suurimittakaavaista maapallon ilmastosysteemiin puuttumista. Jopa monet suomalaiset viranomaiset ja johtavat tutkijat uskovat ilmastonmuokkausta tehtävän tälläkin hetkellä. Olemme itse keskustelleet asiasta heidän kanssaan. Miksi moni alan asiantuntija (eri tutkijat, jopa ilmatieteenlaitoksella) kuitenkin väittää, että se alkaa todennäköisesti vasta n. 20 vuoden kuluttua? Miksi asiasta ei haluta keskustella avoimesti? Pelätäänkö seurauksia?

Mitä on stratosfäärissä aerosolien avulla tapahtuva ilmastonmuokkaus?

Stratosfäärissä aerosolien avulla tapahtuva ilmastonmuokkaus (SAG) on auringon säteilynsäätelytekniikka (SRM), joka on suunniteltu heijastamaan auringon säteet takaisin avaruuteen ennen kuin ne saavuttavat planeetan. Sitä tehdään mm. suihkukoneista sulfaattisia aerosoleja stratosfääriin ruiskuttamalla. Tämän tarkoituksena on OLETETTAVASTI auringon säteilyn heijastaminen takaisin avaruuteen ilmastonmuutokseen vaikuttamiseksi ja sään muuttamiseksi.

 

Eivätkö kaikki taivaalla näkyvät vanat ole vain tavallisia kondenssivanoja (tiivistymisvanoja), joita matkustajakoneet jättävät?

Suihkukoneiden jättämät vanat (jet contrails) jotka näkyvät hyvin korkealla ( normaalisti yli 8km korkeudessa) , katoavat nopeasti, normaalisti muutamasta minuutista pariin kolmeen tuntiin. Ne ovat kuin hengityshöyrysi talvella. Pilvet tarvitsevat 70% kosteuden muodostuakseen. Kondenssivanat tarvitsevat alhaisen ilmankosteuden muodostuakseen. Jos kondenssivanoista muostuu taivaan peittäviä pilviä, niissä on muutakin kuin vettä.

 

Miksi he myrkyttäisivät itseään?

Eivät kaikki kemikaalivanat sisällä samoja aineita. Yksi HUOLESTUTTAVIMMISTA asioista tässä onkin se, kuka tietää mitä he todellisuudessa ruiskuttavat? Mukaan on helppo laittaa viruksia ja erilaisia kemikaaleja, joilla testataan erilaisia asioita. Mm. USA:ssa tämä testaaminen on jopa laillista (Tässä).

Monet uskovat, että kemikaalivanat ovat myrkkyjä, joita niskaamme sataa. On kuitenkin hyvin vaikeaa todistaa, että ihmisiä kuolee tai sairastuu niiden vuoksi. On totta, että maa- ja vesinäytteet osoittavat korkeita alumiini- ja muita hermomyrkkytasoja aineille, jotka jotenkin ovat päätyneet ilmakehäämme, mutta on myös mahdollista, että ruiskutusohjelmat ovat käynnissä maan ( ja eläinten ja eliöiden) muokkaamiseksi sen sijaan että niitä yritettäisiin myrkyttää. ”He” saattavatkin olla tällaisen isommanluokan modifioinnin kannattajia tai ilmastonmuokkaajia. Nyt on yritettävä selvittää, mikä em. aineiden vaikutus on ihmiselle ja luonnolle. Tärkeää on myös se, että kansalaisten mielipidettä ei ole kysytty, eikä heitä ole informoitu näistä muutoksista. Barium on USA:n armeijan yleisesti lentokoneista ruiskuttama metalli, se vahvistaa tutka- ja radiosignaaleja. Nanokokoiset alumiinihiukkaset puolestaan parantavat mm. polttoaineiden ominaisuuksia.

 

Miten näin iso asia on pystytty toteuttamaan ja pitämään (melkein) salassa?

USA:n armeijalla on paljon kokemusta salassapidosta. ( Joskus asiat kemikaalivanoistakin tosin vuotavat, YouTube: Kristen Meghan). Kemikaalivanoja ruiskuttavat todennäköisesti Yhdysvaltojen armeijan sekä NATO:n ja heidän liittolaistensa lentokoneet. Armeijassa tunnetusti kysymyksiä ei esitetä, vaan noudatetaan käskyjä.

Yhdysvaltojen armeija on todennut julkisesti ilmastonmuutoksen olevan yksi heidän suurimmista turvallisuusuhistaan, joten lentäjät on helppo vakuuttaa ruiskutusten tärkeydestä. Armeijan lentokoneet eivät monesti näy edes tavallisessa tutkassa (Tässä). Lisäksi ruiskutuskoneiden kantomatkat ovat todella pitkiä ja ne ovat usein erikoisvarusteltuja. Nykyteknologiat sallivat aineiden lisäämisen jopa polttoaineen sekaan eli monet lentokoneet voidaan tankata normaaliin tapaan.

 

Onko olemassa selviä todisteita, että ilmakehässä tapahtuvaa ruiskutusta ja kemikaalivanoja tehdään juuri nyt?

Yhdysvaltojen Kansallinen Meri- ja Ilmahallinto, The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) on julkaissut listoja säänmodifiointiohjelmista ja NASAn tutkija, Douglas E Rowland, puhuu niistä avoimesti. Parhaat todisteet monen mielestä ovat kuitenkin ympäri maailmaa otetut maa-, ilma-, vesi- ja luminäytteet jotka sisältävät monesti monituhatkertaisia määriä niitä myrkyllisiä metalleja, ym. joita ilmastonmuokkauspatenteissa mainitaan. (Ks. "Patentteja")

 

Monet asiat koostuvat alumiinista, sinkistä, kuparista,ym. Mistä moinen haloo?

Paljon normaaleja ja meille turvallisia raja-arvoja suurempia määriä tekee asiasta tärkeän ja vaarallisen. Ilmastonmuokkauspatenteissa mainittujen metallien ( mm. alumiini, barium, strontium ) määrä näytteissä nousee todella paljon juuri muutama päivä sen jälkeen, kun lentokoneet ovat jättäneen vanoja taivaalle alueella jossa ei ole mitään (suuri autiomaa). Niiden sairausten määrän huima kasvu, jotka liittyvät ruiskutuksissa käytettäviin metalleihin ja muihin myrkyllisiin aineisiin tekee asian tieteellisen tutkimuksen ensisijaisen tärkeäksi.

Takaisin ylös

Eivätkö sadevesinäytteistä löydetyt raskasmetallit ole voineet tulla esim. maassa olevasta pölystä?

Maapöly ja muut sadevesinäytteen mahdolliset saastuttajat on eliminoitu kun näytteet on otettu kaukana esim. teollisuudesta. Nanohiukkaset ovat ihmisen tekemiä ja usein metallien alkuperämaakin on tiedossa.

Takaisin ylös

Mutta eivät kai he kemikaalivanoja tarkoituksella tekisi?

Aerosolien ruiskutus on salaista puuhaa suuressa mittakaavassa.

Yhdysvaltalaisen lentoyhtiön Evergreen Aviation:in B-747 supertankkerilaivue on varustettu heidän itse patentoimallaan paineistetulla ruiskutusjärjestelmällä joka pystyy toimittamaan tonneittain säänmodifiointikemikaaleja yli 300km matkalle. Vaikka tämä uskomaton lentokone esiteltiin yleisölle tehokkaana metsäpalojen sammuttajana, ei niistä yksikään ole osallistunut ihmisiä tappaneisiin tuhoisiin metsäpaloihin länsi-Yhdysvalloissa koneen esittelyn jälkeen vuonna 2009. Nämä supertankkerit eivät todellakaan makaa tyhjän panttina. Näitä jättimäisiä 747 käytetään ilmastonmuokkauksessa kemikaaleja ruiskuttamassa ympäri maailman, Evergreenin patentissa mainitun kyvyn mukaisesti. Patentteja löydät tästä ja lisää Googlettamalla.

Taas yksi “salaliittoteoria” lisää. Ensinnäkin, emme tiedä onko USA:n hallitus tämän takana vaikka moni asia tuntuukin viittaavan siihen. Mutta kun se tapahtuu ilmatilassa, jota me emme itse kontrolloi, on pakko uskoa, että eri maiden hallitusten on pakko tietää asiasta. Ja hehän eivät asiasta keskustele. Kun kerrot ihmisille, jotka pitävät asiaa salaliittoteoriana tai eri maiden viranomaisille tai jopa eri luonnosuojelujärjestöille näistä vanoista taivaalla, sanovat he kaikki nopeasti, että ne ovat vain tavallisia kondenssivanoja tai pilviä ja että ne kaikki ovat normaaleja ilmiöitä. Ehkä se onkin ”normaalia”, koska se on osa kaiken luonnollisen muuttamista. Tiede on astumassa luontoa kontrolloivaan huoneeseen ja se on valitettava suuntaus.

Kuvittele maailma, jossa luonto ei enää olekaan vastuussa kaikesta elävästä. (Onhan ihminen taistellut luonnonvoimia vastaan niin kauan kun se on ollut maanpinnalla). Kuvittele maailma täynnä GMO puita ja GMO kasveja – koko ruokaketjumme. Kuvittele maailma jossa on oma ilmastointilaite – ei enää puita kaatavia lumimyrskyjä, ei tukahduttavaa hellettä. Kuvittele maailma, jossa ihmiset ovat ennalta-arvattavia – ystävällisiä, avuliaita, osa harmoonista ”globaalia yhteiskuntaa” ja jossa teknologia on kaikesta vastuussa aina pienimmästä jokaisen asian muodostavasta partikkelista lähtien. Nyt kysy itseltäsi se kysymys: ”Miksi meitä ruiskutetaan?”

takaisin ylös

Jos ruiskutuksia oikeasti tehtäisiin, eikö joku sisäpiiristä olisi jo kertonut asiasta?

Yksi "sisäpiiriläinen" tuli esiin viime keväänä (2013). Kristen Meghan, bio- ja ympäristöinsinööri, työskenteli ilmavoimien tukikohdassa yhdysvalloissa. Hänen työnsä oli ihmisille ja ympäristölle haitallisiksi ja vaarallisiksi luokiteltujen aineiden vastaanotto, rekisteröinti ja seuranta. Hänen videonsa voit katsoa TÄSTÄ. Hän jatkaa tänä päivänäkin asian saattamista ihmisten ja viranomaisten tietoon. Hänellä on paljon omia videoita aiheesta. Älä usko Googlea, tutki itse.

Moni asiasta tietävä on ottanut yhteyttä kemikaalivanoja tutkiviin ja antanut tietoa nimettömänä. Muiden paljastajien esiintuloa vaikeuttaa seurausten vakavuus. Riskejä ovat mm. eristäytyminen, kritisointi ja monesti työpaikan tai jopa hengen menettäminen.

100,000 ihmistä työskenteli Manhattan Projectissa, Yhdysvaltojen salaisessa operaatiossa jossa kehiteltiin atomiaseita sodassa käytettäväksi, ja silti he pystyivät pitämään sen salassa varapresidentti Trumanilta, kunnes hänestä tuli presidentti. Isojakin salaisia projekteja onnistutaan pitämään salassa kansalta.

takaisin ylös

Mitä hyvää seuraa ruiskutuksista?

Etujen ollaan sanottu olevan mm. planeetan jäähtyminen, jääpeitteen sulamisen hidastuminen, merien pinnan nousun hidastuminen ja kasvien tuoton lisääntyminen. Mutta riskit ovat paljon suuremmat kuin mahdollisesti saavutettavat edut.

takaisin ylös

Auttavatko kemikaalivanat taistelussa ilmaston muutosta vastaan?

Itse asiassa ne aiheuttavat ilmaston ääripäiden muodostumista.

takaisin ylös

Miten kemikaalivanat vahingoittavat maapalloa?

Mm. Dane Wigingtonin GeoengineeringWatch.org, tutkimuksen mukaan kemikaalivanat ja ilmastonmuokkaus ovat suurin yksittäinen uhka elämälle maapallolla. YK:n tutkijat arvioivat, että 150-200 eri kasvia, hyönteistä, lintua ja nisäkästä kuolee sukupuuttoon joka vuorokausi. Tämä on melkein 1000 kertaa "luonnollinen" määrä ja paljon suurempi kuin maapallo on ikinä kokenut sitten dinosaurusten katoamisen 65 miljoonaa vuotta sitten.

Kemikaalivanat näyttävät laukaisseen ilmaston syöksykierteen, joka vaikutaa merivirtoihin atlantin ja arktisen meren välillä. Yksi vaikutuksista on metaanin nousu ilmakehään. Tätä metaanin ilmakehään nousua ei ole tapahtunut aikaisempina vuosikymmeninä tai -satoina. Sitä on tapahtunut vain muutaman viime vuoden aikana, ja muuttaa elämän koko maapallolla.

He vaarantavat meidän ja kaiken elollisen terveyden. He luovat keinotekoisia sääilmiöitä ja ihmisille tarvetta käyttää meille haitallista geenimanipuloitua ruokaa, jonka tuottamiseen heillä on jo ratkaisu. Riskejä ovat myös kuivuus Afrikassa ja Aasiassa, jatkuva valtamerien happamoituminen hiilidioksidista. Otsoonikato. Ei enää sinisiä taivaita, vähemmän sähkövoimaa. Sen pysäyttäminen saa ilmaston lämpenemään eikä sitä voi nopeasti pysäyttää sitten kun se on alkanut. Inhimillinen erehdys myrkyllisten aineiden käytössä on vaarallista ja niin ovat myös odottamattomat seuraukset. Armeijan ja sotilasteknologian käyttö on myös voimassaolevien kansainvälisten sopimusten vastaista. Kysymys on siitä kenen käsi on maailman termostaatilla ja miksi yötaivasta ei enää usein näy.

takaisin ylös

Onko kemikaalivanoista terveydellisiä vaikutuksia?

Hyvin pienet partikkelit voivat joutua syvälle hengityselimiin ja keuhkoihin. Nanopartikkelit jopa menevät ihon läpi ja voivat päätyä aivoihin aiheuttaen mm. Alzheimerin tautia (neurologin haastattelu tässä). Lyhytaikainen altistuminen voi aiheuttaa ( ja on aiheuttanut monille) ärsytystä silmissä, nenässä, kurkussa ja keuhkoissa ja siitä saattaa seurauksena olla yskää, nuhaa, aivastelua ja muuta. Jo olemassa olevat taudit ja vaivat kuten astmat, allergiat ja sydäntaudit saattavat pahentua tai puhjeta.

Pienille partikkeleille altistumisesta aiheutuneita terveyskeskus- ja sairaalakäyntejä ja jopa kuolemia on tieteellisin tutkimuksin todettu.

Tutkimukset myös tukevat olettamusta, että pitkäaikainen altistuminen hienojakoisille partikkeleille saattaa liittyä keuhkoputkentulehdusten, keuhkojen vajaatoiminnan, keuhkosyöpäkuolemien ja sydäntautien kasvuun. Ihmiset joilla on hengitys- ja sydänvaivoja ja lapset ja vanhukset saattavat olla erityisen herkkiä hyvin pienille partikkeleille. http://www.health.ny.gov/environmental/indoors/air/pmq_a.htm .

takaisin ylös

Miksi he siis ruiskuttavat kemikaalivanoja?

Tässä muutama mahdollinen syy:

1. Ympäristön modifiointi ja kontrolli. ( Luodaan kuivuutta, saadaan maanviljelijät polvilleen: Joutuvat ostamaan GMO-siemeniä tai myymään maansa pilkkahintaan. Luodaan tulvia, lumisadetta, pyörremyrskyjä, maanjäristyksiä...)

2. Biologiset operaatiot.

3. Sotilaalliset operaatiot. (Sääaseet, katso etusivullamme The History Channelin dokumentti.)

4. Elektro-magneettiset operaatiot.

5. Geo-fyysiset /globaalit / planeetalliset vaikutukset.

6. Seurannan kehittäminen / LIDAR.

7. Eksoottisten propulsiosysteemien kehittäminen.

8. Maapallon väestön vähentäminen (Mm. CFR, Council of Foreign Relations, joka tekee Yhdysvaltojen hallituksen toimintasuunnitelmia myöntää tällaisen ohjelman olemassaolon)

takaisin ylös

Kuka hyötyy kemikaalivanoista?

Maailman valtaeliitti. Pörssisijoittajat. Tuhoja vakuuttavat vakuutusyhtiöt. Sähkö- ja vesilaitokset. Rakennusliikkeet. Geenimanipuloidun ruoan tuottajat. Geenimanipuloitujen siementen ja kasvien tuottajat. Sotilasteollisuus. Lääkeyhtiöt. Yksityinen tervydenhuolto. Maailman väestön vähentämisohjelmat. Agenda 21.

takaisin ylös

Mitä minä voin tehdä?

Tutustu osioomme Mitä minä voin tehdä etusivumme alalaidassa ja valitse sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

takaisin ylös

Miltä puolipilvinen taivas näyttää usein nykyään?

Taivaalla on hyvin usein matalalla liikkuvia pilviä ja ristiin-rastiin vedettyjä vanoja. Näiden suorien vanojen ilmestymiselle ei ole aikataulua. Tummansinistä taivasta ei enää usein näy, sen tilalle on tullut utua joka heikentää näkyvyyttä erityisesti taivaanrannassa.

takaisin ylös

Miltä puolipilvinen taivas ennen näytti?

Etsi vanhoja valokuvia 60- ja 70 luvulta perheesi valokuva-albumista niin näet paljon luonnollisempia pilviä. Varo fotoshopattuja kuvia ja videoita joihin on lisätty kemikaalivanoja. Niitä on jo paljon netissä.

 

 

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Yli 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Yle tiededokumentti: Ongelmana alumiini

kertoo alumiinin vaaroista ja tuon kehollemme tarpeettoman metallin yleisyydestä. Alumiinia käytetään myös lentoruiskutuksissa.

 

Tässä hieman pidempi versio englanninkielisenä

 

Alzheimer/ dementiakuolemissa Suomi on ylivoimainen ykkönen maailmassa.

Seuraavassa videossa Ylen Ongelmana alumiini- ohjelmasta tuttu, 30 vuotta alumiinin biologisia vaikutuksia tutkinut tohtori Christopher Exley englantilaisesta Keelen yliopistosta kertoo, kuinka [lentoruiskutettukin] alumiini kerääntyy aivoihin aiheuttaen mm. alzheimeria.

 

Teollisuuden etiikasta

Yli 150 tieteellistä tutkimusta julkaissut Tohtori Exley sanoi rokoteturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa, että [jugurteistaan tuttu] "Danone veti tukensa heidän tutkimuksiltaan kun heille selvisi, että Danonen kivennäisvesi todennäköisesti parantaa alzheimeria". Miksi Danone ("teollisuus") ei halua, että alzheimerin tautiin löydetään lääke?

"Alumiini on myrkyllinen metalli, josta ei ole mitään hyötyä millekään elävälle organismille."

 

Yhteystiedot

info miukumauku ilmastonmuokkaus.fi

 

Kemikaalivanoista Facebookissa tässä

 

Powered by Aava 3