Melbournessa 8500 ihmistä sairaalaan ukonilmalla - Lentoruiskutusko aiheutti "astmakohtaukset"?

8.12.2016 Jari Virtanen

 

Tämä on yksi villeimpiä tarinoita, mitä olen kuullut pitkään aikaan. Tämä on niin outoa, että minun täytyy kutsua valtamedian valeuutiseksi koko asiaa.

Viime viikolla 8500 ihmistä lähetettiin viiden tunnin aikana sairaalaan Melbournessa, Australiassa. Se johtui valtavalemedian mukaan epätavallisesta myrskystä, joka aiheutti viranomaisten mukaan "ukonilma-astman." Ambulansseja lähti keskimäärin 4,5 sekunnin välin kohti sairaalaa myrskyn aikana, ja kahdeksan ihmistä kuoli.

Kuvittelenko minä, vai kuulostaako tämä biologiselta tai kemialliselta hyökkäykseltä? Seuraava video kertoo, miten Yhdysvaltojen hallitus yhteistyössä Rockefeller Institute for Medical Investigationin ja monien muiden maiden hallitusten kanssa, ovat suorittaneet monia todella huolestuttavia testejä. (Ajattele asioita kuten MK Ultra mielenhallintakokeet tai sitä, kuinka USA salli natsitiedemiesten jatkaa kaikessa hiljaisuudessa työtään Amerikassa toisen maailmansodan jälkeen.) Meillä on todisteita asioista, jotka saavat meidät epäilemään hallitusten virallisia selityksiä. Yksi tällaisista esimerkeistä on erittäin voimakasta allergiaa aiheuttavien luonnollisten aineiden aseena käyttö.

Olivatko kansalaiset Melbournessa vain yksilöitä petrimaljassa mittavan biologisen asetestin aikana?

Video: Does Rare "Thunderstorm Asthma" Just Sound Made Up or What?

Alkuperäinen kirjoitus: http://www.activistpost.com/2016/12/really-think-group-asthma-attack-caused-8500-people-drop-like-flies-australia.html

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). Yli 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Yle tiededokumentti: Ongelmana alumiini

kertoo alumiinin vaaroista ja tuon kehollemme tarpeettoman metallin yleisyydestä. Alumiinia käytetään myös lentoruiskutuksissa.

 

Tässä hieman pidempi versio englanninkielisenä

 

Alzheimer/ dementiakuolemissa Suomi on ylivoimainen ykkönen maailmassa.

Seuraavassa videossa Ylen Ongelmana alumiini- ohjelmasta tuttu, 30 vuotta alumiinin biologisia vaikutuksia tutkinut tohtori Christopher Exley englantilaisesta Keelen yliopistosta kertoo, kuinka [lentoruiskutettukin] alumiini kerääntyy aivoihin aiheuttaen mm. alzheimeria.

 

Teollisuuden etiikasta

Yli 150 tieteellistä tutkimusta julkaissut Tohtori Exley sanoi rokoteturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa, että [jugurteistaan tuttu] "Danone veti tukensa heidän tutkimuksiltaan kun heille selvisi, että Danonen kivennäisvesi todennäköisesti parantaa alzheimeria". Miksi Danone ("teollisuus") ei halua, että alzheimerin tautiin löydetään lääke?

"Alumiini on myrkyllinen metalli, josta ei ole mitään hyötyä millekään elävälle organismille."

 

Yhteystiedot

info miukumauku ilmastonmuokkaus.fi

 

Kemikaalivanoista Facebookissa tässä

 

Powered by Aava 3